Keresés

Részletes keresés

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1239

nem hiszem el ,hogy Drenovacot nem tudjuk tartani..

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1238

Lake amit megint csinál arra nehéz szavakat találni.

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1237

hát ezt elkiabáltuk..

borzasztó negyed volt!

5  kihagyott büntető..rossz megoldások tömkelege és ennyi  kihagyott hármas...

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1236

Én is annyit mondok csak,hogy eddig nekem minden tetszik!!

Mindenki odateszi magát,AZT CSINÁLJA AMIT TUD,nem vállalunk hülyeségeket,szerintem időt is jókor kértünk!

Jól szálltak be a fiatalok is!

Figyeljünk végig!!

Hajrá Fiúk,Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1235

Ez eddig kellemes meglepetés. Jól játszik a csapat, de egy ideig azért "egyszemélyes hadsereg" voltunk. Baracra tényleg nem lehet panasz, jól helyettesíti Bruinsmat, de azért az amerikai nagyon hiányzik. Ahogy Szili is természetesen. Kovács Benedek a szezonban 60%-kal dobja a triplát és 74%-kal a közelieket, mindenképpen meg kell őt tartani. Komoly típusnak tűnik, és a fegyelem ebben a sportban nagyon fontos.

Kár, hogy nem adja a tévé a második félidőt, mert akkor biztos lennék a győzelmünkben, így viszont még nagyon meg kell majd dolgoznunk érte. Nyilván erősíteni fog a DEAC, de ami fontos, hogy innentől kezdve se a dobópárharcban bízzunk, hanem védekezzünk továbbra is keményen.

splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1234

Eddig nagyon jo! Ha ezt tudjuk birni vegig akkor nagyon szep gyozelmet arathatunk!

Anderson egyre jobb lesz, lathatjuk ma is mire kepes. Szep asszisztok es mar jonnek a pontok is.

Valoszinu Beniben nem lesz mar enni pont a masodikban igy kell a pont majd palank alol is.

Real013 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1233

Én csak annyit tudok mondani, hogy ÍGY TOVÁBB!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1232

Andersonnal sokkal gyorsabb a csapat

Előzmény: falco Man (1231)
falco Man Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1231

Beni és Anderson nagyon szépen mozognak ma együtt, jól érzik egymást. :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1230

Beni meg hülyét csinál belőlük 🤣

16 perc alatt 18 pont

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1229

Baracra nem lehet panasz, Bruinisma hiányában előre lépett,nem is akárhogy!

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1228

Én sajnos minden vereség után mérges vagyok,mert mindig nyerni szeretnék:)

..ha jól látom Moody ma nem lesz?

Bár a keretükben sincsen az Mkosz honlapján .

Előzmény: Törölt nick (1225)
Maximus Decimus Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1227

Még annyit, hogy az idei szezon azért választ ad azoknak is akik korábban a csapat hazai verhetetlenségének okát a hazai palánkban, pálya színében, a játékosok nagy zászlóiban vagy esetleg a bírókban keresték.

Előzmény: Maximus Decimus (1226)
Maximus Decimus Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1226

Sajnos ez így van. Otthon a Falco nézők nélkül messze nem olyan félelmetes. Rájátszásra sem mehetnénk biztosra, hiába lenne meg a pályaelőny.

Előzmény: Törölt nick (1225)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1225

Senki ne legyen mérges, ha ma kikapunk - persze a hozzáállás nem mindegy a csapat részéről -, és bár jó lenne egyet kellemesen csalódni, de szerintem nem ma fogunk elindulni felfelé. A helyezés engem már nem is annyira érdekel, mert nézők nélkül nincs akkora jelentősége, de jó lenne majd idővel olyan állapotban látni a csapatot egészségileg és mentálisan, hogy bizakodva várhassuk majd rájátszást.

Előzmény: hali79 (1224)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 1 1224

A mai meccs akkor is nagyon nehéz lenne,ha teljes csapattal érkeznénk és jó formában.

..na itt ez egyik se áll..a szerdai meccsünk nem a jó formáról szólt..és ha ma se lesz Evan(sérülése miatt)+Szili érthető okokból szintén nem,na akkor nagyon nagyot kell a többieknek ma játszani,hogy esélyünk legyen nyerni!

Régen ilyenkor volt egy irányítónk  aki,ha látta hogy nem megy a többieknek,vagy kevesen vagyunk,akkor maga vállára vette a csapatott!

Igaz ő egy volt a csapattal és a szemében a győzni akarás tüze látszott minden pillanatban!

Esetleg ,ha vannak fiatalabbak akkor nekik:Kálmán Lacira gondoltam!

Egyébként ,ha ma nem sikerülne nyernünk(főleg,ha többel nyerne a Deac,mint mi amivel  vertük őket...akkor én el tudom képzelni hogy a második helyünk is veszélybe kerülhet.

A Deacnak még lenne két meccse(otthon a Pécs,idegenbe a Kaposvár)..ami erősen nyerhető kategória..

és lenne 3 meccs előnyünk még az igaz,de mi megyünk Kecskemétre,Szolnokra,Fehérvárra,Körmendre ..és még a hazai Sopron-Mte páros se egyszerű kategória..akár simán benne van nálam a három bukfenc...

A harmadik hellyel meg kétszer lennénk pályahátrányba...( Deac és ha azt megoldjuk a Szolnokkal szemben is...hát..azért az kemény lenne)

Persze ,ha ma a fiúk jól játszanak és összeszedik magukat ,akkor lezárhatjuk ezt a második hely kérdését egyből!!

erre kell törekedni és ha esetlegez sikerül ,akkor kaphatunk akár olyan lendületet is amivel nyerve a Kte-Mte  meccseket is utána ki-ki meccset játszhatnánk Szolnokon az első helyért!

Szedjük össze magunkat végre és tegyünk egy kisebb csodát(a szerdai játékunk után kisebb csoda kell)!

Hajrá Falco!!!

splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -1 3 1223

Nagy valoszinuseggel olyan problemakra gondol ami rajtuk kivul allo okokbol tortenik. Serulesek, betegsegek es csaladi problemak. Ezert is nyilatkozta, hogy vagyunk annyira erosek, hogy ebbol felalljunk! Nem konnyu a helyzet de most ebben a par hetben talan teljes csapattal tudunk lenni es ossze kell rakni azt amit mar lattunk a Zaragoza ellen is. 

Szilinek pedig Oszinte reszvetem! 

Előzmény: Godemperor (1222)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.06 0 2 1222

"A szezon eleje óta küzdünk ezekkel a problémákkal. " Tehát kétlem hogy erről lenne szó, mert akkor gondolom nem írt volna alá. Ettől függetlenül én is utálom ha valaki rébuszokban beszél, de eddig elég egyenes embernek ismertem meg Gaspert, tehát talány ez az egész.

Sérülésekről bezzeg megint kuss van.

Előzmény: falco Man (1221)
falco Man Creative Commons License 2021.03.05 0 1 1221

Nem tudok másra gondolni, csak erre meg amit Espada irt, hogy pár dologban a feje felett dontottek. A 3 BL győztes meccsre gondolt, amin tökéletesén jatszottunk, ez nem vitás, de a többi számomra érthetetlen, ezért a kesobbiekben érdekes lenne olvasni róla.

Nem gondolnám, hogy csak a sérüléseknek szólna ez, mindenki tudhatta, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Talán majd mi is megtudjuk.

Előzmény: Pick and Roll (1220)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.05 0 2 1220

Az u23-as szabály nem probléma, hanem egy helyzet, ami fix és mindenkire vonatkozik. Az nem fog menet közben megoldódni :)

Meg hülyeség is lenne ezen pörögnie, ezt ő is tudja.

Előzmény: falco Man (1214)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.05 0 2 1219

Őszinte részvétem Szilinek! 

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.03.05 0 2 1218

Nyugodjon békében! Sok erőt Szilinek és a családnak. Ezért nem játszott utolsó 2 válogatott meccsen. Már akkor nagyon nem volt jól. 

hali79 Creative Commons License 2021.03.05 0 5 1217

Nyugodjon Békében!

Sok erőt ebben a helyzetben Szilinek és egész családjának!

(Lehet ez volt az egyik eset amire célzott Okorn,de szerintem annyit ilyenkor is lehet írni hogy családi gyász érte Szilit és ő mondjuk nem játszik)

Ezzel nincsen gond,ez természetes.

falcoszurker Creative Commons License 2021.03.05 0 3 1216

Nem tudom konkrétan mire gondolt Gasper, de tegnap meghalt Benke Szilárd Édesapja, Nyugodjon Békében! 

hali79 Creative Commons License 2021.03.05 0 5 1215

Én most olvastam a nyilatkozatot...

Én egyenes ember vagyok és ennél jobban nem utálok semmit amikor nem tudjuk miről is van szó,mert10 soron keresztül rébuszokban beszél...

Mondja meg mi is a gondja konkrétan(ha tényleg a feje fölött döntenek,akkor azt)..az u 23-as szabályt meg 2 éve lehet tudni,ne lovagoljunk már ezen...mi is vehetünk volna egy Valerio-Bodonszintű ember(vagy ép őt),és mondjuk nem 10percért tartunk egy idegenlégiós centert..(és tudom nem azon a poszton játszanak,de lehet 40 percen keresztül nem Lake lenne hasznosabb..)...

Nagyon unom már a siránkozást,amiről azt se tudjuk konkrétan mire is vonatkozik!!!

..ha meg valami miatt  tényleg felette döntenek akár játékosokról és ez neki nem tetszik,akkor felállók és tovább lépek...

Inkább tüzeljük fel a játékosokat,hogy ne akaratgyengén játszanak egy meccsen,hanem szedjék szét a parkettát is és nyerjék meg a meccseket!!

Hajrá Falco!

Előzmény: falco Man (1214)
falco Man Creative Commons License 2021.03.05 -1 1 1214

Igen, de ezek mellett szerintem az U23-as szabalyra is gondol burkoltan, amikor azt mondja, hogy eddig 3 jó merkozesunk volt és egyik sem a bajnokságban. Valamint én érzek igazságot Espada ezelotti írásában is, hogy vannak dolgok amiben Gasper feje felett döntöttek. 

Szóval remelem a szezon végén ezekrol Is fog beszélni egy nagyobb interjúban, addig nem fog kiderülni semmi.

Előzmény: Pick and Roll (1213)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.05 -1 1 1213

Szerintem vírus, sérülések, ilyesmi.

Előzmény: falco Man (1212)
falco Man Creative Commons License 2021.03.05 0 4 1212

Gasper meccs előtti nyilatkozata elég beszédes ismét, remelem azért a szezon végén el fogj mondani mire gondolt. Túl sokszor ismétli meg ahhoz, hogy véletlen és üres szólam legyen.

splity24 Creative Commons License 2021.03.05 -4 5 1211

Most mar kijelentheto, hogy az elso helyhez az alapszakaszban csoda kellene. Sajnos iden nem sok olyan meccsunk volt ahol teljes kerettel tudtunk felallni. Szerintem ennek a covidos mizerianak a legnagyobb vesztesei mi vagyunk. Bentmaradt egy aranyermunk, a hazai palyank nekunk volt a legerossebb a legtobb szurkoloval most ez megszunt. Mas jatszani 2500 nezo elott es mas egy tok ures csarnokban. Biztosra veszem, ha vannak nezok itthon nem kapunk ki a Novgorod, Szolnok, Paks triotol. Sot, talan meg Sopronba se bukjuk el 15 pontrol. 

Ez egy ilyen bajnoksag. Eleinte mindenki tulelesrol beszelt meg nics erteke dumaval jott most meg 5.legiosokat hoztak, edzoket csereltek. 

Szolnok egy massziv csapat be kell ismerni de ha bajnoksagot tudnak nyerni akkor az utobbi evek szerintem egyik leggyengebb jatekoskeretu bajnok csapata lesz de attol meg nem kevesebb az erdemuk. 

Nekunk ossze kell kapnunk magunkat ha iden akarunk nyerni valamit. 

Aztan, hogy jovore mi lesz.... majd kiderul nyaron. 

falcoszurker Creative Commons License 2021.03.04 0 3 1210

Azért azt ne felejtsük el, hogy a Szolnokba fog még játszani egy plusz légiós, aki egyenlőre sérülés miatt nem. Amúgy nagyon csalódott vagyok a tegnapi meccset illetően. És ez már nem az első ilyen meccs idén. Őszintén szólva nem látom azt, hogy beletudunk szólni a végén a dolgokba. Ne legyen igazam, én lennék a legboldogabb ha nem így lenne! 

Előzmény: Törölt nick (1206)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!