AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Rég szólottam, de hát most két szívem-csücske körül forog a beszélgetés (is).
Szóval, bár még nem hallottam az új Gatheringet, de én örülök, hogy nem mennek vissza a Mand-Nightt. vonalhoz. Jó volt az is, csak abból a monumentális/gótikus cuccból ki lett véve, amit ki lehetett venni. Az utolsó lemez szerintem jó irányban haladt, imádtam: szép és szomorú, pont nekem való. Melankólika+pszichedélia+Anneke - többet a magamafajta telhetetlen sem kívánhat. Ha az If then ilyen lesz, borítékolom magamnak az ábrándos, borzongós nyárészakákat. Annekét meg elveszem feleségül egy szeánszon. Ha csak ott is.
A másik, hogy Stzar emlegette, hogy a Perfect C. amolyan Tool-lite...háááááát nem tudom, tényleg? (Csak pár dalt hallottam eddig, nem a whole stuffot, de az igencsak ott volt).
Hát, semmiben és senkiben sem lehet ma már megbízni. A Mandylion az olyan 10-ből 100 pontos album, akkor is tudtam, hogy még egy ilyet nem hoznak ki. de persze remény mindig van. és azt hiszem, úgyis megveszem ezt is.
na, kedveskeim, akkor velemenyezem a gatheringet.
szoval. tegnap este belefuleltem, jeeee, tobb a gitar, mint multkorin, egesz metalos a megszolalas... de jo. aztan ma folytattam es hat ize, bigyo, kefekoto, de ez a metaloskodas ugy 3 szam erejeig tartott, utana jottek a lassabbnal-lassabb notak, nem a multkori sampleres tipusuak, rendes hangszeres darabok, de olyan kis almatagog. persze, anneke draga enekel szepeket, bele lehet merulni a dallamtengerbe helyenkent, de osszessegeben szvsz tulsagosan belemerultek ebbe a pszichedelikus, almodozos, elszallos tripbe. hangszerileg van ujdonsag egy szamban viszont.
szoval ez van. nem lesz tobbet nighttime birds es mand. az biztos. mondjuk nekem az elozo lemez is bejott, de ebben csalodtam. igy elsore es globalisan.
ja, es az a par gitarosabb szam sem olyan azert, mint a regiek...
Tényleg, Supertzar, akartam már kérdezni, hogy a válogatáskazettákra mi alapján választjátok ki a számokat. Csak azért, mert a Nuclear Blast sampler CD-in a Hammeres válogatással megegyező zenekaroknak ugyanazok a dalai vannak fenn (Lock Up, To/Die/For, Agathodaimon, Danzig, Control Denied, stb.). Ez valami kiadós óhaj vagy ti döntötök?
Fafara, mondjad már!
feltehetoen vmi metroaluljaroban (csempes fal a hatter) 4 elmosodott figura futas kozben
mit ne mondjak, gyonyoru... illik a zenehez...
ezzel most alulmultak magukat elegge...
Kicsit személyes, de az a kérdésem, lesz-e valamikor AXXIS az MHH-ban?
Nemrég jött ki a 7. albumuk, már tíz éve ott vannak a srácok, szerintem dallamos vonalon Európában nem akad párjuk és még SOHA nem voltak a Hammerben!!!!
AXXISt akarok,na!