Keresés

Részletes keresés

Vadista Szandál Creative Commons License 2012.09.25 0 0 61

Szerintem meg pofája.

A pár hónapos bankkártyámat bevonni és másikat (azóta sem)küldeni helyette egy 2 kilós paksaméta postaládába gyömöszkölése után, melyben bejelentik a cserét és aláírásomat kérik.

Majd miután jelzem nem kérek új kártyát, nekem tökéletes a régi, még 3-4 évig érvényes szerényen megjegyezni, hogy úgyis letiltják a régit.

A kérdésre, ha éppen hónapokig küldöldön vagyok a szinte új jelenlegi kártyámmal mit tegyek, heveny vállvonogatás a válasz. Gondoltam azt mégsem mondhatja az üfszös, menj normális bankhoz.

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.24 0 0 60

Ez csak 1 hirdetes :)

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.21 0 0 59
rokygan Creative Commons License 2012.09.06 0 0 58

Köszi, erre nem is figyeltem.

Előzmény: maker7 (57)
maker7 Creative Commons License 2012.09.06 0 0 57

A hirdetmény szerint nem akciós betét.

Előzmény: rokygan (56)
rokygan Creative Commons License 2012.09.05 0 0 56

Köszi az infókat. Én is pont úgy terveztem, mint ahogy Te használod. :-)

Igen, láttam, hogy az AXA-ban is érdekelt vagy, gondolom a magasabb kamatok miatt.

A lekötési kérdésem konkrétan arra irányult, hogy pl. a Gránit rugalmas lekötött betét a 6 hónap letelte után megismételhető-e ugyanazzal a pénzzel.

Előzmény: FOMA (55)
FOMA Creative Commons License 2012.09.05 0 0 55

A netbank elég egyszerű, semmi csillogás, de működik, eddig egyetlen rövid leállással találkoztam. A biztonsági SMS ingyenes, a többi fizetős, de minden szolgáltatás, ami fizetős, opcionálisan rendelhető. Nekem semmi extrám nincs, még kártyám sem, eddig egyetlen forintba sem került a Gránit használata. Mostanában egy kicsit hanyagoltam, de az AXA netbankjának nyűgösködése miatt aktivizáltam. A lejárt lekötésnél arra gondolsz, amikor friss pénzhez van kötve a magasabb kamat?

Előzmény: rokygan (54)
rokygan Creative Commons License 2012.09.05 0 0 54

Erősen gondolkodom, hogy az AXA helyett itt nyitok számlát a közeljövőben.

Ha már két éves tapasztalattal rendelkezel, akkor meg tudnád írni, hogy milyen a netbankjuk?

A biztonsági kódot küldő SMS ingyenes, vagy fizetni kell érte?

És arra is kiváncsi lennék, hogy a lejárt betétlekötés megújítható-e, vagy csak új pénzzel?

Előzmény: FOMA (53)
FOMA Creative Commons License 2012.09.05 0 0 53

Érdekesek ezek az egyszemélyes kirendeltségek, mi van, ha reggel influenzás lesz az Ügyfélközpont?:-) Na, nem mintha eddig bármi miatt be kellett volna menni személyesen az elmúlt két évben, még számlát nyitni is kijöttek a munkahelyemre.

Előzmény: WebMester (45)
Vadista Szandál Creative Commons License 2012.08.02 0 0 52

naja, nem kreditmajmokra gyúrnak. arra van 1000 másik.

Előzmény: maker7 (51)
maker7 Creative Commons License 2012.07.19 0 0 51

Sajnálatos, de nem is a bankkártya miatt vonzó a számlájuk. Célszerűbb inkább a kamatok miatt oda menni (kártya nélkül --> ingyenes számla), és mindennapos használatra egy másik bank kártyáját használni.

Előzmény: Upsyka (49)
Upsyka Creative Commons License 2012.07.19 0 0 50

szóval 30 perc várakozás az ügyfélszolgálaton....

Upsyka Creative Commons License 2012.07.19 0 0 49

negatív tapasztalat v2:

frissen kapott kártya nem működött,nem lehetett kivenni pénzt semelyik autómatából,a kártya aktiválva volt,fedezet volt!

kínos,mert szerelők ott vártak,hogy fizessem ki őket 150ezer feletti számlával,a kártya meg nem működött!!!telefonos ügyfélszolgálatot nem minősíteném 30 perc alatt nem csináltak semmit...........

szerencse,hogy szomszédtól tudtam kölcsönkérni :)

szerelők elmentek,én be az ügyfélszolgálatra,30 várakozás,balhé kiver,számla megszüntet....

sajnálatos,hogy manapság megengedheti magának ezt egy bank,no comment

asztalosgabor Creative Commons License 2012.07.12 0 0 48

roppant bölcs dolog, hogy a 3 budapesti ügyfélközpontból 2 egymástól kb 300 m-re a III. kerületben

Upsyka Creative Commons License 2012.07.11 0 0 47

első negatív tapasztalat /hamar jött/:

-folyószámlahitelhez  legalább egy hónapnyi fizetésnek oda kell mennie - ez nincs benne az szabályzatukba,de telefonon azt mondták meg se próbáljam nélküle...

-előző bankszámla nem lehet minuszba SEMENNYIRE SEM a sikeres elbíráláshoz

így váltson az ember könnyen bankot.....

Vadista Szandál Creative Commons License 2012.07.09 0 0 46

ja, szomorúan konstatáltam, hogy már nem aktív számlahasználat kell, hanem kártyával költekezni..

WebMester Creative Commons License 2012.07.08 0 0 45

Nyitottak egy csomó új ügyfélközpontot, most már nem budapestiek is tudnak könnyen számlát nyitni: https://www.granitbank.hu/rolunk/kapcsolat

8,5% EBMK-et adnak most a 6 hónapos betétre, feltétel hogy a 6 hónap alatt 200 000 Ft értékben kell vásárolni a bankkártyával, de szerintem ezt könnyű teljesíteni (havonta csak 33 333 Ft-ot kell költeni a kártyával).

lehet TBSZ-re is lekötni pénzt, és akkor nincs kamatadó. Csak arra kell figyelni, hogy a TBSZ megszüntetési díja 5000 Ft (más díja nincs).

Upsyka Creative Commons License 2012.07.04 0 0 44

igazából otp-vel sem volt nagyon bajom,519Ft a számladíjam + a csoportos beszedések és az utalások,ami kb. 500FT + az éves kártyadíj,ami asszem 3000Ft,így kb 1250-re jöttem ki havonta,a gránittal meg 460FT/hó a kártyadíj miatt,amiből még levonódik a látraszóló kamat összege,ami két fizetés miatt majdnemhogy lenullázza a kártyadíjat :)

Vadista Szandál Creative Commons License 2012.07.04 0 0 43

Igen. Jómagam alapszámlában vagyok.

OTP után megváltás lesz a költségek szintje és a hozzáállás.

Pár hülyeségük azért van, nyűglődtem is rajtuk egy sort év elején. De látom az akaratot, s ez részemről becsülendő. Nomeg nincsenek tele bedőlt vagy bedőlni készülő hitellel. Kicsi, ha mégis gáz van az OBA még ki tudja menteni.

Előzmény: Upsyka (42)
Upsyka Creative Commons License 2012.07.04 0 0 42

ez persze az alapszámla és a diplomaszámlára vonatkozik,a magaskamatszámlánál 2X!

én tegnap voltam nyitni számlát,az otp-től nyergelek át az itteni magaskamatszámlára :)

első benyomásként normálisak voltak az ügyfélszolgálaton,hamar megcsinálltuk a szerződést,rá 2 órára küldték a netbankhoz a jelszót

Vadista Szandál Creative Commons License 2012.07.04 0 0 41

juli2-től 4x lehet kp-t bármely ATM-ből felvenni, most vettem észre a hirdetményt.

Vadista Szandál Creative Commons License 2012.06.06 0 0 40

http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/egyuttmukodik_demjan_bankja_az_elelmiszerlanccal.521525.html

"Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CO-OP Csoport és a Gránit Bank, amely révén a pénzintézet hitel, faktoring és számlavezetési termékei elérhetőek lesznek a szövetkezeti kiskereskedelmi hálózat tagjainak, dolgozóinak, beszállító partnereinek és vásárlóinak."

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.09 0 0 39

Vége az ingyen bankolásnak?

Vége lesz az ingyen bankolásnak?

Véget vethet a 0 forintos számlacsomagoknak a tranzakciós adó. Biztosat nem tudni, a bankok kivárnak. Tovább »

forrás: Index.hu

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.09 0 0 38
Vadista Szandál Creative Commons License 2012.03.12 0 0 37

nekem ez fura, unicredites tapasztalatom nincs, de eddig minden bankom jóval hamarabb jóváírta.

Előzmény: Kanalas Dzsoki (36)
Kanalas Dzsoki Creative Commons License 2012.03.09 0 0 36

Junikreditnél szinte percre pontosan nyolckor írták jóvá a bejövő utalásokat.

Előzmény: Vadista Szandál (35)
Vadista Szandál Creative Commons License 2012.03.01 0 0 35

Meglepve tapasztalom, hogy az előző napon időben elindított utalásaim a Gránitbankba más bankoktól eltérően nem hajnalban érnek oda, hanem csak reggel fél8-8ra.

Mivel a reggeli kv közben szeretem ezen dolgaim intézni kellemetlenül érint a késés. Gondolom a Takarékbankos tagság miatt van a csúszás, a giro-ból kimegy  a takarékbankba, aztán a tagok még egymás között szétdobják. De lehet tévedek.

Érdekes erről nem írnak sehol a hozsánna hegyek közepette.

Ami engem kifejezettemn zavar, hogy nem elhet lemondani az sms megerősítést, más bank meg tudja oldani mobil telefon nélkül is az online bankolást, illene nekik is opcionálisan lehetővé tenni, jómagam utálom az sms kód pötyörészést.

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.29 0 0 34
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.27 0 0 33
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.14 0 0 32

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!