AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
...mi az a "spuki"?????
....a Coal Chamber-re mondják ezt nem????
A Deftones szerintem abszolút nem spúkikór!!!!
Ők a "legdurvábbak" ezen csapatok között!!!!!
Má'mint a leggitárcentrikusabbak!
hali!
itthon mikor jelenik meg az új Deftones??????
...ez az "egyetlen" modern,extrém,brutkó csapat amit "szeretek".....bár a Slipknot-nak is vannak egész jó kis dalaik.....
A múlthéten láttam/hallottam életem első(és remélem utolsó)Limp Bizkit számát.....kurva gagyi!
ez má1 télleg nem sorolható a METAL bármelyik "fiókjába".....tök hiphop az egész...az a kis gitár meg elvesz a "sűrűben".....
A Slipknot is sokkal jobb lehetne,ha a szkerccsert meg a samplerest kidobnák a francba....meg a gitárokra adnának némi kakaót!!!!
Kiváncsi vagyok,hogy betartják-e az ígéretüket,miszerint feldolgoznak egy TERRORIZER nótát.....a múltkori cikkben a dobos nagyon bizonygatta,hogy mennyi black/death zenét hallgatnak(ami abszolút nem baj!!)...de ez nekem nem jön át a zenéjükön....bár asszem minden számukat ismerem...de szerintem(!!)így is jobbak a Korn-tól.....de ez csak az én véleményem.
...hallottam a Deftones-tól egy számot...valami "sofőr" vagy mi a címe.....mit tudtok róla???
...ez valami Duran Duran szám????
mindenesetre Chino hangját nem igazán ismertem fel....amúgy tök jó!!!!
Attól függ, kinek jó hír. A macának biztos, mert legalább lesz mit csinálnia a nyáron és lóghat a Mötley-ékkel. Jobb lehet, mint Courtneyval lógni :-)
Én azért inkább sajnálom Randyt, aki beteg, de még akár meg is gyógyulhat.
Hole és Mötley Crüe rajongók számára esetleg érdekes lehet, hogy Randy Castillo felépüléséig a Hole dobos Samantha Maloney (neme: nő) szállt be a MCrüe-ba, a "bálványaihoz", ahogy a website mondja, azért ez egy elég jó hír, asszem, de lehet, hogy már minden érdekelt tud róla, akkor viszont elnézést.
majd jol meghallgatja mas :))
viszont juliusiban lesz mrs hippie interju :))
kov. het vegen kesz. marmint nyomdailag. pikkpakk
ja, egesz jo az uj gamma ray viszont. most hallgatgatom. szinesebb kicsit, mint a tavalyi. meg az en nem heavy metalos izlesemnek is tetszik :))
Sokat kell hallgatni a Magicát, de sajnos akkor sem lesz olyan, mint az első három DIO album. Craig Goldyval én sem vagyok kibékülve, bár egy fokkal már jobb, mint Tracy G. Szerintem Ronnie, hiába amerikai, annyira nem odavaló, hogy mindenképpen európai gitárossal kéne dolgoznia, talán valami skandináv fickóval, vagy mondjuk Arjen Lucassennel (Ayreon).
Blackmore-ral zseniális volt, Iommival, Viviannel szintén, aztán...
Van egyébként egy Aerosmith Tribute, ahol Malmsteennel adja elő a klasszikus Dream On balladát. Arra szó nincsen...
Egy cimborám beszerezte Dio-tól a Magica-t, hát, nálam nem jött be. Jó a borító, Dio hangja is király, de a hangzást nagyon klasszikusra akarták venni, ráadásul néhány nóta kivételével nincsenek emlékezetes dolgok a lemezen.
A gitáros Craig Goldie nem sokat mutat sem riffek sem szólók terén. Megvan egy szólólemeze, de az is gyengus.
Vélemények?
szerintem vedd meg
mondjuk én úgy hallottam először, hogy hammerfallt még sosem :)), mondjuk azóta sem, de a mrs. hippie-t elég sokszor csúsztattam a cd playerbe és folyamatosan nyúzom egy ideje. van benne valami jó kis feeling, ami hallgattatja magát, jó a sound is, nem buták a dalok, elő lehet venni később is simán.
Üdv!
Belehallgattam a Mrs.Hippie korongba, nem hosszasan ugyan, de: a muzsika korrektnek tűnt, csak az ének szerintem nem nagyon passzolt a dologhoz, és most semmi Hammerfall-nemszeretem-elfogultság nem beszél belőlem.
Szóval én gyűjtöm az ilyes doom-közeli lemezeket, de ezt ma otthagytam, legalábbis egyelőre.
Ha valaki már hallotta az egészet, az most nyugodtan megpróbálhat meggyőzni, hogy:
a, jó, és buy it
b, hagyjam a polcon nyugodni békében