AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hát, ezzel egyetértek, nem hiszem, hogy szét fogom vágni az újságot. Szines fénymásoló rulez!
Ha már itt tartunk. Király, van két kazettám, most már boritó is van hozzá, de honnan a ragyából szerezzek ÜRES KAZETTATOKOT? Ötlet?
ILANE: egyetértünk, mennyire jó volt már?
Lehet, hogy most sokan utálni fognak (szia VGK:), de nekem eléggé az járt a fejemben, hogy
"Felvirradt a nagy nap..."
Vegulis lehet fikazni a heavy metalt, de szerintem az a nehany ezer cicanadragos, fekete polos orjongo arc a tegnapi Maiden bulin ugy gondolta, hogy eleg jo ez a zene - meg most is.
Szoval vegulis veluk kellene beszelgetni, nem pedig itt-ott elmekledni hogy most jo vagy nem jo!? Tegnap este a sajat szememmel gyozodtem meg rola, hogy a heavy metal EL!!!
Már régebben kérdeztem, de most újra megkérdem (hiába, ez a mániám), lesz valaha AXXIS a Hammerben?
Ha kell, elküldöm az új albumot mp3-ban, csak írjatok róla:))
AXXISt akarok!!!:)))
Kurvára tetszik az új Motörhead, viszont CD-n nincs meg semmi más tolük (elnyutt 8-10 éves kazettáim vannak). Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik a legjobb válogatáslemezük?
Ugyan miért nem lehet kazetta nélküli MHH-t kapni? Már vagy 1 hete próbálom megvenni, de mindenhol csak kazis van. Ezek alapján nem sokan vehették meg a kilenszázvalahány forintos MHH-t...