A belső utca (a Rákóczi) az! Saját a szárny, vagy motor hajtotta? Ha motoros, akkor biztos nem MIA, mert azt hallottam volna. Felkapcsolom a kinti villanyt, tessék leszállni!
Szia, neked akartam panaszkodni, hogy ez egy nehéz nap éjszakája... de ráadásul még az a panasz is a szélbe szállt. Xarakodik a hálózat velem, és nehéz a pozitív hozzáállás - pedig ebből is lehet tanulni pölö hálózatkezelést - csak ma túl sok tanulságos eset sújtott.
A Mohamed tegye akárhová, ötven sort sírtam-ríttam - mire föl akartam adni, leestem a hálózatról. Az öreganyja lóalkatrésszel bélelt csillagos- haragos... GRRRR....HRRRR....
A MIB szívat a melegindítással. Az MPM leszakítja magát a pótkocsiról, és világgá szalad. Félrészeg cigánygyerek beszél lyukat a hasamba, hogy hétfő délután hozzak fel neki tűzifát a kertjéből, egy óra múlva meg egy másik (ez józan) holnap reggelre kér fuvart. Tizenegy lityi gázolajam van...hogy a rosseb...
Te vagy a főnök..... ! Minden úgy lesz ahogy akarod ! :-) (De azért ,kíváncsivá tettél ) Levelet meg írhatsz nekem itt is ! :-) (Mindég szívesen olvasok tőled)
Szia Feri, a fehér por feladva, amit mellé tettem levél, azt kihagyta a borítékból az asszony. Levelet tehát nem kapsz a borítékban, trotil nem volt - tehát azt se. Ne itt ordítozz, ha megkaptad, mert dutrancsbácsi fiának is ilyet akarok küldeni, szeretném, ha neki is meglepetés lenne. (..én is jól meglepődnék, ha valamelyikőtöknek már lenne ugyanilyen "fehér por"- ja...)
A többi a posta dolga.
Zemibácsi, volt már magának olyan MIA- ja, amelyik hidegen elindult a dezodorral, de melegen csak visszafelé büfög tőle? Az én MIB- em ilyen dög... Spray nélkül meg nem gyújt egyet se , még melegen se... Azt hittem, idegrohamot kapok, mikor harmadszorra forgatta le a fűrészlapot visszaforogtában... ráadásul megint csipegetni kezdte a tenyeremen a bőrt a kurblival. Visszarakom a benzinest, mert az bármikor indult - ha a mágnes jó volt. Csak ez a diesel a végsőkig képes volt rászabályozni - a benzinest egy komoly fa képes megfojtani. Ehhh, csak panaszkodni akartam kissé...
1988ban volt egy bemutató a párt es egyébb vezéreknek.
A tatai rakétások három napig gyakoróltak elötte ,a lég jóbb üteg inditootta az éles rakétát a többiek UTK át,/utánozó töltet kilövö ami egysorozat vetö töltet egy gyakorló rakátában és oda csapodik ahova az eredeti. az éles rakétában meg beton fej volt./ A parancsnokunkal voltam ott,öh volt elenörizni a fehérvári gorékkal.
A bemütatón nem indült el az egyik UTK ,es szrencsémre én vittem le a fönökömet meg két fehervérit az inditó álláshoz ,és akkór már ottmaradtunk kb 30 méterrel az inditó álványtól.