Ezt a témát már egyszer megvitattuk úgy 500-600 hozzászólással ezelött, ott elolvashatod, de összefoglalva, biztosan van toalett, mert az egyik részben, amikor egymás után leállt egy csomó rendszer, akkor Neelix megjegyezte, hogy szintenként szinte csak 1 toalett müködik, és sorban áll már a legénység elötte.
Mit értesz ezen a valóság dumán? Meg a raktárban porosodó holoprogin?
És ti rájöttetek már, hogy az, amit egyesek valóságnak neveznek, az valójában egy negyon gagyi holoprogram amit valaki véletlenül futva felejtett egy tárolóegységben, és most ott porosodik valahol egy raktár egyik hátsó polcán?
Bocsi, de ti biztos választ tudtok adni egy engem már régóta erősen foglalkoztató kérdésemre:
Ezek a szimpatikus asztronauták szoktak szarni meg pisálni? Úgy értem, van például ezeken az űrhajókon toalett?
"7/9-ben az a jo, hogy nem a nemisegevel akar levenni mindenkit a labarol"
Igen, ezt én is aláírom! Nagy Hetes-fan vagyok, pedig én az emberiségnek abba a bizonyos 2/3-ába tartozom...
Egyébként szvsz pont az teszi annyira érdekessé 7/9-et, hogy a Borg stílusa annyira ellentétben van a külsejével...
Egyébként szvsz a TNG az egyetlen sorozat, amit akár szuhaéli nyelven is nézhetném, és akkor is tudnám miről szól... Áááááááá... Alig vagyok vele megfertőzve... :o)))))
Fene! Akkor ezért volt ismerős! Folyamatosan ezen törtem a fejem...
Ez az egyik kedvencem a sok közül... Ahogy bejelentik, hogy tudnak ugrani, mintha biztos lenne... És ahogy Picard kiadja a tűzparancsot... Meg a tétovázó Data... Az önbizalom-hiány android megfelelője :o) És a nagy stratagéma-mester, ahogy levágja a kezéről a kütyüket :o)))))
Nem tudom ki nézte a SAT1-en a mai TNG-et, de volt benne Armin Schimmerman (aka Quark), aki szintén egy ferrengit játszott, igaz nem Quarkot, biztos nyira bejött, hogy szerződtették a ds9-ra.
Ha gagyi lesz a sorozat, akkor remelem megbukik es majd valaki olyan lesz a sorozat feje, aki ST rajongo es mellesleg tanult a TPTB hiabaibol, es odafigyel az alapveto dolgokra.
Annyi jo otlet van meg...
Valóban kezd egy kicsit szexista irányt venni a Trek... Hát igen, a nagy úr a nézettségi mutató...
Sajnos az EndSHAME okozta galibákat nem valószínű, hogy bárki is helyrehozza. Bár lehet, hogy TPTB majd kitalál valamit és a Borgokat is belevonja az ötödik sorozatba...
szerintem az apró különbség ezek között, és a tng, tos között az, hogy ezekből nem fognak filmet csinálni. kéne mostmár valami, ami folytatni fogja a mozit is
Seven akarmennyire jo volt (en is nagyon lelkes vagyok a Jeri Lynn Ryan fanclubnak:)!), de be kell latni, a kinezete miatt szerepelt leginkabb.
Egy "szexistenno" eleg volt, ha tobbet szerepeltetnek akkor kezd "legagyulni" egy atlag amcsi sorozat szintjere:
1. legyen egy kemenylegeny fohos
2. legyen egy bombazo csaj
3. legyenek bonyodalmak amit ketten (esetleg kis segitseggel) megoldanak.
4. a sztori legyen lebutitva/szajbaragva
Ime a recept, amibol a 2-es pont mar megvalosult, a 3-as az kell, de a sorrendben az elso helyen kene lenne.
Ja es az 1-2 valtozhat lasd VIP, amibol 1etlen reszt sem birok megnezni, a reklamjatol falramaszok! Ettol a bombazocsajokkal adjunk el egy sorozatot szexehes fiuknak/feminista noknek es kislanyoknak, akiknek egy szexbombara van szukseguk, hogy azonosuljanak vele.
7/9-ben az a jo, hogy nem a nemisegevel akar levenni mindenkit a labarol, hanem elsosorban borg, es neha nyugkent van rajta a kinezete. (Amely nyugot en persze nagyon is szeretek :))
Amikor meghallottam, hogy trikoder, meg megint, akkor beszoltam, hogy trikorder erre meg a batyam szolt, hogy ez csak mese, mit huzom fel annyira magamat :)) Hat hiaba, ha mar kitalalnak valamit legalabb kovetkezetesek legyenek, eleg nagy gyerekek vagyunk :) Kicsit olyan volt, mikor a Borg kolyok beszolt Neelixnek, hogy a Boussard kollektorok nem bocsatanak ki Nadion sugarzast :)
A hirek tuti kamuk, a Janeway halala is tul brutalis egy ST filmbe! Az EndShamerol meg remelem valahogy meg lemossak a gyalazatot! (Nem megy vissza Relativity legenysege, hogy helyrehozza :) - 1 reszben helyrehozzak a bakit, 2 kettoben meghazajutnak slipstreammel. Ez lenne az un. 7/8-as szezon)