Játszottam vele pár órát. Nem tetszett. :) De nem meggyőzni akarlak, ha neked az tetszik, akkor játssz azzal :) Ha nagy ritkán rámjön, hogy online snookerezni akarok, akkor nekem mindig isnooker...
Én próbáltam már sok snooker játékot. Toronymagasan, és vitathatatlanul a legjobbnak az isnooker-t találtam. Nem a szokványos jellegű, viszont nekem már javított az igazi break építésemen, és a fizika megértésében. Mindenkinek ajánlom.
(mondom, nem hagyományos gondolkodásmodú, de szerintem messze a legrealisztikusabb) (pénzdíjas bajnokságokat rendeznek belőle)
Most vettem észre, hogy lehet nézni végre a euro-n élőben a snookert. Hangsúlyozom, VÉGRE. Legalább ha foglalt a koliban a tévé, csak megkérem valamelyik barátnőmet és nézhetem a gépén. :) És tényleg érthető az angol kommentátor.
Igen, ebben teljesen igazad van, en is igy gondolom. Egyebkent egyaltalan nem rossz meccs ez, Kuruczek meg hozzak a formajukat. Elobb a csulokrol folytattak elmelyult beszelgetest, amit meg akarnak enni a meccs utan, aztan ott telt be nalam a pohar, amikor "osszefoglalta" latatlanban a Day-King meccset. Itt egy 80-as, ott egy 90-es break, de ahol mar "csak" 55-os volt, az a frame neki mar tili-toli...
fain kis meccs volt a tegnapi. nem hittem volna,hogy kikap,de ez a málta derbi már csak ilyen... viszont mostz is bebizonyította,hogy mekkora raj..snookert ennyire flegmán meglökni +fehér pattog+elmegy a piros...hááát igen!
Az a baj, hogy az a bikázás már csak hab volt a tortán. Már az azt megelőző egy-két frame-ben is az arcára volt írva, hogy tele van a micsodája az egésszel, és legszívesebben hazamenne. Régen is hangulatember volt (én is az vagyok sajnos, ezért nem is szólnék meg senkit), de ennyire azért mégsem hatott ki a játékára az, hogy éppen milyen lábbal kelt ki az ágyból. A Masters-re hihetetlenül összekapta magát, nem hittem volna, hogy így fel tud pörögni a Hendry-s eset után, szóval tartalék még lenne benne bőven, de akarat és főleg kedv nélkül nem sok értelme van ennek az egésznek...
Nem akarom vedeni, mert nekem is kb. ez a velemenyem, de ezt a "belebikazast" mostanaban tobbszor is lattam tole, szoval nem hiszem hogy azert csinalta volna, hogy mielobb vegeterjen a meccs.
O'Sullivan a legnagyobb (sőt az egyedüli) kedvencem, ennek ellenére úgy gondolom, hogy lassan abba kellene hagynia a snookerezést. Ha valakinek ennyire nem okoz már örömet a játék, ha ennyire teher, mint azt sokszor látni a meccsein, akkor be kell fejezni. Pénze gondolom van már egy "zsákkal", kétszeres világbajnok, sok ember véleménye szerint minden idők legtehetségesebb játékosa, azt az 5 perc 20 másodpercet az életben nem fogja megdönteni senki, egyszóval nincs már mit bizonyítania. Menjen el poolozni, vagy foglalkozzon valamilyen más hobbijával... Kell persze a különcség, ha valaki hát én igazán tudom értékelni, többek között ezekért a dolgaiért is szeretem annyira, pont mint a gyorsasági motorozásban Rossit... de van egy határ, amit nem szabadna átlépni. Nem lehet hülyének nézni sok millió embert, akik miatta ülnek le a tévé elé, és pláne nem szabadna hülyének nézni azokat az embereket, akik - nem kevés pénzért - jegyet váltanak valamelyik meccsére! Arról már nem is beszélve, hogy az ellenfelének sem lehet valami felemelő érzés látni, hogy Ronnie gyakorlatilag lesz.rja a meccset. Az, hogy nem megy rá a frame-re, amikor csak egy snooker kellene, az egy dolog, de így belebikázni egyet a fehérbe, amikor a szempontjából az utolsó szalmaszál kínálkozik... Akkor már inkább vonuljon ki, mint Hendry ellen, még az is elegánsabb megoldás.