Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.27 0 0 29
Viveca O.K., csak ezt a "hajlékony hang" kifejezést még nem hallottam... pedig találó
egyébként meg igazatok van, nem TV-ben kell koncerteket nézni, hanem majd ha mifelénk járnak bizonyíthatnak.(tényleg..az mikor lesz??)
BFlower biztos vagy benne, hogy 22-23 évesek? Ahhoz képest nagyon kiforrott az uccsó lemez...
Viveca Creative Commons License 2000.04.27 0 0 28
Halihó mindenkinek!

Kedves J.sz., ami bizonyos jelzőket illet: szerintem mindenki hallott már tiszta hangról (és ha szerencsés, hallott már tiszta hangú énekeseket, elég mélyre kell bányászni értük, de azért előfordulnak olykor, haha!), a hajlékonyság pedig teljesen korrekt kifejezés és az olyan képességekkel, illetve éneklési stílussal rendelkező dalnokokra jellemző, akik improvizatívak, kellő hangterjedelemmel rendelkeznek és technikailag alkalmasak arra, hogy gond nélkül "csúszkáljanak" a legkülönfélébb regiszterekben. (Lásd: Wicked Game, pl.) Bár ez a legtöbb HIM nótáról elmondható...
És tényleg csak az ő védelmükben: NEM ők állítják be az arányokat az élő hangzásnál! Ha zeng a szinti és fű alatt sunnyognak a gitárok, az legkevésbé az ő bűnük!

SOWHAT Creative Commons License 2000.04.26 0 0 27
Kedves Viveca :)

Nem baj ha majd átalakitom egy kicsit a topicot Rockpalast ajánlónak ? Ugyan is a HIMen túl lesz egy csomo cool zenekar a Rockpalaston amit érdemes nézni... lesz Cure és Eeels 30.-án aztán Throwing muses az egész Bizarre festival majd késöbb stb ...

Bloodflower Creative Commons License 2000.04.26 0 0 26
hihi...azért néznek ki úgy, mint a főiskolások, mert korban megegyeznek velük...ugyanis 22-23 krül vannal mindannyian. így már érthetőbb? úgy látszik, te a keményebb számokat szereted, a Right here eléggé húzós. én személy szerint imádom a szintit, mindenhol, így itt is azok a számok a kedvenceim, ahol előtérben van, amúgy lehet, hogy Vivecanak van igaza a keverést illetően...nem tudom. majd jobban megfigyelem, hogy vmi értelmeset is tudjak írni.
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.26 0 0 25
Bloodflower: igazad van, rosszul fogalmaztam. A szinti fontos alkotóeleme a HIM hangzásvilágának DE egy (eredetileg) kemény, pörgős dalnál, ahol csak a hangzást dúsitja , felesleges ennyire előtérbe tolni. Komolyan mondom, olyanok voltak mint valami főiskolás ,amatőr zenekar. (ráadásul Ville még úgy is néz ki :P )
De tény az is ,hogy ezt az egyetlen koncertfelvételt láttam róluk, így el tudom képzelni, hogy sokkal de sokkal jobbak általában.
Viveca: ez a "tiszta és hajlékony hang" saját verbálakrobataságod - nagyon találó - következménye avagy szakkifejezés...?

egyébként az én kedvencem tőlük(mivel láttam ,hogy erről is volt már szó) a Right here...

Viveca Creative Commons License 2000.04.26 0 0 24
Rendben, virágom! Tőlem mehet a nyomulás! Felhívjalak vagy mi legyen?

Szia, Jehova, üdv itten minálunk!
Csupán néhány komment: egy koncert hangzásáról LEGKEVÉSBÉ a zenész tehet. Ha a hangmérnök siket, hát siket... A tévéfelvétel pedig tovább torzítja az arányokat. Élőben azért élvezetesebb lehetett... Yes, ez itt már HIM topic, csak így álcázzuk, mert nem kell, hogy a sok okostóni idejöjjön és fikázódjon...
A berlini koncerten Ville elég beteg volt, ez látszott is rajta kicsinyég, EHHEZ KÉPEST meglehetősen korrektül énekelt. Ami pedig a stílusát illeti, egyike a legimprovizatívabb énekeseknek, akit valaha is hallottam. És ezt pontosan azért teheti meg, mert hihetetlenül tiszta és hajlékony hangja van. Nekem tetszik, ahogy kihasználja az adottságait.

Bloodflower Creative Commons License 2000.04.25 0 0 23
igen, eléggé egymásrataláltunk itt mi, a HIM rajongók...

láttad ezt a WDRes koncertet?? mert az nagyon húzós volt!!! volt gitár rendesen. a VIVAs koncertet még nem néztem végig, arról nem tudok nyilatkozni. szerintem Ville szereti kipróbálni a hangját élőben, ezért van, hogy becsúsznak hibás hangok...a szinti pedig FONTOS FONTOS FONTOS, nemcak színesít!

Viveca> kitaláltam vmi faszát! rájöttem, hogy az lenne a legjobb, ha szombaton miután találkozunk feljönnék és rögtön át is vennénk, így nem kell tovább várnod. de hé - mondom magamban - ezt bármelyik este megtehetjük! hisz az OK hogy nekem este itt kell lennem, de ez nem jelenti azt, hogy te ne jöhetnél. az uraság holnap este úgyis elmegy kocsmázni, akár meg is ejthetjük a videózást...

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 22
hátigen...a HIM...(ez most tul.képpen egy HIM-topic?? :))
szóval jó a zenekar, nálam most az elsők között vannak, legalábbis ami a gitározgatós zenéket illeti.
Ville tényleg jól énekel, és meglehetősen karizmatikus frontember viszont nem vagyok biztos benne, hogy nagyon meggyőzőek lennének koncerten.
Mostanában láttam azthiszem a VIVA-n egy HIM koncertet és elég nagy csalódás volt. A gitár sehol, szinti ezerrel bömböl, csak azt nem tudom minek, amikor az csak színesítő célzattal van jelen a zenében, Ville hangja sem az igazi...
Persze ettől még nem fogom őket nem szeretni...
Viveca Creative Commons License 2000.04.25 0 0 21
Megkaptam a levelet és a képet, köszi! A megbeszéltek szerint hívlak!
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.24 0 0 20
jelenleg a Bury me... a kedvencem. és hogy miért?? lehet erre válaszolni???
én is szeretem a pörgős számokat, de csak egy ballada lehet ANNNNNNNNYIRA szívhez szóló, hogy abszolút megfogja az embert..vagy csak engem?
Előzmény: Viveca (19)
Viveca Creative Commons License 2000.04.24 0 0 19
Rendicsek, holnap dél körül telefonozok!
Melyik a kedvenc számod és miért??? Én általában a tempósabb nótákat kedvelem, élőben viszont Ville jobban énekli a balladákat - ami valahol érthető is.
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.24 0 0 18
figyelj, akkor hívj fel holnap dél körül, legutóbb megírtam a számom. én zuglói vagyok, de vmit megdumálunk!

nem láttam a csókot, mert oda se néztem, hang nélkül csak idegeskedtem volna. ami tuti, hogy a kedvenc számommal kezdtek, és már ez kiborított!! csak akkor mertem egy kis hangot adni rá, mikor láttam félszemmel, hogy Zoltán énekel, s kíváncsi voltam, hogy mit.

hihetetlen, de eszembe sem jutott a fülhallgató..brühühü. de este megnézem, aztán küldök egy mailt, milyen volt. legyen valami izgi a postaládádban holnap reggel...

Előzmény: Viveca (17)
Viveca Creative Commons License 2000.04.24 0 0 17
Te szegény! Én biztos meghabarodtam volna! Nem tudtál volna fülhallgatót csatlakoztatni a tévéhez?
Elfelejtettem reflektálni a Dark Angel-féle dologra. Szóval én sem akkor szoktam elolvasni, amikor a gép előtt ülök, inkább kinyomtatom és ha van egy kis szabadidőm. Alapvetően arról ír, hogy mit kap az a rajongó, aki önző, rámenős és semmitől sem riad vissza, és mi jut annak, aki tiszteli a zenészeket és udvariasan tartja a három lépés távolságot. De nagyon jól meg van írva, szerintem olvasd el.
Láttam a fórumon, hogy nyomultál!
Te is láttad, ahogy Migé és Lily csóklászkodtak? Ma ez volt az egyetlen hír, ami felkeltette a figyelmemet. De ez aztán igazán...
Természetesen hozzád fogok alkalmazkodni, elvégre te teszel szívességet, így javasolj valamit. Írhatod az emilemre is, mert holnap reggel az lesz az első dolgom, hogy levelekre válaszoljak. Hja, kérem, a munkahelyi gépemről nem probléma!
Egyébként én dolgozom, de ez nem jelenthet óriási problémát, valamit csak össze tudunk hozni! Újpesten lakom, viszont a XI. kerületben melózom, tehát lehetőség van bőven. Hacsak nem Püspökladányban laksz!
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.24 0 0 16
Csak szívesen segítettem volna, ha tudok...(értsd: a koncertre való kijutásban)

a koncertről egyelőre nem tudok többet írni, mert nem tudtam éjjel nézni, mivel a barátom már aludt, és 1 szoba van, le kellett venni a hangot. ma meg nagytakarítunk...grrrrrrrrrrrrr-úúúútááááálatos!!!

de este megnézem.
mikor vegyem át és hogy? találj ki vmit.

Előzmény: Viveca (15)
Viveca Creative Commons License 2000.04.24 0 0 15
Nagyon örülök, hogy sikerült! Biztosan fantasztikus volt. Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen sokat adnak belőlük. Azt hiszem, ezért megérte a hajnalozás, hm?
Nem akartam én rátok akaszkodni, isten ments! Amúgy sem vagyok olyan, aki jól érezné magát egy idegen társaságban. Annál sokkal gátlásosabb vagyok. Egyszerűen csak irigyellek, amiért ilyen szerencsés vagy. Jó lenne, ha írnál még valamit a koncertről...
Viveca Creative Commons License 2000.04.24 0 0 14
SOWHAT, akkor talán nincs is közös nevező, amiről e fórumon véleményt cserélhetnénk. De azért izgalmas hozzászólás volt.
Előzmény: SOWHAT (11)
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.24 0 0 13
na, rögzítettem! kb. 1és4ed óra, végén egy VILLE riporttal...nagyon aranyos volt! képzeld, a Join Me elejét a ZOLTAN énekelte!!!!!!!

amúgy a chattel nem vesztettél semmit, tiszta káosz volt! huh! választ szerintem semmire nem kaptam, de egyáltalán enm lehetett követni...

mmmmmm de álmos a vérvirág mámegin'!!!!!!!

Bloodflower Creative Commons License 2000.04.23 0 0 12
megérkeztem.. nem tudod véletlenül, hány perces lesza koncert??

a fesztivál nekem is csak azért jön össze, mert a HIMen kívül legalább öt banda lesz még, ami érdekel, és így igencsak megér minden pénzt az út. szívesen segítenék, de sajnos a kocsi már dugig van...

tegnap este rátaláltam egy Zoltánt istenítő honlapra, édes képek voltak ott!! Ville tényleg nagyon nagyon karizmatikus, először én is elájultam tőle, de a jóból megártott a sok...

nem olvastam azt az írást, miről szólt? ami túl hosszú, általában nem olvasom el, lustaságból...

üdv,
bf

SOWHAT Creative Commons License 2000.04.23 0 0 11
Én is Rockpalastozok ma de a sokkal jobban érdekel a Nashville pussy meg Keith Caputo mint bármelyik ma este :)
Viveca Creative Commons License 2000.04.23 0 0 10
It's me again! Visszajárok, akár egy kísértet!
Nem tudom, láttad-e már, vannak fent amszterdami képek a fórumon! (mármint onnan is elérhetők) Úgy láttam, Zolikáról is akad egy pár! Légyszi, te is szólj, ha találsz valami újdonságot - főleg képeket! Ezeket Amadé tette fel. Ha még nem láttad és nincs kedved emiatt végigkurkászni a sok hozzászólást, a cím - ha jól emlékszem:
www.geocities.com/poisonamade
Egyébként olvastad Dark Angel legutóbbi eszmefuttatását? (Feel the Sting...) Szerintem nagyon ott van... Igazán elgondolkodtató, amit írt.
Viveca Creative Commons License 2000.04.23 0 0 9
Úgy látszik, mégis én dőltem ki elsőként!
Ami a mai bulit illeti, két finn (!) és egy olasz banda lép fel. Valamennyien "klasszikus" metalt játszanak. Kicsit speedes, kicsit epikus, dallamos, de kemény zenéket. Nagyon nem lehetsz járatos a kemény rockban, ha egyáltalán nem ismered őket, mert elég nagy nevek. Ez csupán azért érdekes számomra, mert a HIM - főként élőben - szintén elég kemény zenét nyomat. Persze néhány cikk mindenféle pop-rock nevű badarságnak összehordja őket, de szerintem csak arra kell figyelni, amit ők maguk mondanak. Márpedig Ville szerint ez love metal...
Jó Neked, hogy ilyen szuperül fog telni a nyarad. Én is ilyesmiről szoktam álmodozni (vagyis ha ők nem jönnek ide, hát megyek majd én), de aztán mindig úgy alakul, hogy nincs kivel elutaznom és maradok itthon... Már évek óta nem jártam sehol. Én is néztem a Rock Hardban, hogy egy csomó fesztiválon fellépnek.
Ezzel a Zoltán dologgal nem vagy egyedül, elég sok rajongója van a srácnak! Megvan az a kép, amelyen Ville épp a szájára nyom egy csókot? Megér egy misét... Attól tartok, én már csak bégetek a nyájjal, ami a nagy plátói szerelmet illeti, mert megmondom őszintén, VV-nél erősebb kisugárzású, egyénibb és vonzóbb fickóval már rég találkoztam.
Sok sikert estére!
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.23 0 0 8
ááá nem olyan egyszerű leszakadni a netről...
én az első számuk óta ismerem, de csak a RR megjelenésekor kezdtem el foglalkozni is velük. és most nagyon szeretem.
a chaten természetesen megpróbálom megtudni, hogy ide tolnák-e a képüket kis hazánkba... de én mindenképp megnézem őket egy nyári fesztiválon!! apropó..mi az az együttes, amit holnap megnézel? nem ismerem.
a forumról nem sok jót tudok mondani... állandó hiszti Ville körül, meg a barátnője körül stb..nem nekem való. de néhány érdekességet meg lehet tudni, ezért nézegetem mindig.
Ville tényleg gyönyörű, de nekem Zoltán (miért lett pont Zoltán???) sokkal szimpatikusabb! olyan kedves és visszafogott. Ville kicsit bohóc. de azért aranyos.
no, most te jössz!
vagy inkább küldj el aludni...
Előzmény: Viveca (7)
Viveca Creative Commons License 2000.04.23 0 0 7
Szép álmokat, sötét angyalokat!
Erre pedig majd válaszolsz, amikor alkalmad adódik: milyen kérdéseket szeretnél feltenni a srácoknak? Persze érdekel még egy csomó minden. Hogyan ismerted meg őket, mit gondolsz arról, ami ezen a bizonyos honlapon - leginkább a fórumban - folyik... Én még sosem próbáltam részt venni ilyesfajta online chat-en, nem is tudom, hogyan kell, de attól tartok, holnap este "sajnos" a Rhapsody-Strato koncerten fogok tobzódni. Micsoda kár...
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.23 0 0 6
ja, és nekem és 2videom van, no problem!!
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.23 0 0 5
a topicon én is gondolkoztam... dehát akár ezt is átnevezhetnénk, mert 2őnkön kívül nem hiszem, hogy lenne jelentkező. a dark topicban írtam about HIM, de senki nem vette a lapot.
a himclub.de-t mindennap megnézem, nehogy lemaradjak vmiről. persze néha így is.
szerintem jók lesznek a fiúk, hiszen fiatalok még, van energiájuk dögivel!!!
asszem jobb lesz most lefeküdnöm, ha holnap virrasztani akarok. ja, és ott leszek a him-chat-en a rockpalast honlapján!!!!
jó éjt!
Előzmény: Viveca (4)
Viveca Creative Commons License 2000.04.22 0 0 4
Megkaptam, köszi! Na ez van, amikor lángelmék találkoznak!
Azt hittem, rajtam kívül nincs is emberi lény az országban, aki hasonlóképp érez, amikor meghall egy édes-bús, bársonyos hangot... Természetesen ARRA és CSAKIS ARRA van szükségem, amire Neked. Az átvételt is köszönöm - remélem, nem okoz problémát, mert ha mégis, nekem 2 videom van, így simán elintézhető az ügy. Egyébként megfordult a fejemben, hogy nyitok egy HIM topicot, csak attól tartottam - és tartok most is -, hogy senki sem szólna hozzá. (Vagy ha netán mégis, akkor még rosszabb...) Tudod, hogy van ez: szeretteinkről vagy jót vagy semmit...
Egyébként melyek a kedvenc honlapjaid? Szoktad figyelni a himclub.de-t vagy az Emanuelle666-et?
(Persze ezek részint összefüggenek...)
Még egyszer köszi és külön elismerésem azért, ha fennmaradsz... Persze ha nem lenne egy teljes üres kazim, alighanem én is azt tenném. Örülnék, ha másnap írnál arról, mit játszottak a srácok, mindenki emberi külsővel jelent-e meg (egy turné közepén ugye minden előfordulhat), stb. Várom jelentkezésed!

Bloodflower Creative Commons License 2000.04.22 0 0 3
elment az emil!!!
Előzmény: Viveca (2)
Viveca Creative Commons License 2000.04.22 0 0 2
Kedves Bloodflower, ezer köszönet a kedvességedért. Sajnos az itthoni gépemről hetek óta nem tudok levelet küldeni (kicsit gáz ez a helyzet). Ha nem bánod, leírom itt, mire lenne szükségem. Te írhatsz nekem ide, de az e-mail címemre is, mert el tudom olvasni a leveleimet, csak épp a válaszadás nem megy...
Szóval holnap (vasárnap) éjszaka lesz a WDR-en egy Rockpalast nevű műsor. Az újság szerint 00.45-kor kezdődik és nincs benne, meddig tart. Remélem, ez nem gond, mert esetleg be tudod programozni a videnyót. Ha van egy szabad kazid, természetesen kapsz helyette egy vadiújat tőlem. Ha lehetséges, legalább egy 4 órásra vedd fel, ugyanis nem tudom, milyen hosszú a műsor. (Ha az adónak van teletextje, abban biztos megtalálható.) Ha nincs kazid, akár találkozhatunk is és adok egyet.
Még egyszer nagyon köszönöm, megmentettél egy rendkívül ideges és szomorú húsvéttól.

Vivi

Előzmény: Bloodflower (1)
Bloodflower Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1
nekem van, tudok segíteni! küldj emilt ma este!!
Előzmény: Viveca (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.21 0 0 0
egyelőre csak egy nullával tudok szolgálni. de azér drukkolok

valéptech

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!