Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1143
Ja...nemszeretem a túl nagy rendet magam körül amikor dolgozok,engem a rend az erősen lekorlátoz,és nem tudok kibontakozni !:-) 1 nővel is úgy jó , ha a fehérnemű már Szana szét van,minden felé !:-)
Előzmény: Zemiator (1133)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1142

Ha kötni nem is tud ezzel az újjal, urulógusnak még elmehetne!!!!

Előzmény: Törölt nick (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1141
Az én nagymamám,nem tud kötni,mert ízületes az egyik ujja ! :-)))
Előzmény: Zemiator (1133)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1140
Ajajj... én is csak távolról tudok jóviszonyt tartani a randőrséggel... mer a Trabi is vérezik ám néhány sebből...
Soxerencsét.

Ja, nyugtasd meg Zemibácsit, hogy nem lettek rossz álmaid az illusztrációképp feltett szép (és kevésbé szép) néniktől ill. alkatrészektől...
Mert rád hivatkozva próbálta az ilyetén információcserét akadályozni.
Előzmény: Csőlámpás Beni (1139)
Csőlámpás Beni Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1139
Barátom vontatott volna simsonnal, de aztán a szervek levillogtak és mindkettőnket feljelentettek. De ez csak egy ejnyebejnye lesz. Lesz tökéletes állapotú kerékagy hozzá, és ezentúl átszokok a finomabb kuplungolásra...
Előzmény: endrebá (1138)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1138
Van csaj, aki a diribdarab kerékagyhoz vonzódik? Hogyan szállítod így? Én most lapos hátsógumi okán ácsorgok a "Nammotor"- ral
Előzmény: Csőlámpás Beni (1136)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1137
Szia, így fog ez menni egész életedben... Csak mindíg legyen mire átállnod, mert aztán jön az UNALOM, meg minden xar, ami ebből következik...

IWIW nekem nem passzol, mert úgyis csajozás, aztán meg lebukás lenne belőle.
De hátha majd "aki nem bácsi", rárepül...
Előzmény: Csőlámpás Beni (1134)
Csőlámpás Beni Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1136
Azóta már a kerékagy is darabokra tört... Igazából földvásárlásra adtuk a fejünket és járkálni kell állandóan utána. Meg persze motorozás, rotakapázás. Motoroscsaj nem nagyon van, de csajozni lehet vele:D
Előzmény: Zemiator (1135)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1135

Ejjjjjhaa ! Miből lesz a cserebogár !!!

Vagy már nem esik ki a motor kereke, és itt a jó idő!!  Vannak a környéken

motoros csajok is?

Előzmény: Csőlámpás Beni (1134)
Csőlámpás Beni Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1134
Jó estét kívánok minden jelelevőnek!
Újabban nem igen van időm gép elé még leülni sem, nem hogy még írni, olvasni fórumokra. Éppen ezért egy tehet le szeretnék venni a vállamról. Mégpedig, rendkívüli módon ráérő emberek jelentkezését várom! Az IWIW-en régebben csináltam két klub szerűséget Pannónia T1, és egy másikat A Magyar ipar gyöngyszemei néven. Namármost, akinek az a vágya nagyon szivesen átruházom rá az üzemeltetési jogot!
Remélem fog jelentkezni azért valaki, én sajnos kinőttem belőle!
Zemiator Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1133

És azt még meg sem kérdeztem,hogy azzal a szana-szét heverő sok kötőtűvel mit

kötöttél??  A Nagymamám ennyi tűvel "fuszeklit" szokott!!!!

Előzmény: Törölt nick (1110)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1132

Beindúlt a gép anélkül hogy levettem volna a lendkereket, de nagyon érzékeny a szivató helyzetére induláskor. Nagyon nem volt neki mindegy milyen állásban van!

Jut eszembe a Trabant agylehúzó nem jó hozzá? Már nem tudom megpróbálni,mert

nincs itt!

Előzmény: Gyöször (1123)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1131
Nemnem, csaaaak... hogy is fogalmazzak ... a két vérmesebb topiklakó között a te tisztán szakmai (kultúr-) hozzászólásod kissé súlytalannak érződött...

Na...ezen csak nem sértődik meg semelyik...
Előzmény: Gyöször (1130)
Gyöször Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1130
Igazából nem érzek semmit, csak ötleteltem, mert ez a kapa hozzánk úgy került, hogy a lendkerék mellett csak a ragasztó maradványok sejtették, hogy ott valaminek lennie kéne.

Mert egyébként arról van szó, amit te mondasz? Ezesetben nekem kívül tágasabb :)
Előzmény: endrebá (1129)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1129
Szia György, nem érzed úgy hogy egy visszafogott szerény szerelő vagy a véleményeddel - épp egy emelt hangnemű italbolti nézeteltérés közepette?

Mert úgy tűnik...
Előzmény: Gyöször (1123)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1128
Kedves Freddy, azt kell mondjam, hogy a kép miatt lett a hozzászólás meggyőző...

Az értékelésből azért próbáld azt levonni, hogy az illusztrációd milyen szuper. (Mer az.)
Előzmény: Törölt nick (1120)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1127
Az a tartályocska a szívatópótlék. Hidegindítás irtó nehézkes anélkül.
De én azt is csak orális szexnek értékeltem, mikor egy gyors tízóraihoz megállítottam a gázolajüzemet, aztán ennek a szívatóküblinek a segítségével próbáltan a (pedig üzemmeleg) motor indítását...

Milyen kenés..? Az a dugattyú másik oldalán történik...
Ólom...az a a szelepszárszimmeringgel lezárt szelepvezetőt kente belülről, de ennek a szelepvezetőit maga keni petrós olajjal - időnként. (..én kéthavonta szoktam...)
Előzmény: Zemiator (1119)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1126
Szia hotib, tudom hogy MPM 10- es, annak idején a mienk volt a második kistraktor a környéken - mindent megtanultunk róla, ami a gépkönyvébe le volt írva...

Ügyesen - és főleg időben - készülsz a télre. Hamarosan én is meggumigyűrűzöm a Csepelinkó hengerfejeit, aztán tizenöt köb ilyesmiforma anyagot cipelek haza..
Előzmény: hotib (1118)
endrebá Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1125
Aha. Akkor az a tűzoltómotor hűtőventillátora..? (..nem a könyvtároshölgyről jutott eszembe...)

A kormánnyal is a függőleges tengelye volt a megtévesztő...
Előzmény: Zemiator (1116)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1124
Előzmény: Zemiator (1121)
Gyöször Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1123
Hát igen lehúzó nélkül ez nem megy.. Végülis meg sikerült találni a baját? Vagy továbbra is a lendkerék rajti a gondot? Ha igen akkor készülhetsz megszakítóval, esetleg ha nem vészes a helyzet, akkor sima csiszolás. A lendkereket gyárilag körülveszi egy porvédő filc, arra nagyon érdemes vigyázni, különben 2 naponta nálad köt ki a gép :)
Előzmény: Zemiator (1115)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1122

Azt hiszem ma Te kapcsolsz!  Vagy már átlépted a HANGSEBESSÉGET????

Zemiator Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1121

De ezt akkor is elcseszted, mert ez nem a KISSZÉK NAGYFLEX fórum!!!! Hee?!!!

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1120
Már pedig az jó,.!...... és kész......:-) (Azt szeretném én látni, hogy valamit én megcsinálok és az nem jó......sosem volt még olyan !) Amúgy meg ha 30 mázsa felett szállítok,úgyis a rendes szereléket fogom feltenni.:-) Ja a csavar pedig nem kicsi ! Jó.... !A lyuk lehetne inkább kicsit szűkebb.....
Előzmény: Zemiator (1113)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1119

Ezeknek a petrós MIB-eknek a porlasztó úszóházában van egy kis külön tartályocska nem az a megoldás? Indításnál feltölteni,/pár kcm/  ami elég a felmelegítéshez, és utána már csak a petró folyik. Vagy ha csak benzinnel mű-

ködik, az elég-e a kenéshez? Az ólommentes egyáltalán jó-e,vagy kell ólompótló adalék?

Előzmény: endrebá (1102)
hotib Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1118

Endrebá ez egy MPM 10 kapálógép a fater is evvel kapálja a szölöt.Más néven nagy DUGATTI, elnyühettetlen gép.

Ma délelőtt én is erdő szakkörön voltam.

Előzmény: endrebá (1099)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1117

Tudom én, hogy ez hiányzik Neked ,csak beszorultál tegnap abba a kucniba!!!

Segítsen már neki valaki!!!!!

Előzmény: Zemiator (1113)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1116

Nem képrejtvénynek szántam . Már láttál ilyet, csak a könyvtáros lyány nagyon elvonta a figyelmedet!!!!

A kormánnyal meg biztosan nem találkozhattál még,/legalább is ezzel/ mert csak

egyedi építésű különlegesen ritka autokba építik be.

Űgy rémlik mintha valami ....... Trabant ?,vagy mi a szösz nevű járgányt mondtak volna !

Előzmény: endrebá (1103)
Zemiator Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1115

Épp tegnapelőtt javítottam egy ilyen picurkát! A tulaj egész nap kapált vele, de estefelé nem tudta  már beindítani.  Nem tudtam levenni a lendkerekét,úgy rá volt

gyógyulva a főtengely végére. Kellett volna egy speckó lehúzó !

De ahoz képest milyen pici elég morcos ,pőrgős kis gép. Ennek is el volt repedve a

tankfelerősítése szivárgott belőle a benzin!

Előzmény: Gyöször (1107)
Gyöször Creative Commons License 2009.04.06 0 0 1114
Állítólag van egy újabb kiadás, az már megszakító nélküli gyújtású. Esetleg azt. Egyébként borzasztó horribilis árakon mennek most ezek a picik. Egy felújított, aminek általában 2 hetente úgyis lesz baja, többe kerül mint egy új (csak nagyobb) a teszkóban.
Előzmény: endrebá (1112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!