Feleségem ultimátumot adott nekem, hogyha most már nem építek azonnal-de-rögtön egy terepasztalt mert nagyon óhajtana villanyvasutazni (amiért mellesleg egy jó ideje nyúz már) akkor rettenetes dolgok fognak történni, amiket én nem óhajtottam megtudni, hogy micsodák, inkább építettem egyet.:-) Szeretném ha ez egy olyan topik lenne, ahol képes beszámolókkal, építési leírásokkal, ötletekkel, trükkökkel ismertetnénk meg egymást és jómagam szívesen olvasnék, néznék meg hasonló építési leírásokat mint amibe én fogtam.
Kösz a tanácsokat és segítséget nekemis jobban tetszik azér az U alak és szerencsére van elég hely,de sajnos még nemtudom elkezdeni építeni az asztal csak tavaszi szünetben fogjuk mert még a garázs ahol lesz nincs rendberakva teljesen.:)
Sziasztok.Ismét segítséget kérnék.Azt szeretném megtudni,hogy ti milyen módszerekkel faragjátok-alakítjátok ki hungarocellből a sziklákat-domborzatot?Felragasztottam két réteg hungarocellt az íves vágányaim mögé,és oda szeretnék kialakítani valamilyen sziklás-hegyoldalas terepet.
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,mert szükségem lenne a piko a gleis váltókra csavarozható elektromos állítómű méreteire.Most csinálom a váltó körül a terepet,és szeretném tudni,hogy mekkora helyet hagyjak ki neki,hogy tutin elférjen.A segítséget előre is köszönöm.
Ezt hogy csináltad? Pöttyökben tetted a ragasztót? Én is próbáltam, de nekem nem jött össze. Ha távolabb pöttyöztem ritka lett, ha közelebb akkor meg egybefüggő.
Készítettem pár képet a fűcsomóimról egy kicsit jobb fényviszonyok mellett:
Ez sajnos így van,de a vasútmodellezés sem a legolcsóbb hobby...Azért döntöttem emellett,mert ezred pontossággal másol és ezért gyakorlatilag utánozhatatlan.