Keresés

Részletes keresés

kenobi Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1864
Vidéken mikor lesz Hammer?
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1863
Új Hammer: Egész jó, van Primal fear hehehe,Buried alive: egész gáláns dolog egy egész oldal nekik, fogadok az olvasok 98% nem is hallott róluk.Anthrax:maximális egyetértek velük,limp bizkit fikázás :))

Iron Maiden : a matáv a szponzoruk ?! hmmm A matáv nem erröl volt híres idáig :)

Supertzarnak meg ott van a Refused a havi kedvencek között :) Cool

Fafara Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1862
de nincs benne headb katalogus....
Előzmény: Fafara (1861)
Fafara Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1861
van uj mohoho, most vettem nemreg
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1860
Nállam A Helmetes Meantime az etalon, azt is Andy Wallace csinálta mint a Seasonst,félelmetesen jó az a kemény kopogos drum sound.
Előzmény: araya (1859)
araya Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1859
"Lombardo dobjai úgy szólnak mintha itt játszana a szobában" A seasons dobhangzása abszolú etalon számomra. Ahoz képest egy magyar lemezen tényleg úgy szól a dob mint egy demón.
Télleg hallotta vki már az új maident? Mi a hivatalos megjelenése itthon?
Előzmény: SOWHAT (1858)
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.26 0 0 1858
Egyetértek, szerintem is a dobhangzás megy itthon a legkevésbé.
Jó cucc, jó dobos, profi mikrofonozás az alap, anélkül szar az egész, de sokszor nincs tér a cucc körül, egy kis lyukban veszik fel a dobot, és ez is hallatszik. Most nem hülyülök, de az O-nál még egészen dobszerűen szólnak a dobok.

Nem tom mi az oka,de az én Terry Date,Andy Wallace,Rick Rubin lemezeken edzödött fülemnek nagyon gyengék :)

Tegnap volt egy sick of it all interjú és valami olyasmirol beszéltek, hogy meghivnák öket a Donington festiválra. Most akkor lesz Donigton ?! Végülis voltak GrasspopMetal meetingen is, nem pozörök, és nem mondták , hogy fúúj metal nem megyünk :)

bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1857
Az indexes mail cimem nem mukszik.
A weblappal kapcsolatosan: totke@webmail.hu
Egyeb: bpete@swi.hu
thx
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1856
Szerintem a Z+ nem reklámozna, legfeljebb a zúzdát. A leendő honlap látogatói csak kis részben fedik át a Z+ törzsközönségét. Bár remélem, hogy tévedek.
A Pepsiben még kevésbé bízok...

Az ötlet egyébként kitűnő, Emil meglátogat...

Előzmény: bpete (1853)
bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1855
adamskij: Valasz ment.
adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1854
bpete, írtam.
Előzmény: bpete (1853)
bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1853
adamskij, Tomiboly: mail ment, jelezzetek vissza, ha ok. Ha nem akkor is:)

araya: en max irc-en reklamoznam az ilyen dolgokat. ott hamarabb elszall az iras:) itt meg lenyomozhatnak..vagy nem. Nem ertek en ehhez.

Reklamok lennenek a megszokott meretben, hiszen nem egy freeweb oldalra szeretnenk kikoltozni, hanem. Es ehhez ugyebar penz kell. penz,penz,penz
Ugyhogy szponzorok is jelentkezzenek! :)
Telleg, szerintetek a Z+ reklamozna egy ilyen lapon? Es a Pepsi? Ugyebar mindaketto zenei beallitottsagu.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1852
Azér a HSB stúdióban elég jó dobhangzásokat szoktak keverni... (a Korog most nem tartozik ide...)
Előzmény: Kátai Tamás (1836)
araya Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1851
Jól gondolod:))
Bár nem nagyrészben lesz illegális hanem teljesen:)))) épp ezért gondolkodom a publikáláson.
Adamskij, a jogosultságokon még gondolkodom, de vhogy úgy lesz ahogy mondtad.
Előzmény: bpete (1847)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1850
bpete nagyon dicséretes a szándék, kurvára örülök, hogy vki legalább veszi a lapot, s érti, mi kell a népnek, s csinál is vmit (ez most egy rosszindulatú célzás a totál analóg topikcímben szereplő lapra, nem kell komolyan venni). Első ötletem az volna, hogy ha már portál jellegű, akkor a boltokkal is érdemes fölvenni a kapcsolatot, hogy pl. egy új lemez kijön, egy kattintás, oszt látom, melyik boltban mennyibe kerül, hol a bolt, lehet-e on-line rendelni blabla. szóval érdemes az îndexet mintának venni: friss hírek, rövid cikkek, képek, linkek és némi vásárlás is egy site-on elérhető (fizetett reklám off)! még egy óhaj: nem tudom, az üzletet mennyire szűkíti, de talán jobb volna csak rock/metal korlát, az is éppen elég tág kategória.

Rh-

Előzmény: bpete (1848)
adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1849
araya, ezt gondold át még egyszer. Én szívesen feltöltök mp3-akat, de elég egyetlen pöcsfej, aki megtalálja a delete-et, és máris kezdheted elölről. Vagy csinálsz egy olyan könyvtárat, ahol szabad a hozzáférés (uploads), és egy másikat, ahol csak neked van hozzáférésed (downloads), és oda azokat az mp3-akat emeled át, amelyeket megfelelő minőségűnek tartasz.

bpete, hadd ragadjuk meg az alkalmat Tomiboly-jal:
the_throne@hotmail.com
Az mp3 dologra pedig vevők vagyunk.

bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1848
Az oldal, amit mi csinalunk olyasmi szerepet toltene be, mint pl.: ha hardver, szoftver akkor terminal.hu v. hwsw.hu, ha hirek, forum akkor index.hu stb. Tehat, ha zene akkor a mienk.:)
Elvileg minden zene fele nyitottunk, de az itt hallottak, meg tapasztalatok alapjan mp3-at nagykiados zenekar ugy sem ad, mert: van egy slagere azt azert nem adja, mert amiatt veszik meg a lemezt. Ha ideadna nem vennek meg. A tobbi meg gyenge szam, toltelek, azt minek adja csak le eg. Vagy ha tobb jo szama van tobb klip, akkor befutott, minek neki ilyen reklam.
bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1847
Nemnem
Gondolom az FTP server jelszavas lesz, meg nagyreszben illegális:)
araya Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1846
Nem uarról beszélünk. Nekem egyszerűen csak kell egy ftp server a cserepartnerek miatt, és ha már megy a server akkor lehetne esetleg egy demo dirt is csinálni a magyar demóknak.
Azt hogy ez a dolog mennyire lesz publikus azt még nem tudom mert, félek az ilyen larsulrikoktól.
Bpete oldalára én is kiváncsi vagyok.
Előzmény: Tomiboly (1845)
Tomiboly Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1845
araya&bpete: ti most ugyanarrol a dologrol beszeltek vagy konkurrencia lesztek egymasnak?
Tomiboly
Előzmény: araya (1843)
Fafara Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1844
ugye 192bps legalabb?
ha lesz
idegesit ha szorcsog egy zene

araya Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1843
Na úgy látom nem arattam egyértelmű sikert az mp3 demo cd-vel. Supertzar reagálására azért kiváncsi lennék.
De ha nem is lesz mp3 demo cd az se gond mert egy két héten belül beindítunk egy ftp servert (csak az a kis segdugasz dán meg ne tudja) amire esetleg lehetne demokat is felpakolni.
bpete Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1842
Asszem pontosan valami olyasfelet probalunk osszehozni, amit itt egy paran akarnak. A portal egy zenei portal lenne, infokkal, koncertdatumokkal, kritikakkal, es letoltheto mp3-kal, persze teljesen legalisan. Az mp3-ak promocios(reklam)celt szolgalnanak, amire egyebkent szerintem is valo. Mar egy par embernek kuldtunk is ertesitest, de keves zenekarnak sikerult eddig megtudni a mail cimet. Ezert kernenk, hogy akinek zenekara van, vagy tud zenekari e-mail cimeket, az vagy kuldje el mailben: totke@webmail.hu, vagy irja ide, s mi kuldunk egy levelet, melyben benne vannak a 'formai' kovetelmenyek. Ez ugyben szeretnem felvenni a kapcsolatot mailben supertzar-ral is, csak nemtom, hogy a HMP-t pontosan ki(k) csinalja(k). Legyszi ird mar meg, hogy hova irhatnek.
Egyeb otleteket, s barmi mast is varok. A webdesign mar majdnem teljesen kesz van, csak nem merem meg megmutatni, mert nincs levedve a nev a .hu ala.

udv.
bpete

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1841
Aha.
Előzmény: adamskij (1839)
adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1840
Rhad, teljesen. Utoljára a Paradise Lost Shades Of God fogott meg ennyire. Szó sincs stílusváltásról.
Előzmény: Törölt nick (1837)
adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1839
Kátai GrandMoff, hú, hát erre nem emlékszem. Az az igazság, hogy elaludtam nagyjából 3/4-ed tizenkettő magasságában, addig biztos nem volt.
Előzmény: Kátai Tamás (1838)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1838
Adamskij, bocs, hogy ilyen direkten rákérdezek, de volt Gire a Gorezone-ban?
Előzmény: adamskij (1835)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1837
Faff, most adtál egy ötletet, persze, hogy nem jut el sok rockerhoz a cd/mp3- helyette kellene akkor egy mhh rádió, ahol nyomnák lefele ezeket a zenéket, és az addigra elkészült honlapon is lehetne mondjuk alacsony bitrátájú mp3-ban (csak ne ra legyen, attól a falra másznék) belehallgatni. így a kőbaltás rockerok is örömködhetnének, feró bácsi is kaphatna egy órás szigorúan politikamentes garázsidőt, meg a cyberoid cinikus mötallerek is finnyogva turkálhatnának a kommercializálódott újdonságok között.

adamskij mi van, teljesen bezazultál erre az Ulverra? azért nehogy stílust váltsál jún.16 előtt :))

Rh-

Előzmény: Fafara (1830)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1836
Hű, az a Nattens Madrigal milyen egy mostoha, ultimatív black metal album! Én imádom, de fel kell rá készülni, mielőtt elindítom. Le kell hozzá ülni...
Az új Borknagart meg tegnap vettem meg a hosszas méltatások után és igen tetszik így elsőre.
A dobhangzással kapcsolatban abszolút így van, ez a legsarkalatosabb pontja a zenének ebben a stílusban, itt dől el minden. Magyarországon pedig valahogy nem akar összejönni a dolog.
Előzmény: Abbath (1834)
adamskij Creative Commons License 2000.05.25 0 0 1835
Azt hiszem, itt olvastam róla.
Hallottam róla pár számot. Kemény. Nagyon kemény.
Előzmény: Abbath (1834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!