Haflinger úr, ne tegye ide azonnal azt a képet, hihetetlen, micsoda kívánságokat tud ez a díszes társulat kitalálni - és azután sincs ám megelégedett békés horkolás...
Én most már elolvastam, hogy te egy alig-alig elégedett figura vagy, aki szívesebben kap, mint ad...bár szerintem a kocsmában ez nem előny. Ahogy írod, jól sikerült körülírnom az ajándékot - szeretném, ha megírnád azt is, hogy mit írtam róla helytelenül, mi volt valótlan a "fehér por"- hoz képest. Neked is örülök itt a baráti körben, szerencse hogy idetaláltál anno.
Mittudomén, más tulajdonában hogy lenne számítógéphozzáférése...? Tegnap este nem röpködött...izé...röpködtél errefelé, hallgattál, mint aki ki van zárva a számítógépteremből...azt hittem rád gerjedt valami dömpersofőr ( nagy-nagy bukszával...).
Úgy látszik, nemcsak a régi csodák iránti tisztelet a közös kettőnkben... de inkább mindőnkben. Köszönöm a képsorozatot, de én hasonló "előnyös" dömpersofőri tulajdonságok miatt nem kell itthonról kikíváncsiskodjak. De az a legelső Fergusson látkép élőben erőssen kíváncsivá tudna tenni....
Ó, hát én a traktorok mellett a kombájnokat is szeretem, kedvelem az autókat is, érdekel a haditechnika is, de az óriási dömperek tudnak leginkább tűzbe hozni :-)
Kedves Haflinger úr, a megadott szélességi és egyéb körméreti adatok már megütik a "falat is bontanék érte" kategóriát, a traktortípus ilyen környezetben sokadrangúvá halványul... Köszönöm, hogy ilyen finomságot küldött húsvétra - bár tudnám, mi a maga szíve vágya. (...képet csak találnék róla...)