Mikor hazajöttem, arra már nem telt hogy kijavítsam meszizs nyilvánvaló tévedését, amit a teanévvel kapcsolatban elkövetett. Inkább aludtam, és jól is tettem, mert zemibácsi tán már meg is kínálta a.... hümm- hümm... a "nem is annyira kedves" ismerőseit ezzel a tévesnevű teával - mint béketeával...
Ejnye... ejjnye... kedves korelnökünk - ha elolvassa az Egri Csillagokat, már indul is salétromot szedegetni, mert sose árt egy kis lőpor is a sufniban?
Úgy tűnik egyedül is tudtok azért viselkedni, megdícsérlek benneteket - leülhettek...
Biztos voltam benne hogy ez a mészi barátom nem tudja megismételni azt a hatást, amit annakidején ezzel a történettel kiváltott - de így olvasva is elég lenyűgöző... (amikor elmesélte, szabályosan sírtam a röhögéstől. Folyt a könnyem, és a kevéske józan észmaradvánnyal nem értettem hogyhogy még mindíg nem pisiltem be...) Kedves Freddy, azt a bizarr tetoválást nem kellett volna... Most aztán ezer képet kell átnéznem az interneten, hogy kicsit elhalványuljon az a vésztjósló ördögvigyor a ... khhhmmm... szóval a ... "háttér" alapképéről... Ejnye-ejnye, hozd ki az ellenőrződ... Holnapra leírod százszor az ostályfőnöki füzetedbe, hogy " A nőiesség összefirkálása szigorúan tilos! ja, és hogy OFF is..." Amúgy málnaszőrről nincs ilyen szép képed, mint a borról amilyent sikerült találnod? (Figyelemeltérítésként, hogynehogy az Off szóért megsértődj...) Tisztelt Zemibácsi, maga benzines MIB- ről mesélt - ehhez képest a fűrészgépen én Dieselt látok. Hány stabilja van magának? A benzines MIA- k petró (vagy gázolaj)üzeméhez két üzemanyagtartály kell külön csapokkal, mert az indítás benzinüzeméhez kell egy- két korty abból is. Ja, és egy " Y " - csőközösítő is...
Nagyon sirály a fogat!! Ez a te hatásköröd alá tartozik? A hátsó 3 szög prizmákra szerintem még a forgalmi engedélyt is megkapná. De tőlem megkapja ezennel a düllőúti engedélyt. Amúgy a generátor mire való? Éjszakai fűrészeléshez világításra?
1,2-t hektár az egész , a 25% már megvan, szombaton viszek 2 napszámost is,így a jövőhét közepére már készen lesz. Éppen ideje mert már éjszakánként zsibbad a kezem, na meg a vízhólyagok...... .(Kemény meló! annak aki nincs hozzászokva......én csak az enyémet csinálom 1 éven 1 szer.) Tény hogy traktorozni jobban szeretek! :-))) (Na meg tudok is....:-)))
Na....várhattuk mi endrebát......hogy jöjjön a jegyeket kezelni.....(Biztos 1 "értelmes" kalauz nővel,stabil perselyezik :-) Mi meg jól elaludtunk,a nagy várakozásba...