a mantak chia könyv megvan. ismerem. keringetek. ez eddig ok. wet dreamem sincsen nagyon tán 5-7 db az elmúlt tíz évben. meg is lepődtem rajta. az érdekes az volt, hogy a keringetés gyakorlatilag magától beindult álmomban. nem ment el a hajó, ahnem kis üstökösöket robbantott végig a 'gerincemen'. erre szerettem volna rákérdezni.
kis vers hogy tetszett? vmi durva vírus -fosós/hányós- végigvágott a családon, ágynak esett az egész famili. 6 napig bírtam, majd fél napra én es bekaptam, bár csak 1 kis hasmenés meg faint jött át.
olyannyira hogy ma 18 órától találtam egy pont ezt a kérdést boncoló előadást...de már nem kell:-))))
amivel még mindig nem vagyok tisztába (téve:-): 1Mózes 1-2.3 viszonya 2.4-tőlhöz,
meg Iz 43.3-4, ahogy alább írtam...
"The first mark of primitive society is that it thinks itself advanced. The first mark of a primitive consciousness is that it thinks itself enlightened."
Ok,ha szerencsed van ,akkor mikor rajosz,hogy mi is tortenik/vagyis idoben felebredsz;akkor gyorsan kezd keringetni a microkozmikus orbitot."ha elment a hajo ,ne csinalj belolle nagy problemat .kezd el a treningolast,Mantak Chia konyvet vedd meg ,erdemes hidd el.
azt nem látom hogy hol tűnik el vele az 1 és 2. vers közti különbség ne adj isten ellentmondás
azt nemtom persze hogy mindkét verset ugyanaz a Mózes írta-e:-)
minden esetre v lövésem nincs arról hogy a fordított izét hogy kell ide passzítani v kár hogy ilyen szövegszerkesztési malőr van v látszik rögtön az elején:-)
Ézs 43,3 Mert én vagyok az Úr, a te Istened, Izráelnek Szentje, a te megtartód, adtam váltságodba Égyiptomot, Kúst és Sebát helyetted (?).
helyetted nélkül még aszondom...bár a váltságodba miatt úgy se...
hátha ez segít....