AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Nem tudtam volna menni, mert az egyik haverom édesanyjának a temetésén voltam, ezért adtam el a jegyet, és ha már eladom, akkor megkérem az árát, a mindenit.
Hát, ezzel egyetértek, nem hiszem, hogy szét fogom vágni az újságot. Szines fénymásoló rulez!
Ha már itt tartunk. Király, van két kazettám, most már boritó is van hozzá, de honnan a ragyából szerezzek ÜRES KAZETTATOKOT? Ötlet?
ILANE: egyetértünk, mennyire jó volt már?
Lehet, hogy most sokan utálni fognak (szia VGK:), de nekem eléggé az járt a fejemben, hogy
"Felvirradt a nagy nap..."
Vegulis lehet fikazni a heavy metalt, de szerintem az a nehany ezer cicanadragos, fekete polos orjongo arc a tegnapi Maiden bulin ugy gondolta, hogy eleg jo ez a zene - meg most is.
Szoval vegulis veluk kellene beszelgetni, nem pedig itt-ott elmekledni hogy most jo vagy nem jo!? Tegnap este a sajat szememmel gyozodtem meg rola, hogy a heavy metal EL!!!
Már régebben kérdeztem, de most újra megkérdem (hiába, ez a mániám), lesz valaha AXXIS a Hammerben?
Ha kell, elküldöm az új albumot mp3-ban, csak írjatok róla:))
AXXISt akarok!!!:)))