AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
...mivel akarsz menni?...mer' én éppenséggel szivesen kimennék,de lehet,hogy a Gorezone Tours által hirdetett busz nem akar megtelni....mostanság azon gondolkodom,mi lenne ha kimennék stoppal.OLCSÓBB!!!!!!
...de a busszal szivesebben mennék,mer' mégiscsak új arcok,társaság meg minden.
üdv!
Vkivel keverhetsz engem, mert nem kaptam semmilyen videót, pláne nem Stonehenge-et, a Zúzdát pedig nemhogy nem szerkesztem, de még fogni sem tudom :-(
A többi stimmelt :-)
Hallottam hírét, hogy kaptál terjesztgetésre egy Stonehenge videót, viszont hiába tapadtam a képernyőre a tegnapi Zúzda alatt, egy szem Stonehenge sem volt benne... :-(
ja meg a brittni foxxx, vagy spirsz vagymifenenek hijjjak, nem is ertem a gamma ray miert nem ot metalositja meg, olyan it's a sin minosegben
egyebkent en nem ertem supertzarek miert idegenkednek annyira attol a szamtol, egesz kellemes gamma ray nota lett belole, mikor eloszor hallottam halalra rohogtem magam rajta
CS
Péntek:
egesznap a nagyobb satorba lógtam és egy szauna volt az egesz-a deftonesig kásás volt a hangzás :(
Shuvel: gyenge tucat ugrálos rap metal usabaol
Static-x: az elsö jó koncert, kár hogy nem ismertem a szamokat, csak a push it volt ráadásnak
teccet !
Kittie: kanadai tini csajok zene coal chamber kb., az énekes csak cradle of filthesen károgott :)
jo intenziven showt adtak csak, kis 50 kilos 17 éves lányokhoz nem illik ez a sulyos zene...valami technikai
problémajuk volt: angolosan idö elött távoztak.
Methods of mayhem: latvanyos szinpadot épitettek a dob szerko köré, de ez se izgatott föl: irany a büfé
, a show me your tits felkérésre nem reagált a közönség :)
Deftones: Chino gitarral ez ujdonság,jol megizzasztottak, volt minden sláger +2-3 új szam
Slipknot: húú a 4000res sátor tele volt 50 fok mozdulni nem lehetett, talan slipknot polo fogyott a legjobban
a németeknék is slipknot örület van...egy 2-3 perces idegesitö introval indult a kb 1 orás örület, eljatszottak
szinte az egész albumot, jo intenziv meg brutlis meg ugralos meg motherfucker meg minden csak
valahogy ugy érzem mint a Kissnél a koncert szinte már nem is a zenéröl szol..végén egy kis piro: meggyujtottak
egymás kezes-lábasát meg a dob-cint...,leültették a közönséget aztan hirtelen fel kellett urgraniuk: aztan
jöhetett a fuck this world fuck everythin...
Junkie Xl-t nem találtuk...
Szombat:
nagy szinpad a város stadionjba volt kb 50000 ember fért el, gyenge hangerön szolalt meg végig :(
P.O.D.: korn elözenera az europai turnén, olyan semmilyen modern metal.
Tonic: kis szinpad 3. szamig hallgattam jo kis igényes radiobarat rockzene
NOFX: nagy szinpad, nem izgatott fel..de az énekes frizuraja tecett viszont :)
Korn:Mike Bordin helyetesitett :) Mit mondjak ? korrekt, kötelezö slágerek
1 slayer feldolgozás (!) :) végén a blind volt a legjobb
Rage against the machine: tuttam hogy közel kell menni a szinpadhoz RATMhez kell
a hangerö, és sikerült benyomulnom a metallica féle snakepitbe a szinpad
elé ragelni :) élöbe nem tudnak hibázni itt is best of Ratm kaptunk érdekes
a közönség nem volt tul vad, és még singalong se volt igazan, francér nem lehet
eccer a szigetre hozni öket ? :(
Kis szinpad:
Spriritual beggars: kiraly volt kar hogy az elözö lemezüket kifelé hallottam elöször a kocsiba
QOTSA: nem tom kurva fáradt voltam nekem tul zajos volt :) de azér jo volt ha Albatross és SA.nak is teccet :)
Vasarnap:
Nagyszinpad
The Tea party: A kandaiaktol jobbat vártam ...
Bush: mtvs slagerek, semmi különös
Live-ot elaludtam viszont jókor ébredtem mert a kis szinpadon
Good Riddance: kaliforniai punk hcs beütésekkel nekem teccet nagyon, tavalyi bizarre feszivalos koncertjüket
lattam tvbe, itt is 10 pontosak voltak.
Crazt Town: tucat szar rap metal pozörök hollywoodbol,h-blockx szintü szar
Snapcase: a festival egyetlen Hc zenekara, az egyik legjobb koncertet adtak
10 pontos ! fél ora után el ment az erösités, a Good Riddance tagokkal hülyéskedtek,
dobszolora nagy circlepitet :)) csinaltak, aztan még 2 szamra volt idejük: be kell szerezni a lemezeiket
Nagyszipad:
Pearl Jam: Nekem nem jött be az even flowra is csak max. bologatni tudtam
a kis satort már a nagy tömeg miatt nem lehetett megközelitenia security és a rendörök meg elzárták
az utatat kénytelen voltam bemászni a keritésen mert a
Mighty mighty bosstones -t nem lehet kihagyni ! legendas ska punk istenek Bostonbol, oriási "feelingje" volt
pedig a számok felét nem is ismertem, kiraly befejezése az idei RIP festnek
Bár csak fele ennyi jo zenekart hivnanak meg a pepsi szigetre, ja Oasis meg kurva unalmas volt, vetitön láttam egy
részet a koncertjükböl: francnak kell szaros milliomos rockstar bullshit a szigetre :(
Irjatok ti is koncert beszamlot. Slayeren volt valaki most hétvégén pl ?
most olvastam kp 'lemezkritikáját' a júniusi mhh-ban a másfél: angyaltojásról...ennél dilettánsabb, értelmetlenebb és feleslegesebb kritikát keveset láttam!
ja és supertzar, azokkal a bizonyos 'Ő' betűkkel tényleg nem szándékoztok tenni valamit?
Üdv!
Szóval a Rock Im Park nagy meglepije volt, hogy az általam eleddig mindig lesajnált germán közönség pozitív csalódást okozott: majd szétszedte a sátrat a Queens Of The Stone Age nagyszerű koncertje alatt. Telt ház volt, jobban beindultak mint a Spiritual B.-re. Mellesleg ha csak most az egyszer is, de Joshék jobbak voltak a svédeknél: még Mike Bordin is ott bólogatott meg énekelt a színpad szélén Queensékkel. QOTSA rules!!!!!
Ja, és aki fájlalja a Pearl Jam elmaradását az most joggal teszi: Vedderék 5* jobbak voltak mint Pesten anno, remek számkiválasztás volt, jó kedv, mosolygó, a közönséggel hosszasan (!) kommunikáló és mellesleg jól éneklő Vedderrel...
(Az altis zene "halott"(haha) de azért 30 ezren tombolnak Live-ra, Pearl-re...)
Ja és 16 HORSEPOWER!!!!!! A koncerten részemről padló, meghatódás,borzongás. Lesz a Szigeten, tessék ott megjelenni. Aki meg "nem metal, ezért nem megyek" az vessen csak magára. Sokat veszít.
Bassz, most nezem csak, hogy telleg kis g-es vincent nyomta a hulye hozzaszolasokat. Es a nyitott topikjan kivul minden hozzaszolasa eltunt, es igy most en vagyok abban a nulladik hozzaszolo:) kurva jo!
Ja, Vincent, nem loggoljak az IP-cimeket az indexes fiuk? Meg kene nezni ki irt meg ugyanarrol a cimrol kisgen kivul...
Gondolom...
-mert mindig a kis g-és Vincent után teszi a cinikus hozzászólásait, párpercnyi különbséggel.
Ez gyanús ki kéne vizsgálni.
Ha nyertem tartozol!
embrijo: na, az baszna be, ha vince nickjet hamisitanam! Egyreszt nem tudok nicket hamisitani, masreszt meg nincs vele semmi bajom, utobbi mitingunk alkalmaval is egesz jol elbeszelgettunk, van kozos ismerosunk is (booooodaaaaaaaaa :))
Ja és még annyi, hogy ha Pearl Jamről írok, az offtopic?
Na mindegy nem tudom visszatartani, akármennyire is nem true metal a zene, de említésre méltó előadást produkáltak tegnap a Rock im Parkon. Különösebben nem érdekelt a koncijuk, de aztán micsoda meglepi, tiszta jó volt, nem is tudom miért. Rendesen nyomtak minden slágert elsőről, másodikról, de a többi is nagyon sütött.
És a többi: Korn, Rage atm, Bush, Live, Spiritual Beggars, queens of the stone age, Slipknot, Deftones... soroljam?
Hé MilGra!
Nem tudom hogy ki vagy és milyen viszonyban Vinc-el, de szerintem, ha komolyan csinálod, amit csinálsz, akkor paraszt vagy! Egyértelmű, hogy te hamisítod a Nick-jét.
Na mindegy rendezzétek le!
Nick hamisítás esetén, (vagyis abban az esetben, ha valaki valamely, az Indexen már bejegyzett nickre hasonlító, megtévesztésre alkalmas néven jelentkezik be), továbbá ha valaki történelmi személyek, jelenkori közéleti szereplők nevét, vagy egyéb, jogokkal védett neveket, elnevezéseket illetéktelenül használ, a beírások törlése mellett a moderátorok az összes jogosultságot indoklás nélkül azonnal megvonják.