Keresés

Részletes keresés

atus69 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1656
off utoljara
holnap 1kor jo, a szokott helyen, olvasd el a mailt
Előzmény: SOWHAT (1653)
atus69 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1655
off again
mail ment a yahoos cimedre
atus69 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1654
off
mar nem rossz, de atus69@freemail.hu
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1653
-Off
Rossz a klte-s emailed 1óra holnap ok ?
---
Előzmény: atus69 (1652)
atus69 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1652
Nem nagyon ertem ezt a megbantodas dolgot: en nem "bantodnek" meg, ha valaki az en kedvenceimet kezdene kritizalni, vagy akar fikazni. . .
Velemenyszabadsag van, tehat mindenki nyomhatja a sajat negativ velemenyet is; igaz, ha ezt nem kulturalt hangnemben teszi, akkor az eleg gaz - de elsosorban sajat maga szamara . . .
Sowhat stilusaval meg semmi gond. . :-)
Előzmény: SOWHAT (1640)
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1651
Köszi, milyen igazad van :)

Egyébként sokkal radikálisabb elemek is garazdálkodnak itt, az indexen :)

wice Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1650
el sem tudom mondani, mennyire meghat, amit irsz, gondolkodtam is, erdemes-e igy tovabb, ha egyetlen elismero szot sem latok ertuk vortextol. hozzatennem, h kizarolag a metal iranti vegtelen szeretet es aggodas iratja velem a genyazasokat, sowhat ellenben sulyos kisebbrendusegi erzeseit kompenzalja veluk.
Előzmény: VORTEX (1641)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1649
Jajaja! Csak várd ki a végét :-)
Előzmény: Fafara (1647)
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1648
Mész Milánoba ?
Előzmény: VORTEX (1641)
Fafara Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1647
elintezed? ;)
Előzmény: Kátai Tamás (1646)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1646
Jövőre a Nephilim Feszten Immortal!
Előzmény: Fafara (1644)
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1645
Ja Japánbol is érdeklödtek :)
Minden hétvégére fesztivált ! :)
Előzmény: Fafara (1644)
Fafara Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1644
kicsit off, de jo ilyet olvasni egy kulfoldi hirlevelben :The Nephilim Festival 2000 will take place on Friday June 30th and Saturday July 1st in Gyor, Hungary. Scheduled to play on Friday are: SODOM, POKOLGEP, EKTOMORF, STRONG DEFORMITY, DARKSIDE, BOMBER, SOCIAL FREE FACE, TESTIMONY, VALE OF TEARS and FACEMAN. Friday will see: CANNIBAL CORPSE, TANKCSAPDA, MYSTIC CIRCLE, NIGHT IN GALES, STORY, CHRISTIAN EPIDEMIC, IDEAS, ROMEO VERZIK, DARK CLOUDS and SLANG...
Zombie Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1643
Ne haragudjal mar, de ki a szart erdekel hogy milyen teveshowban nyomulnak tizezer kilometerrel odebb, meg mennyi kezeslabast adnak el (abbol aztan qrvara meg lehet gazdagodni a zenekari tagoknak), meg hogy miert van dj meg sampleres.
Jo zenet nyomnak, sokkal jobbat mint a Korn mostanaban (Bizshit-rol nem is beszelve).
Szerintem a szovegek sem rosszak.
Előzmény: ( turpi ) (1626)
E123 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1642
wice
sokat szoktam gondolkozni hogy ki legyen a szponzorom ha nagy sztar leszek, es en ugy dontottem hogy szakitva a sztereotipiakkal a Johnson's baby sampont es a Nivea éjszakai krémet fogom a színpadon népszerűsíteni
az ilyen farmer dolgokat meg felejtsük el
CS
Előzmény: wice (1618)
VORTEX Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1641
Vinyo bácsi, annyit szeretnék hozzáfűzni a sowhatos hozzászólásodhoz, hogy mikor rákapcsolódtam erre beteg topicra, akkor én is napokig dühöngtem sowhat (és wice) megjegyzésein. De aztán, ahogy tovább nézelődtem rájöttem, hogy nem is, olyan dickie-k. Igaz, hogy nagyon gizdák tudnak lenni időnként és fikázásban is nagyok, de elég jó meglátásaik vannak és zenei téren is tájékozottak. Vannak náluk sokkal gázabb arcok!
Egy kis hozzáfűznivaló Courtney/Kurt aktához: Ami biztos az az, hogy Kurt sokat kurt.
A Slipknot szövegek tényleg elég egyszerűek, nem minden nóta jó, de az az energia, ami az első hét nótából kigördül simán földhöz csapott és hallgatása közben még mindig, olyan adrenalinrobbanást érzek tőle a véremben, hogy legszívesebben elkedzenék tőle a falon futkározni. Lehet, hogy nem vagyok normális?
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1640
Nem akarom én megbántani a tradicionális fémrajongókat, néha megbánom amit irok.
Előzmény: vinyo (1636)
supertzar Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1639
Köszi az infót, bár nem állítottam, hogy Jonathan cipőkről vagy melegítőkről énekelt volna. :-)
Csak ennyit írtam:

"Hát, ha ez a sikeres banda már egyszer megénekelt az albumán egy divatos sportszermárkát..."

Ha a szóbanforgó sportszergyár nem készített volna a mesternek teljesen egyedi ruhatárat és nem háromcsíkos cuccokban nyomult volna még a klotyón is, azt is mondanám, hogy elhiszek mindent.
Egyébként a váltás volt szerintem erős, addig nekem olyan jópofának tűnt az egész, a dalocskát beleértve.
Amúgy megrögzött Converse párti vagyok, remélem, azzal a céggel még nem tárgyal :-)

Előzmény: justlurkinaround (1637)
Famous Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1638
SOWHAT - Az utolso lazado :)
Előzmény: vinyo (1636)
justlurkinaround Creative Commons License 2000.05.15 0 0 1637
Ruhamárka ügyben: nem követem kimondottan a Korn munkásságát és fogalmam sincs, hogy Jonathan Davis a három csíkot életérzésből hordta-e, legalábbis amíg nem kapott jobb szponzorszerződést a Pumától, viszont a szóban forgó számban nem a cipőkről vagy melegítőgatyákról van szó (az azért csúnya is lenne). Amerikában a tízéves gyerekek csúfolják a másikat azzal, ha adidas cuccot látnak rajta, hogy azért hordja, mert ADIDAS= All Day I Dream About Sex. És a szövegben ez van, nem a ruhamárka megéneklése.
Előzmény: supertzar (1619)
vinyo Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1636
Igen tisztelt Sowhat, ne haragudj, de úgy veszem észre, hogy neked MINDENT fikáznod KELL, minden egyes rockzenei témájú topicon. Nem csak azért bosszant ez, mert engem is érzékenyen érint a metal-ellenességed ( nem kötelező mindenkinek szeretnie ), hanem mert hozzászólásaidból süt a gyűlölet, a lenézés, az egész nem más, mint fröcskölődés : te tényleg szívből utálod a tradicionális fémet. Oké, de miért kell ezt ennyire nagydobra verni ? Keress magadnak egy másik topicot ( van egy Legrosszabb magyar zenekar című, oda nyugodtan bírhatod mondjuk az Ossiant ) ! De miért kell embereket MEGBÁNTANI ezzel a hangvétellel ??? Nem tudom, te mit szólnál, ha ( mondjuk ) a barátnődre ilyen stílusban azt mondaná valaki, hogy ocsmány, gusztustalan stb., pedig biztos nem az ( nincs szerencsém ismerni az asszonyt ). Na jó éjt, üdv mindenkinek !
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1635
Iszonyu gyenge a dalszoveg ("you cant see California without Marlon Brando's eyes..."),

ok ök se agysebészek :) Fuck this world - Manowar rajongok ? :)

Az egesz maszkosdi csak a show kedveert van, hogy tobb lemezt adjanak el.

Igen, ok.

Aztan ugye mi a francnak "dj" meg szempleres...Ok is csak azert vannak, hogy sok tagu legyen a banda es latvanyosabb az eloadas

azért van mert szinesitik a hangzást.

akkor legyenek oly kedvesek ne lepkedjenek fel mindenfele kereskedelmi agybutito hulye showban, ala Conan O'Brien. Tudtommal ezek a zenek a lazadasrol inkabb szolnak, mint arrol, hogy ilyen helyeken pozolva nepszerusitsuk magunkat.

Inkabb örülni kellene hogy ott is szerepelnek, miért kell fujolni egyböl ha valami mainstream lesz ? Elveszti hitelességét? Akkor a Type'o is szar nem ? Showderbe mikor lesz slipknot szerü zene ? Csak max. fekete vonat.Mi rossz van abban hogy kezeslábast árulnak ? ugyan az mintha polot árulnának.Én biztos vagyok nem fognak elpuhulni a harmadik lemezre se: mint a Korn.

SOWHAT Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1634
Kint voltunk :) Kint: nem bent :) Kivancsi voltam mennyire él még a heavy metÁl :)- 30%os telitettség.80as években még a Kisstadionba is telt ház lett volna egy Accept koncerten, most ehezképest le se szarták Udot.
Előzmény: Legion (1630)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1633
Fú, persze hogy le...:-))) végrendelkezz öreg, mert jaj lesz neked...:-))) Mellesleg: szerintem a Korn is nagyon jó zene.
Legion Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1632
Hello Patek,

Íme néhány:
www.fegefeuer-webzine.de (angolul is)
www.teufelstomb.com
BlooDShoweR.org
www.scream.no

Az elsonek jó sok linkje van. A másodikon sok album review van.

Előzmény: patek 61895 (1631)
patek 61895 Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1631
üdv!
Legion:ha itt vagy gépközelben,légyszíves írj már néhány netcímet(klippek,együttes oldalai...stb)
köszi!!!!!!
Legion Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1630
Na ki volt a Pokolgép-Udo-n? Nekem tetszett, mindenki jól szólt, még a Malediction is. Még a parkból hallottam öket bömbölni. Mintha a Cannibal játszott volna. A Nottingham viszont nagyon bénán nézett ki. Az énekes Budmil klottgatyában, megfordított baseball-sapkában, napszemüvegben nyomta a hevimetalt. Egyébként valamilyen oknál fogva, ezen a koncerten - a Malediction-ös Terdik Zoli kivételével - minden frontember napszecsóban nyomult. Mondjuk Udo közben megszabadult tole. A Demonlord nem volt rossz, a Fear of the Dark-ot is elég korrektül nyomták. Az Udo és a Pokolgép király volt. Bár a Metal Heart-ot elég bénán adták elo Udo gitárosai.
supertzar Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1629
merchaNdise, persze.
Előzmény: supertzar (1628)
supertzar Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1628
Csak, hogy kicsit ellentmondjak, azok a maszkok szerintem nem nevetségesek, és nem is bambák.
Ellenkezőleg.

És hogy nektek is igazatok legyen, már rendes off. merchadise-ként megvásárolhatók a Slipknot kezeslábasok. No további comment.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.14 0 0 1627
turpi: szinte szó szerint megfogalmaztad, mit gondolok a S.k-ról. gratula! Annyit tennék hozzá, hogy valszleg lesznek is olyan sikeresek, mint a Korn. max. nem farmer, hanem gázállarc-reklámon keresnek nagyot.

Rh-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!