AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Valószínűleg égetnivalóan árnyéklajhár tűnök, de akkor is megkérdezem:
Milyen banda az az Ulver? Annyia emlegetitek, de nekem abszolut semmi sem rémlik...
won graven, hát akkor rajta!! de ha kell, átírom vagy átveszem (írj mailt, ha kell)
Mielőtt többezer mailt kapnék, hogy még kinek kell, le szeretném szögezni, hogy ne tévesszetek össze a fénymásolóval. Viszont az előbb említett ftp szerverre felteszek pár tracket.
Rhad, nincs hozzáférési jogosultságom ahhoz a könyvtárhoz, csak letölteni tudok onnan. Viszont már csak egy hét, és lesz pénz EvenSong-ra, igen, tessék támogatni a magyar bandákat, jön a Dying Wish CD is, arra is be kell ruházni.
Tényleg, nincs valakinek egy linkje internetre feltett Blake művekről? (Nem utolsósorban a kérdéses Marriage-hez)
Abbath, képzeld, a Headbanger-ben egy hónapig ott állt egy Metamorphosis CD, és végül akciós áron 1190 Ft-ért adták el, az orrom elől egy nappal. Viszont van róla egy mp3 számrészletem, majd azt is felteszem az ftp-re. A Hammerban van, de lesz a Headbanger-ben is.
Az új Ulver ősszel jön ki, címe: Perdition City
Vinnie, mindenképp a basztában akarsz kikötni? :DD
És azt láttad hogy Art of Dethronement is van fennt? Ehez mit szólsz? Ja nem én raktam fel:)))
Aki komolyabban akar anetten mp3at keresni nem hagyhatja ki a http://www.oth.net/ -et
kenobina ez a másik oka a nem-tematikus cumóknak: rakj rá egy Ósilányt és mindjárt veszik a rokkerok ;-)
egyébként - mint írtam - néha szükség van annak megerősítésére is, hogy ezt vagy azt okkal nem szeretem. a magamfajta cinikus fintorgók csak ezért vesznek mhh zenehordozó-mellékletet
Hali MIndenkinek!
Segitenetek Nekem?
Tud e valamki valamit is az Ulver Metamorphosis Ep-jéről?
Supertzar lehet e ezt egyáltalán Magyarországon kapni egyáltalán?
marcsak azert kerdezem mert ti még kritikát nem irtatok rola
Csak egy gyors offtopik hozzászólás: Autózik valaki júli 19.-én a pécsi EFOTT és a Petőfi Csarnok között? (EFOTT vs. Dream Theater) Beszállnék, mindkét irány érdekel. Szevasztok!
Én sem vitatom, hogy egy vegyes stílusú anyagon új dolgokat fedezhetünk fel, csak abban nem vagyok biztos, hogy az egy adott stílust kedvelők megvásárolnak-e egy olyan anyagot, aminek jó része korábban nem kedvelt/nem ismert zenét tartalmaz. A tematikus kiadványnál ez a veszély nem áll fenn, de számomra ebben az a kérdéses, hogy a kevésbé felkapott irányzatokat tartalmazó kazi/cd melléklet elfogy-e.
Valljuk meg őszintén, elég kevés olyan zenehallgató van, aki megvette a Roots és az Arise cd-t a Seputól, de a Bad English-t és a Toto-t is imádja... most speciel magammal példálózok, de én sem vettem meg a kazimellékletet, mert vagy megvoltak a felvételek (Control Denied, Strong, Nemeseis...), vagy tetszettek, de két dalért nem veszek meg egy egész kazettát (Engie, ha jól írtam), és voltak olyan felvételek, amiket rémálmamban sem szeretnék felidézni (neveket mellőzném...)
adamskij hát az új Evensongot inkább megveszem, már félre is tettem rá a pénzt, csak abba a szopogány boltba kellene elmenni (ugye, nyitvatartás :(( ) , de a zene is szuper (az extagjuknál hallgattam), a borító is, meg támogassuk a magyar zenészeket, úgyhogy szégyelld magad, hogy nem törölted ki az ES mp3-at a szerverről!
Egyébként a hanghordozó-melléklet ügyében egy megjegyzés (tekintsünk el attól, hogy MC/CD): szerintem is jobb a vegyes stílus, mint a tematikus, mert legalább esély van arra, hogy új irányzatokat, zenéket fedezzek föl, illetve meggyőződjek arról, hogy nem véletlenül nem szeretem x vagy y irányzatot, zenekart.
William Blake : A menny és pokol házassága
nagyon jó kis iromány, pláne ahogy a Lyra Mundi sorozatban a jegyzet megalkotója következetesen sátánistának titulálja Blake-t
lehet hogy sátánista meg sátánista közt különbségek vannak
ULVER rulesssss meg Garm az isten
CS
Csak annyit, adamskij, hogy az az Ulver tényleg iszonyatosan jó! Hallottam már fura dolgokat, de ez tényleg hihetetlen /bár a legjobb Ulver szerintem a Kveldssanger/, meg is akarom szerezni azt a William Blake művet, amiről szól, és amiről nagy primitív tahóságomban ezidáig nem is hallottam.
Üdv!
Ott van az uploads, downloads, sőt néha még a
requests könyvtár is. Többek között fent van az
új EvenSong is. Rhad, itt van a hőn áhitott mp3
cserelehetőség.
Espé, nem halt meg a levlista, továbbra is él és virul, téged sem rúgott ki senki, csak éppen ma egy üres nap volt. Most irtam egy mailt, ha nem kapod meg, akkor irj nekem, mert akkor nálad a gubanc. Most csak pihenőidőszak van, lesz majd beindulás.
Hát amit tudok, az a supergamez.hu.
Van külön metaloldal, egész jó lemezek vannak fent.
Az Arcturus hir tényleg igy igaz, ahogy supertzar bemásolta, nagyon helyes, ők istenek.
Éppen most hallgattam Ulvert (dupla), hát, sürgősen vegyétek meg, rettenetesen drága, de iszonyatosan jó. Olyannyira megnyugodtam, hogy egy ilyen kultlemez a kezemben van, legalább nem vág át Vinnie G. úgy, mint a Celestial Season esetében.
És az új Vol.10-ben (azaz a vol.9-ben) lehet olvasni a Locust star által idézett Ektomorf interjút.
Szia, adamskij!
Mondd már meg, miért nem működik a the_throne levlista? Én már két napja egy levelet se kapok, míg előtte el voltam ársztva. Csak nem kirúgtál vagy ilyesmi...
Más: honnan lehet teljes mp3 albumokat letölteni? Mondjatok már néhány címet. (e-mailben is lehet)
Espé, pontosan június 9-én. De ha már kérdezted, hadd tegyek ide egy kis reklámot.
EvenSong - The AoD tour 2000 organized byZero Június
2. Tatabánya, Vadorzó, Ideas
3. Karcag, HEMO, Vale of Tears
9. Pécs, Egyetemi klub, Symmetry, Malediction
10. Nagykanizsa, Art Of Butchery, Silent Agony
16. Budapest, Voodoo, Aebsence, Black Leaves
Remélem, megfelelő infómennyiség. Ha kevés,
gyere ide