Tudom nagyon láma a kérdés, de hogy kell képet berakni ? Mert találtam néhány érdekeset az első tisztről. Mármint a sz@r ötödik sorozatos Interspájz első tisztjéről. Ő az egyetlen pozitívum ezzel a borzalmas sorozattal kapcsolatban.
Én garantálom, hogy minimum a föld lakosságának a 2/3-a! (nők, homoszexuálisok, gyerekek, túlságosan öreg férfiak, komoly betegek... Ráadásul normál, átlagos pasit is láttam 7/9-ra azt mondani: Kinek kell egy műnő szilikonmellekkel???) :o))))))
Ja, a barom Kim zászlós meg kihagyta, amikor az elején Hetes éppen párosodásra szólította volt fel. Lehet, hogy megijjedt, hogy majd becsípi valami a "klarinétját".
Na azért ha abban a feszülős ruhában (különösen abban az első szürkében, amikor a legénység tagja lett) ott feküdne az ágyon és azt mondaná, hogy 'You will be seximilated' meg, hogy 'Resistance is futile', akkor gyanítom senki nem mondaná azt, hogy 'Ááááááá, inkább menj haza...' :)))
OFF
Szerintem nem azon látszik, hogy valaki mennyire fan, hogy mennyi idös, hanem azon, hogy mennyire fanatikusan Star Trek rajongó. Csak ez számít, és nem az életkor. Úgyhogy nyugodtan nevezhetitek magatokat fan-nak, ha annak tartjátok magatokat :)))
OFF vége
Na megjöttek a vidiánok, nem azért mondom, de micsoda egy gusztustalan faj az övüké. Igaz nem tehetnek róla, de JimBeam kapitány kissé nyers és elfogult volt velük szemben. Itt szinte azonnal halálosan megfenyegette öket, míg késöbb azért jóegypárszor átgondolja a dolgot, amíg valakinek valamit mond. :)
Ez olyan tipikus Voy: most hagyom magamat ronccsá löni, vagy én tüzelek elöször?!
Üdv!
Talán csak én vettem észre, hogy a folyosó a barlangban ua. volt, mint tegnap az erőműben?
Egyébként milyen "különleges pajzs" védte a bejáratot, ami a trikordert megzavarta, de egy fézersugártól szertefoszlott?
Ja, és még valami. Nekem is hiányzik 7/9! Ebben a mai részben különösen. Egyrészt ő nem nyafogott volna a Dokinak, szőkeség ide vagy oda. Másrészt Neelix is jobban járt volna vele, mert lássuk be: 7/9 mégiscsak jobban volt eleresztve "tüdőlebeny" dolgában :-DDD
Egyébként a kedvenc részeim eddig:
1. Year Of Hell - időparadoxon ide vagy oda, azért mégiscsak rulez volt
2. Tinker, Tenor, Doctor, Spy - ez nem szorul magyarázatra...
3. Nem emléxem a címére, de abban találkozott 7/9 a Borg királynővel - Borg rulez!
Ezeken kívül még a Proton Kapitányos részek voltak nagyon jók.
Én is fiatal fan vagyok. Bár a 52ik résztől láttam majd mindet a 7es széria kivételével, úgyhogy a mostani fiatal, béna arcokon halálra röhögöm magam. :) Viszont láthatom a kihagyott részeket, csak pont az elsőt kihagytam én balga. :(
ezt mondtam én is a V3 ST topikjában, de leugattak letorkolltak, hogy ez csak azért van, mert fiatalabbak 6 évvel... persze, kellett nekem bevallani, hogy egész fiatal fan vagyok (izé, fannak vagyok fiatal v mi (-: )
viszont szerintem pont B'Elanna, aki nagyon csúnya így az elején. az a szemöldök... brrr...
Észrevettétek, hogy így a sorozat elején a Dokinak még olyan furcsán állnak a szemei?! ;) A Csokapik meg még nem festeti haját. :)
Kes-ért viszont kár lesz, szerintem édi a csaj. Csak azok a fülek... :)
Nelix és Jim Beam meg rondább mint eddig bármikor.
Tom még nem járt fodrászhoz, Belana viszont szebb mint valaha. :))
Na a szoke nok a galaxis tuloldalan sem masok ,legyenek barmilyen fajbol :)
"Kovetelem ,hogy mondja el pontosan mit csinal doki" ,az nem jut eszebe ,vagy meghall ,vagy kiserleti nyul lesz. Doki poenos akart volna lenni aztmondja
" jo akkor nem lesz kiserleti nyul,halljon meg "
De a film szerint van logikája. Janeway egyszer elmagyarázza Paris-nak, hogy az időfizika szerint, a következmény néha előbb jelentkezik, mint az azt kiváltó ok.
Mindenkit óva intenék hogy bármit is elhiggyen addig amig le nem vetítették!
Komolyan, amilyen infók "halál tutibiztosan" keringtek az FC és az Insurrection előtt (Picard elveszi Beverly-t, Wesley megmenti a hajót, Spot szőre kihullik :), Data már három filmben is meghalt)nem hinném hogy ezeknek van értelme.
A Enterprise infokat csak átfutottam, de azért nem kell temetni. Persze hogy primitívebb (tengeralattjáró/űrsikló-szerű, botkormányos irányítás, stb...) hiszen Trek előtt játszódik, hulyeség is lenne ha modernebb lenne mint a TOS :p
Ami az ST:X betétet illeti, tisztán látható baromság. Akkora, hogy még a jupiteri gázlények is azon röhögnek.
Akkor rosszul emlékeztem, minden esetre arra emléxem, hogy Picardék igencsak meg voltak lepödve, amikor meglátták öket :)
Úgyhogy van valami a dologban, hogy akkor találkoztak velük elöször.
A TNG-ben nem csak valami olyasmit mondtak, hogy csak nagyon régen találkoztak velük és nemigazán tudják, hogy hogyan néznek ki?
Egyébként ez is bizonyítja, hogy mennyire nem törödnek a következetességgel. :(