Help, please, meg ilyenek.. Még 1 ilyen idétlen nyelvet! Dunsztom nincs, hogy jön ki ebből a tucatnál több sokértelmű egyszótagból valami értelmesféle. :D
Meg kell hajoljak zsenitek előtt. Persze ez még nem biztos, hogy segít a megértésben.:)
Legalább a Keyes név ismerős. Az meg Daniel. Püffneki.
megtisztelő hogy hozzá hasonlítasz? úgy emlékszem azt írtad 94 évesen hunyt el pár napja, nem pedig 93 - részvétem, ja vagy ő a Te nagymamád volt?, akkor is-, ja vagy utolsó évben már nem aggódott, hál isten!
aggódjon akinek 6 anyja van
persze lehet hogy aggódtam? volna...ha aggódtam elgrurulhatott a gyógyszerem, amit elfelejtettem kiváltani a bogyótárból
Az emberiseg feledekenysegere gondoltam;mert megfeletkezunk allandoan ,hogy miert is van ez az egesz egyaltalan.tulajdonkeppen lenni vagy nemlenni az nem az a kerdes.hanem Akarok -vagy nem akarok,es persze elegedett legyek a valasztott uttal,mert ha nem ,akkor csak korbe ,korbe jarunk ,mint a ringlispill.
Az 1492-re támadt ama epigon-écám, hogy a pokol/menyország mindig is itt és most van: tőlünk függ, mit élünk, ill. minek éljük meg, amit élünk. Jó ez a "vagyis POKOL/ha nem ismerjuk fel/menyorszag ha igen)".
Erre jött Mello. "Minden annyira jó vagy rossz, amennyire annak tartjuk."
1kő: hozzá nem értek. A viszonylagosság: idevág. A határos tudás - határtalan képzelet is. Elvégre a képzelet révén tágítható, amire beszűkültünk/becsukódtunk.
Nekem meg az jutott eszembe, amit "az igazi suttógó"-ban olvastam. Az ember azt mondta a lovak megszelidítéséről, hogy:
ha úgy csinálsz, mintha az örökkévalóság a rendelkezésedre állna, akkor 1 óráig tart, de ha úgy teszel, mintha csak 1 órád lenne, akkor egy örökkévalóságig tart...
"Ha megfeszülsz is, az emberek nem kevésbé csinálják azt, amit csinálnak" (Marcus Aurelius)
"Az emberi dolgok ugyan nem méltók arra, hogy túlságosan komolyan vegyük őket, azonban mégis komolyan kell vennünk: s ez bizony eléggé szerencsétlen helyzet" (Platon)
(Ezexerint ez az egész nem most kezdődött, a 21. században :)))))))))
mondjuk nékem van ollyan barátom aki helyettem haragszik "ellenségeimre" mert vkinek azt a munkát is el kell végezni..ő ehhez ragaszkodik..., na hát ilyen egy hű barát:-)
az én barátaim egyike sem értette soha, hogy miért nem fröcsögök az "ellenségeimre",,,sőt azt mondta 1-ik nem érti miért nem haragszok x.y-ra, meg z.t-re is de ő haragszik helyettem is...na hát ilyen egy hű barát:-)))))))))