A környék bevilágításához nem kell feltétlenül párás idő. Mi a szedő visszábbhúzásával értük el az eredményt. Bár mozdonyon ezt azért elég érdekes lenne összehozni. :-)
Én (ha a rumot a teába nem számítjuk) évek óta nem ittam alkoholt, úgyhogy két sörtől is lerészegednék - ha nem lenne olyan keserű a sör. (..meg savanya a bor, meg csípős a pálesz...) Szóval nem ízlik semmi "A" betűs.
Egy kis pletyka ENDREBÁ-ról. Nem tudom, hogy mikor fogják leverni a gumis cégért a köcsögfájáról, de nem csak vasat és fát gyüjt, meg traktorozik, meg Csepelezik, meg árokásó JUMZ-ot gyűjt, stb., de nagyon készségesen segít azoknak is akik szépen megkérik, ime pár kép, amiről Ő azt állítja, hogy hamisítvány, pedig itt GUMIS "félszakiként" dolgozik. Amennyíben lenne centirozó gépe is, bár ezzel a mondattal szerintem bogarat ültetek belé, de ha meglesz, akkor teljes értékű gumis maestró lesz. Azonkívűl kipróbáltuk a kisflexet és a sajátos trafópálcát is. Megkiséreltük a lehetetlent: inverter hegesztővel aluminíum drót használatával, trafópálca helyett alumíniumot hegesztettünk, VOLNA. Aztán nem sikerült, de megpróbáltuk, majd legközelebb. Addig is legjobbakat mindenkinek. Mészizs
NA.......EZT OLD MEG HA TUDOD ! SZEMINÁTORKÁM.....:-))))
Riska (5 éves) holstein-fríz, Dániában él és táncosnőként dolgozik. Kisebb mulatókban lép fel és vetkőzőzsámokat ad elő, de mindig szolidan, sohasem gusztustalanul. Kitűnően ért az erotikus sztriptízhez, kitűnően el tudja magát adni. A munkahelyén, a Rózsaszín Alom múúúú!-latóban a vadkendert és malátát legelésző bikák egyszerűen megvadulnak fülledt erotikát sugárzó fehérneműitől. Az éjszakában sohasem ismerkedik, de nappal sem nagyon, mert napközben az egyetemi záróvizsgáira készül. (Nem tudom megfigyeltétek-e már, hogy ezek sztriptíztáncos meg fotómodell tehenek mindannyian hót értelmiségiek, szinte süt róluk az intelligencia.) Buja teste vágyait így csak egy kóbor inszeminátor tudja ideig óráig kielégíteni, hiszen Riska nem olyan tehén: ő természetesen a Nagy Őre vár, és csak akkor hajlandó fedezékbe vonulni karikát. Ilyen sajnos még nem akadt - szóval fel vidám bikák, még van esélyetek! AZÉRT .........VAN BENNE LEHETŐSÉG ! :-))))