AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Új Hammer: Egész jó, van Primal fear hehehe,Buried alive: egész gáláns dolog egy egész oldal nekik, fogadok az olvasok 98% nem is hallott róluk.Anthrax:maximális egyetértek velük,limp bizkit fikázás :))
Iron Maiden : a matáv a szponzoruk ?! hmmm A matáv nem erröl volt híres idáig :)
Supertzarnak meg ott van a Refused a havi kedvencek között :) Cool
"Lombardo dobjai úgy szólnak mintha itt játszana a szobában" A seasons dobhangzása abszolú etalon számomra. Ahoz képest egy magyar lemezen tényleg úgy szól a dob mint egy demón.
Télleg hallotta vki már az új maident? Mi a hivatalos megjelenése itthon?
Egyetértek, szerintem is a dobhangzás megy itthon a legkevésbé.
Jó cucc, jó dobos, profi mikrofonozás az alap, anélkül szar az egész, de sokszor nincs tér a cucc körül, egy kis lyukban veszik fel a dobot, és ez is hallatszik. Most nem hülyülök, de az O-nál még egészen dobszerűen szólnak a dobok.
Nem tom mi az oka,de az én Terry Date,Andy Wallace,Rick Rubin lemezeken edzödött fülemnek nagyon gyengék :)
Tegnap volt egy sick of it all interjú és valami olyasmirol beszéltek, hogy meghivnák öket a Donington festiválra. Most akkor lesz Donigton ?! Végülis voltak GrasspopMetal meetingen is, nem pozörök, és nem mondták , hogy fúúj metal nem megyünk :)
Szerintem a Z+ nem reklámozna, legfeljebb a zúzdát. A leendő honlap látogatói csak kis részben fedik át a Z+ törzsközönségét. Bár remélem, hogy tévedek.
A Pepsiben még kevésbé bízok...
adamskij, Tomiboly: mail ment, jelezzetek vissza, ha ok. Ha nem akkor is:)
araya: en max irc-en reklamoznam az ilyen dolgokat. ott hamarabb elszall az iras:) itt meg lenyomozhatnak..vagy nem. Nem ertek en ehhez.
Reklamok lennenek a megszokott meretben, hiszen nem egy freeweb oldalra szeretnenk kikoltozni, hanem. Es ehhez ugyebar penz kell. penz,penz,penz
Ugyhogy szponzorok is jelentkezzenek! :)
Telleg, szerintetek a Z+ reklamozna egy ilyen lapon? Es a Pepsi? Ugyebar mindaketto zenei beallitottsagu.
Jól gondolod:))
Bár nem nagyrészben lesz illegális hanem teljesen:)))) épp ezért gondolkodom a publikáláson.
Adamskij, a jogosultságokon még gondolkodom, de vhogy úgy lesz ahogy mondtad.
bpete nagyon dicséretes a szándék, kurvára örülök, hogy vki legalább veszi a lapot, s érti, mi kell a népnek, s csinál is vmit (ez most egy rosszindulatú célzás a totál analóg topikcímben szereplő lapra, nem kell komolyan venni). Első ötletem az volna, hogy ha már portál jellegű, akkor a boltokkal is érdemes fölvenni a kapcsolatot, hogy pl. egy új lemez kijön, egy kattintás, oszt látom, melyik boltban mennyibe kerül, hol a bolt, lehet-e on-line rendelni blabla. szóval érdemes az îndexet mintának venni: friss hírek, rövid cikkek, képek, linkek és némi vásárlás is egy site-on elérhető (fizetett reklám off)! még egy óhaj: nem tudom, az üzletet mennyire szűkíti, de talán jobb volna csak rock/metal korlát, az is éppen elég tág kategória.
araya, ezt gondold át még egyszer. Én szívesen feltöltök mp3-akat, de elég egyetlen pöcsfej, aki megtalálja a delete-et, és máris kezdheted elölről. Vagy csinálsz egy olyan könyvtárat, ahol szabad a hozzáférés (uploads), és egy másikat, ahol csak neked van hozzáférésed (downloads), és oda azokat az mp3-akat emeled át, amelyeket megfelelő minőségűnek tartasz.
bpete, hadd ragadjuk meg az alkalmat Tomiboly-jal:
the_throne@hotmail.com
Az mp3 dologra pedig vevők vagyunk.
Az oldal, amit mi csinalunk olyasmi szerepet toltene be, mint pl.: ha hardver, szoftver akkor terminal.hu v. hwsw.hu, ha hirek, forum akkor index.hu stb. Tehat, ha zene akkor a mienk.:)
Elvileg minden zene fele nyitottunk, de az itt hallottak, meg tapasztalatok alapjan mp3-at nagykiados zenekar ugy sem ad, mert: van egy slagere azt azert nem adja, mert amiatt veszik meg a lemezt. Ha ideadna nem vennek meg. A tobbi meg gyenge szam, toltelek, azt minek adja csak le eg. Vagy ha tobb jo szama van tobb klip, akkor befutott, minek neki ilyen reklam.
Nem uarról beszélünk. Nekem egyszerűen csak kell egy ftp server a cserepartnerek miatt, és ha már megy a server akkor lehetne esetleg egy demo dirt is csinálni a magyar demóknak.
Azt hogy ez a dolog mennyire lesz publikus azt még nem tudom mert, félek az ilyen larsulrikoktól.
Bpete oldalára én is kiváncsi vagyok.
Na úgy látom nem arattam egyértelmű sikert az mp3 demo cd-vel. Supertzar reagálására azért kiváncsi lennék.
De ha nem is lesz mp3 demo cd az se gond mert egy két héten belül beindítunk egy ftp servert (csak az a kis segdugasz dán meg ne tudja) amire esetleg lehetne demokat is felpakolni.
Asszem pontosan valami olyasfelet probalunk osszehozni, amit itt egy paran akarnak. A portal egy zenei portal lenne, infokkal, koncertdatumokkal, kritikakkal, es letoltheto mp3-kal, persze teljesen legalisan. Az mp3-ak promocios(reklam)celt szolgalnanak, amire egyebkent szerintem is valo. Mar egy par embernek kuldtunk is ertesitest, de keves zenekarnak sikerult eddig megtudni a mail cimet. Ezert kernenk, hogy akinek zenekara van, vagy tud zenekari e-mail cimeket, az vagy kuldje el mailben: totke@webmail.hu, vagy irja ide, s mi kuldunk egy levelet, melyben benne vannak a 'formai' kovetelmenyek. Ez ugyben szeretnem felvenni a kapcsolatot mailben supertzar-ral is, csak nemtom, hogy a HMP-t pontosan ki(k) csinalja(k). Legyszi ird mar meg, hogy hova irhatnek.
Egyeb otleteket, s barmi mast is varok. A webdesign mar majdnem teljesen kesz van, csak nem merem meg megmutatni, mert nincs levedve a nev a .hu ala.
hú Faff, most adtál egy ötletet, persze, hogy nem jut el sok rockerhoz a cd/mp3- helyette kellene akkor egy mhh rádió, ahol nyomnák lefele ezeket a zenéket, és az addigra elkészült honlapon is lehetne mondjuk alacsony bitrátájú mp3-ban (csak ne ra legyen, attól a falra másznék) belehallgatni. így a kőbaltás rockerok is örömködhetnének, feró bácsi is kaphatna egy órás szigorúan politikamentes garázsidőt, meg a cyberoid cinikus mötallerek is finnyogva turkálhatnának a kommercializálódott újdonságok között.
adamskij mi van, teljesen bezazultál erre az Ulverra? azért nehogy stílust váltsál jún.16 előtt :))
Hű, az a Nattens Madrigal milyen egy mostoha, ultimatív black metal album! Én imádom, de fel kell rá készülni, mielőtt elindítom. Le kell hozzá ülni...
Az új Borknagart meg tegnap vettem meg a hosszas méltatások után és igen tetszik így elsőre.
A dobhangzással kapcsolatban abszolút így van, ez a legsarkalatosabb pontja a zenének ebben a stílusban, itt dől el minden. Magyarországon pedig valahogy nem akar összejönni a dolog.