Emlékszem a szitura, és én is árgus szemekkel néztem, de nekem végül úgy csapódott le, hogy végül nem ért hozzá. (eszembe is jutott az a bizonyos pool-os "balhéja")
Feltűnt valakinek, hogy Drago hozzáért a kezével egy piroshoz a döntő frame-ben, mielőtt a rózsát megpróbálta a középsőbe belökni a bal alsó sarok felől? Amikor a bridge-ét kialakította a piros feletti lökéshez, akkor láthatóan elmozdította kicsit a pirosat. Ez még nem lenne érdekes, viszont nem állt fel, nem ismerte be a hibát (bíró nem vette észre), hanem lőtt a rózsára. Az persze nem ment be, erre mérgében egy jó nagyot csapott az asztal szélére. Ha valóban hozzáért és nem csak rémeket látok, akkor megérdemelte, hogy kikapjon.
thx, bár ezek a Harriman elleni videók megvannak, elég érdekes meccs lehetett hogy Harriman fél órát gondolkodik a lövéseken Drago meg másfél perc alatt lepucolja az asztalt szétlökéssel együtt :))
Szerintem viszont olyan ember aki a maga sportjában a világon talán a legmeghatározóbb játékos már jó pár éve. Olyan ember aki milliókat vonz a TV elé a világon, ha közvetítik a játékát.
Olyan, aki a zöld asztal mellett egy " cue" nevű eszközzel zsonglőr mutatványra képes .
Olyan mint pl a fociban mondjuk: Puskás, Pelé, Maradona, vagy Ronaldinho.
Szokatlan cselekedetei vannak az tény, de a tehetsége is "szokatlan" és pl az említett uraknak is voltak szokatlan cselekedeteik.
Örülök, hogy "kortársa" vagyok és hacsak tv-n is, de nézhetem a "szokatlan cselekedeteit".
Nos bocs de még ennyi kikívánkozott belőlem Ronnie O'Sullivan kapcsán.
carom:
koreai honlap,angol és még néhány nyelven,
pár tucat magyar felhasználóról tudok.
regisztrálj,
töltsd le a full verziót.
lépj be (login)
éngem este gyakran ott találsz (kb ugyanezzel a névvel)
ott helyben segítek ha gondolod amiben tudok.
eleinte döcögős (mint minden) mire sikerélményed lesz,
de aztán nagyszerű !
és alapvetően ingyenes(csak az extrákért kell, lehet fizetni, de én nem szoktam
Lenne egy szabállyal kapcsolatos kérdésem. Ha kapok egy Free-ballt és annyira kényes az álás, hogy nem szeretnék élni vele ,akkor átadhatom az ellenfélnek a lökésjogot? (Mint ahogy azt hibából kapott rossz pozíciónál is szokták) Megnéztem a szabálykönyvben de én nem találtam erre egyértelmü választ.
Nincs mit:)))) Gondoltam hogy mar nem olyan fontosak a keresztnevek, anelkul is tudjatok, kirol van szo:) Akkor meg jobban kilogott volna a kepbol:) Egyebkent meg ha elsore hulyesegnek is tunik ez az egesz, szamomra legalabbis hasznos, mert igy legalabb ranezesre latom hogy melyik negyeddonto vagy elodonto mikor lesz, nem kell keresgelni, csak a ket nevet megkeresni a tomegben:)
Ha jol szedegettem ossze a dolgokat, akkor valahogy igy nez ki a Malta Cup lebonyolitasi rendje:))) Sok szabadidom volt, lathatjatok:))) Szerintem ebbol 1 orat kell levonni, mert az Eurosport rendszerint 3-tol es 7-tol kozvetit.
Sunday January 28 4pm Andrew Higginson - Simon Zammit (WC) David Roe - Joe Grech (WC) Graeme Dott - Stuart Bingham (R32)
8pm Tony Drago - Lee Spick (Q) Stephen Lee - Michael Judge (R32) Anthony Hamilton - Tom Ford (R32)
Monday January 29 4pm Ken Doherty - Nigel Bond (R32) Steve Davis - Andrew Higginson/Simon Zammit (R32) Peter Ebdon - David Roe/Joe Grech (R32)
8pm John Parrott - Tony Drago/Lee Spick (Q) Stephen Maguire - Ding Junhui (R32) Mark Williams - Fergal O'Brien (R32)
Tuesday January 30 4pm Stephen Hendry - Robert Milkins (R32) Neil Robertson - Marcus Campbell (R32) Shaun Murphy - Ricky Walden (R32)
8pm Michael Holt - John Parrott/Tony Drago/Lee Spick (Q) Allister Carter - Rod Lawler (R32) John Higgins - Marco Fu (R32)
Wednesday January 31 4pm Matthew Stevens - Ryan Day (R32) Shaun Murphy/Ricky Walden - Stephen Lee/Michael Judge (R16) Anthony Hamilton/Tom Ford - Graeme Dott/Stuart Bingham (R16)
8pm Barry Hawkins - Mark King (R32) Ronnie O'Sullivan - Michael Holt/John Parrott/Tony Drago/Lee Spick (R32) Allister Carter/Rod Lawler - John Higgins/Marco Fu (R16)
Thursday February 1 4pm Mark Williams/Fergal O'Brien - Matthew Stevens/Ryan Day (R16) Stephen Hendry/Robert Milkins - Neil Robertson/Marcus Campbell (R16)
8pm Ken Doherty/Nigel Bond - Steve Davis/Andrew Higginson/Simon Zammit (R16) Stephen Maguire/Ding Junhui - Peter Ebdon/David Roe/Joe Grech (R16) Barry Hawkins/Mark King - Ronnie O'Sullivan/Michael Holt/John Parrott/Tony Drago/Lee Spick (R16)
Nekem személy szerint semmi bajom Kurucz-al de KGL már nem mondanám ezt.Tök hülye ehhez a sporthoz(mondjuk az össes többihez is) Van egy másik srác azt nem tudom ki de jobban elviselem a Kurucz-mellett