Ez eddig kellemes meglepetés. Jól játszik a csapat, de egy ideig azért "egyszemélyes hadsereg" voltunk. Baracra tényleg nem lehet panasz, jól helyettesíti Bruinsmat, de azért az amerikai nagyon hiányzik. Ahogy Szili is természetesen. Kovács Benedek a szezonban 60%-kal dobja a triplát és 74%-kal a közelieket, mindenképpen meg kell őt tartani. Komoly típusnak tűnik, és a fegyelem ebben a sportban nagyon fontos.
Kár, hogy nem adja a tévé a második félidőt, mert akkor biztos lennék a győzelmünkben, így viszont még nagyon meg kell majd dolgoznunk érte. Nyilván erősíteni fog a DEAC, de ami fontos, hogy innentől kezdve se a dobópárharcban bízzunk, hanem védekezzünk továbbra is keményen.
Még annyit, hogy az idei szezon azért választ ad azoknak is akik korábban a csapat hazai verhetetlenségének okát a hazai palánkban, pálya színében, a játékosok nagy zászlóiban vagy esetleg a bírókban keresték.
Senki ne legyen mérges, ha ma kikapunk - persze a hozzáállás nem mindegy a csapat részéről -, és bár jó lenne egyet kellemesen csalódni, de szerintem nem ma fogunk elindulni felfelé. A helyezés engem már nem is annyira érdekel, mert nézők nélkül nincs akkora jelentősége, de jó lenne majd idővel olyan állapotban látni a csapatot egészségileg és mentálisan, hogy bizakodva várhassuk majd rájátszást.
A mai meccs akkor is nagyon nehéz lenne,ha teljes csapattal érkeznénk és jó formában.
..na itt ez egyik se áll..a szerdai meccsünk nem a jó formáról szólt..és ha ma se lesz Evan(sérülése miatt)+Szili érthető okokból szintén nem,na akkor nagyon nagyot kell a többieknek ma játszani,hogy esélyünk legyen nyerni!
Régen ilyenkor volt egy irányítónk aki,ha látta hogy nem megy a többieknek,vagy kevesen vagyunk,akkor maga vállára vette a csapatott!
Igaz ő egy volt a csapattal és a szemében a győzni akarás tüze látszott minden pillanatban!
Esetleg ,ha vannak fiatalabbak akkor nekik:Kálmán Lacira gondoltam!
Egyébként ,ha ma nem sikerülne nyernünk(főleg,ha többel nyerne a Deac,mint mi amivel vertük őket...akkor én el tudom képzelni hogy a második helyünk is veszélybe kerülhet.
A Deacnak még lenne két meccse(otthon a Pécs,idegenbe a Kaposvár)..ami erősen nyerhető kategória..
és lenne 3 meccs előnyünk még az igaz,de mi megyünk Kecskemétre,Szolnokra,Fehérvárra,Körmendre ..és még a hazai Sopron-Mte páros se egyszerű kategória..akár simán benne van nálam a három bukfenc...
A harmadik hellyel meg kétszer lennénk pályahátrányba...( Deac és ha azt megoldjuk a Szolnokkal szemben is...hát..azért az kemény lenne)
Persze ,ha ma a fiúk jól játszanak és összeszedik magukat ,akkor lezárhatjuk ezt a második hely kérdését egyből!!
erre kell törekedni és ha esetlegez sikerül ,akkor kaphatunk akár olyan lendületet is amivel nyerve a Kte-Mte meccseket is utána ki-ki meccset játszhatnánk Szolnokon az első helyért!
Szedjük össze magunkat végre és tegyünk egy kisebb csodát(a szerdai játékunk után kisebb csoda kell)!
Nagy valoszinuseggel olyan problemakra gondol ami rajtuk kivul allo okokbol tortenik. Serulesek, betegsegek es csaladi problemak. Ezert is nyilatkozta, hogy vagyunk annyira erosek, hogy ebbol felalljunk! Nem konnyu a helyzet de most ebben a par hetben talan teljes csapattal tudunk lenni es ossze kell rakni azt amit mar lattunk a Zaragoza ellen is.
"A szezon eleje óta küzdünk ezekkel a problémákkal. " Tehát kétlem hogy erről lenne szó, mert akkor gondolom nem írt volna alá. Ettől függetlenül én is utálom ha valaki rébuszokban beszél, de eddig elég egyenes embernek ismertem meg Gaspert, tehát talány ez az egész.
Nem tudok másra gondolni, csak erre meg amit Espada irt, hogy pár dologban a feje felett dontottek. A 3 BL győztes meccsre gondolt, amin tökéletesén jatszottunk, ez nem vitás, de a többi számomra érthetetlen, ezért a kesobbiekben érdekes lenne olvasni róla.
Nem gondolnám, hogy csak a sérüléseknek szólna ez, mindenki tudhatta, hogy ez egy ilyen szezon lesz. Talán majd mi is megtudjuk.
Én egyenes ember vagyok és ennél jobban nem utálok semmit amikor nem tudjuk miről is van szó,mert10 soron keresztül rébuszokban beszél...
Mondja meg mi is a gondja konkrétan(ha tényleg a feje fölött döntenek,akkor azt)..az u 23-as szabályt meg 2 éve lehet tudni,ne lovagoljunk már ezen...mi is vehetünk volna egy Valerio-Bodonszintű ember(vagy ép őt),és mondjuk nem 10percért tartunk egy idegenlégiós centert..(és tudom nem azon a poszton játszanak,de lehet 40 percen keresztül nem Lake lenne hasznosabb..)...
Nagyon unom már a siránkozást,amiről azt se tudjuk konkrétan mire is vonatkozik!!!
..ha meg valami miatt tényleg felette döntenek akár játékosokról és ez neki nem tetszik,akkor felállók és tovább lépek...
Inkább tüzeljük fel a játékosokat,hogy ne akaratgyengén játszanak egy meccsen,hanem szedjék szét a parkettát is és nyerjék meg a meccseket!!
Igen, de ezek mellett szerintem az U23-as szabalyra is gondol burkoltan, amikor azt mondja, hogy eddig 3 jó merkozesunk volt és egyik sem a bajnokságban. Valamint én érzek igazságot Espada ezelotti írásában is, hogy vannak dolgok amiben Gasper feje felett döntöttek.
Szóval remelem a szezon végén ezekrol Is fog beszélni egy nagyobb interjúban, addig nem fog kiderülni semmi.
Gasper meccs előtti nyilatkozata elég beszédes ismét, remelem azért a szezon végén el fogj mondani mire gondolt. Túl sokszor ismétli meg ahhoz, hogy véletlen és üres szólam legyen.
Most mar kijelentheto, hogy az elso helyhez az alapszakaszban csoda kellene. Sajnos iden nem sok olyan meccsunk volt ahol teljes kerettel tudtunk felallni. Szerintem ennek a covidos mizerianak a legnagyobb vesztesei mi vagyunk. Bentmaradt egy aranyermunk, a hazai palyank nekunk volt a legerossebb a legtobb szurkoloval most ez megszunt. Mas jatszani 2500 nezo elott es mas egy tok ures csarnokban. Biztosra veszem, ha vannak nezok itthon nem kapunk ki a Novgorod, Szolnok, Paks triotol. Sot, talan meg Sopronba se bukjuk el 15 pontrol.
Ez egy ilyen bajnoksag. Eleinte mindenki tulelesrol beszelt meg nics erteke dumaval jott most meg 5.legiosokat hoztak, edzoket csereltek.
Szolnok egy massziv csapat be kell ismerni de ha bajnoksagot tudnak nyerni akkor az utobbi evek szerintem egyik leggyengebb jatekoskeretu bajnok csapata lesz de attol meg nem kevesebb az erdemuk.
Nekunk ossze kell kapnunk magunkat ha iden akarunk nyerni valamit.
Aztan, hogy jovore mi lesz.... majd kiderul nyaron.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Szolnokba fog még játszani egy plusz légiós, aki egyenlőre sérülés miatt nem. Amúgy nagyon csalódott vagyok a tegnapi meccset illetően. És ez már nem az első ilyen meccs idén. Őszintén szólva nem látom azt, hogy beletudunk szólni a végén a dolgokba. Ne legyen igazam, én lennék a legboldogabb ha nem így lenne!