Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1964
ne zavard már adamskij most éppen elmélyül :))

Rh-

Előzmény: adamskij (1963)
adamskij Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1963
Miért, mi van a borítón?
Előzmény: Fafara (1962)
Fafara Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1962
latom izgatottak vagytok
akkor en most szepen behelyezem az gatheringet cdromba, es jol elkezdem hallgatni
addig ne zavarjatok :)))))))))))

annyit elarulok, borito remes, annekenek meg piros rovid haja van, rikito kek szemfesteke, es voros ruzsa, nezett mar ki jobban is...

adamskij Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1961
Fafara, árulj el többet is a lemezről !!
(és plíz, tégy föl legalább egy pár percnyi mp3-at az nmi-re, kösz)
Előzmény: Fafara (1957)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1960
Fafara ne csigázz, totál részletes beszámolót kérünk az új Gatheringről, ha lehet... ugye a több metallkodas nem elírás volt?

Rh-

Dr.Feelgood Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1959
supertzar!

Kicsit személyes, de az a kérdésem, lesz-e valamikor AXXIS az MHH-ban?
Nemrég jött ki a 7. albumuk, már tíz éve ott vannak a srácok, szerintem dallamos vonalon Európában nem akad párjuk és még SOHA nem voltak a Hammerben!!!!
AXXISt akarok,na!

Libertine Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1958
Várom! (és Anneke ismét normálisan néz ki, mint a Superheat bonus track-jén (Eleanor)?)

lib

Fafara Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1957
aha, az egészet
bővebben holnap, álmos vagyok meg nem illik már ilyenkor bömböltetni a zenét
Előzmény: Libertine (1956)
Libertine Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1956
Gathering!!! Az egész új lemezt hallottad? More details, pleeeaaaseee....

a libertine

Előzmény: Fafara (1955)
Fafara Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1955
huhh, megvan az új CDT, nagyon szakít, megérdemelt a hangpróba 2. hely. télleg. és nem csak a hangzás miatt jó...
a gathering meg többet metalkodik, mint sárga albumon, örvendjetek.
vinyo Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1954
Ma vettem meg a Hammert, szeretnék csatlakozni azokhoz, akik kielemezték a kazetta mellékletet :
Metalium : zseniális !!! Ha ilyen zenét hallgatok, mindig az jut eszembe, hogy nem lehet ezt NEM szeretni ???? Sowhat ( and co. ), áruld el, miért szar az ilyesmi ?
Borknagar : meglepően jó !!!
Kalapács : nagyon jó ez a nóta. A Totális Metal album nem tartozik a kedvenceim közé, azt hittem, a még régebbi számok még annyira sem jók.
King's X : érdekes, jobban bele kellene merülni. Biztos nem ez a legjobb számuk.
Shadow's Fall : valamiért már hosszú évek óta képtelen vagyok elviselni a hörgést. A zene viszont nagyon jó.
Andi Deris : furcsa, de tipikusan Andi-s szám. Hiába, egy jellegzetes énekhang meghatározó.
To/Die/For : tetszik, meg a múltkor láttam egy H.I.M. klipet, arra emlékeztetett.
Macskanadrág : na, ez KATASZTROFÁLISAN SZAR. A punk tényleg inkább csak hozzáállás, mint zene, erre mindig rájövök, ha ilyen zenét hallok.
Dying Wish : ez is jó, bár a Shadow's Fall-ról leírtak ide is érvényesek. Sőt, itt még az angol kiejtés is gáz. Először nem is tudtam eldönteni, magyarul vagy angolul énekelnek.
Gamma Ray : nem vagyok egy szakértő, de ez nem a legjobb nótájuk. Tény, hogy '85 óta Kai megtanult énekelni, de azért Ralf Scheepers az Ralf Scheepers. Ez a nóta most rajta van a válogatáson vagy nem ?
Neck Sprain : szar ének és modern metal klisék.
Brainstorm : ez is kurva jó !!!
Pokolgép : korrekt nóta
PC69 : azt hittem, ez valami hard rock/AOR, kellemes meglepetést okozott.
Without Face : jó
Heavenly : Gamma Ray klón
Destruction : szeretem a thrasht, ha elviselhető az ének, ez olyan.
Összességében ez a melléklet jobb, mint az előző.
Más téma :
Örülök, hogy U.N. kevéssé átszellemülten írt a Lord-ról, de annyira azért nem szállhatott el, hogy ne vegye észre a hangtechnika bénázásait, pl. Gidót szinte végig nem lehetett hallani. Jó lett volna ezt megemlíteni, és elküldeni az ezért felelőseket a p...ba.
YETI miért nem írt az Eddáról ??? Pedig ott volt, láttam. Azt még megértem, hogy ha a kiadó nem küld ingyenpéldányt, nem írtok a lemezekről ( pl. Deep Purple új dupla szimfonikus album - tessék megvenni, vagy kölcsönkérni ezeket ! ), de ha valaki kint van egy koncerten, arról miért nem lehet írni ? Annak idején a Page-Plant koncertről sem írtatok semmit és biztos vannak még példák. Bezzeg Ákos koncertbeszámoló, az van. Supertzar, hogy van ez ?
Egyébként jó ez a mostani szám.
supertzar Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1953
Most meg fogsz sértődni, Saturn, de voltál valami kezelésen? Olyan visszafogott vagy, rád sem ismerek. Még te illemoktatsz? Te nem is lehetsz az igazi, csak valami imposztor :-)

Szerinted a Hammerben tombol csak a metal revival? Mikor a Maident átteszik a Kisstadionba, a Jam meg elmarad, mert nem fogytak a jegyek.
Azért azt te sem várhatod el Ollytól, Yetitől vagy Milán Petitől, hogy istenítsenek egy Tool lite-ot? A Toolért sem rajongtak, miért kellene most jobban örvendezniük?
Ettől ez a lemez még bárkinek tetszhet, a Hangpróba sosem volt szentírás.

Előzmény: SATURNEMBRYO (1952)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1952
Na felgyülemlett bennem újabb adag felháborodás. Régen írtam, úgyhogy most sokat adok ki magamból, sűrítve!

Csak gyorsan átscrollozva a hozzászólásokat, olvasom, hogy Pateknek a Strong, meg Hair, meg az egész társulat nem túl szimpi. Az egy dolog, de lehet ezt kicsit diplomatikusabban is fogalmazni.
De ha esetleg arra gondol Patek, hogy Hair nem tud angolul "kiejteni", akkor egyet értek, még a Devil's Cab egész színvonalas, de ez a Stand by nótában produkált ének - hát. Először kb. a szám közepéig filóztam, hogy ez most angol, vagy magyar. A haverom meg meg volt róla győzödve, hogy magyar, sőt le is írta a szöveget. Ritka az angolulnormálisantudó magyar zenekar. Amúgy Strong jó, meg persze inkább numetal rules, mint classic...

A másik olvasom hangpróba: Pokolgép jobb helyen, mint pl. A Perfect Circle - nem mintha meglepődtem volna, de ezt akármilyen elfogultsággal, szubjektivitással, bundázás szándékkal nézzük - elég bizarr. Azért tegyünk már különbséget művészet és MÁS-EGYÉB között. Most metal revival trend tombol a Hammerbe, de azért az ember őrizze már meg a józanságát. Szerintem ennyi elfogultság nem illik bele egy ilyen újságba.
Mondjuk meglepett hogy LL (Cool J) listáján ott a Refused. Na azt én is kedvenceim közé sorolom és ajánlom mindenkinek, igaz lehetetlen hozzájutni.

Ja és köszi a Spiritual Beggarst.
Na azért nem is volt olyan vészes.

Előzmény: Sonka (1951)
Sonka Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1951
Csak annyit írnék, hogy éljen a modern/extrém vonulat!!!
Sok Nyakficamot és Strong-ot ide!
Nem tudom, Hair-t miért parasztoztad le, én nem olyan embernek ismerem, aki ezt a jelzőt kiérdemelné.

A C.D.T.-nek gratula az új albumhoz!

Azért a FOS jelzőt is szerintem másra kellene használnod.

Előzmény: patek 61895 (1934)
E123 Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1950
Libertine
A Nightwishtől a Rock Hard Cd-n volt a címadó szám, nekem nagyon bejött, bár a hangzásuk talán nem az igazi, de ez azért nem olyan nagy baj
meg a havi hangpróba gyoztese is volt akkor
CS
Előzmény: Libertine (1945)
adamskij Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1949
Ennyire jó a dal. De nem kommersz cseppet se.
Előzmény: bpete (1948)
bpete Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1948
Az hogy nekem elso hallgatasra bejott a Borknagar szam az azt jelenti, hogy kommersz zene?
Zero Creative Commons License 2000.06.01 0 0 1947
Holnap, azaz pénteken a tatabányai Vadorzó Rock Klubban:

EVENSONG
IDEAS
THE ART OF DETHRONEMENT

Utána szombaton, júni 3-án a karcagi HEMO-PINCE vár benneteket igen barátságos, 300,- Ft-os belépővel és következő zenekarokkal:

VALE OF TEARS
DYING WISH
EVENSONG

A vonat minden állomáson és megállóhelyen metal.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1946
Öregem, te kritikusabb vagy mint én! Hát ezt nem hiszem el...:-))) Megbocsájtunk, de a Kings X akkor is király.
Előzmény: Libertine (1945)
Libertine Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1945
Let the hammer fall vol.2 kritika:

A Gamma Ray szám eredetiben sokkal jobb volt, mert akkor még egy igazi énekes nyomta (Ralf S.)... az új verzió elég szánalmasra sikeredett. A többiről:
- a magyar szekció szvsz elég vegyes képet mutat: Kalapács és a Macskanadrág meglehetősen egyszerű zenét hozott, a Dying Wish és a Neck Sprain elég jó, bár nem túl eredeti, a Pokolgép kellemes meglepetés (nade Pokolgép-e?), a Without Face-től viszont nem tudom miért vagytok elájulva, az énekhang (főleg a női) engem nagyon irritál.
- "hagyományos" metalt játszó zenekaroktól nyilvánvalóan egy jobban sikerült számot választottak a kiadók (Metalium, Andi Deris, Brainstorm, PC 69), a Destruction meg nosztalgia.
- legjobb a Borknagar, egyértelműen...és érdekes, az úgymond klónok is tetszenek (To die for - HIM, Heavenly - Gamma Ray)
- a Shadows' Fall-tól több számot kellene meghallgatni, a King's X pedig nekem nem jön be (bocs).

+ kár, hogy az új Nightwishről semmi hír (se a kazettán, se az MHH-ban, pedig már Supertzar kedvencei között szerepelt - milyen a lemez?)
Jöhet a következő válogatás, üdv:

a libertine

Előzmény: Don Roberto da Capo (1941)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1944
Bécs szaksz... Graz is.
Mennyivel jobb lenne azt olvasni, hogy Budapest....
Előzmény: notmanzs (1943)
notmanzs Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1943
Jún. 9. SUICIDAL TENDENCIES GRAZ (ORPHEUM)
Jún. 10. SLAYER BÉCS (ARENA)
JÚN. 27. MACHINE HEAD BÉCS (ARENA)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1942
Melyik kiadónál lesz lemez, elvtárskolléga?

(Egyébként a Dying Wish hangzása szaksz, bár a nóta király. Gammaray meg rulez:keri ón, kerrrri óóóóón, hogyhogy ez neked nem tetszik? :-))))

Előzmény: Don Roberto da Capo (1941)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1941
Incho
Semmi különös nem történik velünk, próbálunk ezerrel, készülünk a lemezre.
Ti merre nyomultok?

MHH kazi
Ez a Gamma Ray nem fogott meg, óriási énekdallamok vannak benne, de nem állnak össze egységes dallá.
A Dying Wish szerintem nem szól olyan rosszul.

E123 Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1940
Incho
nos te ugye a WF gitarosa vagy, akkor valaszolj nekem mutatkoztok e Mosonmagyarovar vagy Gyor kornyeken a nyaron vagy valamikor???
CS
Előzmény: Incho (1939)
Incho Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1939

Erősen off

Don Roberto da Capo
Köszi!!!!!!

Egyébbként mi van veletek mostanában, én csak a Répcelaki buliról hallottam, de sajnos nem bírok menni:(((((

Előzmény: Don Roberto da Capo (1931)
adamskij Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1938
A Borknagar tényleg rosszabbul szól a válogatáskazin,
mint a CD-n vagy mp3-ban. De ez szerintem MC&CD manőver.
Előzmény: E123 (1937)
E123 Creative Commons License 2000.05.31 0 0 1937
mhhkazettamellékletbelepofázás

Na izé, tulajdonképpen kellemes hallgatnivaló volt, bár az a hétperces izé az kicsit uncsi volt
na szóval a Borknagar-tól megfeküdtem, kurva jó, csak ne szólna ilyen szarul, ez sokkal jobb is lehetne
a magyarok mind bejöttek, még a macseknadrág is pedig az aztán nem az én asztalom
meg a Gyilkológéééééééééééép, csak ne lenne ilyen gyenge a dob, meg kissé szárazon szól vagymi
meg vidáutfész+nekkszprén mind2 király
a Dying Wish szerintem rettenetesen szól, de nem rossz
a Gamma Rayen meg jókat röhögtema vége felé ......Carry On.....
hehe
naszóval nem volt ez rossz
, csak sok volt a germán
csakazértis TANKARD rulesssssssmeg kingsofbeer+!!!!!

CS

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1936
Te, izé, extrémmetál ügyben ne vesszünk már össze...
Hanyadikán volt a bliss? Szerintem csak a lapzárta miatt nem fértek be, na.
Extrém metál pont kevés van, szerintem.
(Buried alive interju király, na.)

king

Előzmény: patek 61895 (1934)
patek 61895 Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1935
monfódja=mondja!
bocsi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!