AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
nos akinek megvan a Liquid Tension Experiment, az hallgassa meg a Freedom of Speech(asszem ez a címe, az 5.track), című nótát 3:30-tól 4:50-ig(ez csak hozzávetőleges adat), majd tegye be a DT-től a Scenes from a memory-t, aztán ha igazam van akkor feltűnik neki hogy ezt a dallamot már hallotta valahol, csak az nem jut eszembe hogy melyik dalban
persze biztos vagy tévedtem, vagy már mindenki tudja rajtam kívül, vagy csak pesszimista vagyok
de a scenes-n akkor is bent van ugyanaz a dallam
CS
Eheheh... '96-os a lemez, mondjuk... de tényleg nem rossz zene. Koncertlemezt hallottad? Nagyon zúzda... meg amit a görög közönség leművel, az se sámli.
Ma került a kezembe az Iced Earth nevű együttes The Dark Saga c. lemeze. A lemez igaz, jófajta power metalt rejt (hogy maradt ki nekem eddig ez a banda?), de amitől igazán elájultam, az az énekes. Olyan hangja van, mint egy brutálisabb Geoff Tate-nek. Azt hiszem, innetől kezdve felesleges további dicsérő jelzőket keresnem...
Megmondom őszintén, elpusztít a sárga irigység, hogy milyen frankó énekesek teremnek.
(Na, képzelhetitek, két ugróvillázás között mit érezhettem a Maidenen, haha!)
Hat mi kocsival megyunk, csak sajna 4 en vagyunk mar!DE ugy nez ki Munchentol mar csak 3 man megyunk tovabb, ha addig ki tudsz jutni...:)
Egyebkent mar szerda korul ki akarunk erni!
Csa!
Azert megneznem, milyen arccal konferalna fel a Mahasz Top 40t, vagy mit...:-)))
Papirrol:
"Mai elso helyezettunk az Alice Deejay. Lemezuk cime: Who Needs Guitars Anyway?... MIIII???? Mi a f&*^%^&$%^%$m ez???"
Papirtepes, kamerarombolas.
...mivel akarsz menni?...mer' én éppenséggel szivesen kimennék,de lehet,hogy a Gorezone Tours által hirdetett busz nem akar megtelni....mostanság azon gondolkodom,mi lenne ha kimennék stoppal.OLCSÓBB!!!!!!
...de a busszal szivesebben mennék,mer' mégiscsak új arcok,társaság meg minden.
üdv!
Vkivel keverhetsz engem, mert nem kaptam semmilyen videót, pláne nem Stonehenge-et, a Zúzdát pedig nemhogy nem szerkesztem, de még fogni sem tudom :-(
A többi stimmelt :-)
Hallottam hírét, hogy kaptál terjesztgetésre egy Stonehenge videót, viszont hiába tapadtam a képernyőre a tegnapi Zúzda alatt, egy szem Stonehenge sem volt benne... :-(
ja meg a brittni foxxx, vagy spirsz vagymifenenek hijjjak, nem is ertem a gamma ray miert nem ot metalositja meg, olyan it's a sin minosegben
egyebkent en nem ertem supertzarek miert idegenkednek annyira attol a szamtol, egesz kellemes gamma ray nota lett belole, mikor eloszor hallottam halalra rohogtem magam rajta
CS
Péntek:
egesznap a nagyobb satorba lógtam és egy szauna volt az egesz-a deftonesig kásás volt a hangzás :(
Shuvel: gyenge tucat ugrálos rap metal usabaol
Static-x: az elsö jó koncert, kár hogy nem ismertem a szamokat, csak a push it volt ráadásnak
teccet !
Kittie: kanadai tini csajok zene coal chamber kb., az énekes csak cradle of filthesen károgott :)
jo intenziven showt adtak csak, kis 50 kilos 17 éves lányokhoz nem illik ez a sulyos zene...valami technikai
problémajuk volt: angolosan idö elött távoztak.
Methods of mayhem: latvanyos szinpadot épitettek a dob szerko köré, de ez se izgatott föl: irany a büfé
, a show me your tits felkérésre nem reagált a közönség :)
Deftones: Chino gitarral ez ujdonság,jol megizzasztottak, volt minden sláger +2-3 új szam
Slipknot: húú a 4000res sátor tele volt 50 fok mozdulni nem lehetett, talan slipknot polo fogyott a legjobban
a németeknék is slipknot örület van...egy 2-3 perces idegesitö introval indult a kb 1 orás örület, eljatszottak
szinte az egész albumot, jo intenziv meg brutlis meg ugralos meg motherfucker meg minden csak
valahogy ugy érzem mint a Kissnél a koncert szinte már nem is a zenéröl szol..végén egy kis piro: meggyujtottak
egymás kezes-lábasát meg a dob-cint...,leültették a közönséget aztan hirtelen fel kellett urgraniuk: aztan
jöhetett a fuck this world fuck everythin...
Junkie Xl-t nem találtuk...
Szombat:
nagy szinpad a város stadionjba volt kb 50000 ember fért el, gyenge hangerön szolalt meg végig :(
P.O.D.: korn elözenera az europai turnén, olyan semmilyen modern metal.
Tonic: kis szinpad 3. szamig hallgattam jo kis igényes radiobarat rockzene
NOFX: nagy szinpad, nem izgatott fel..de az énekes frizuraja tecett viszont :)
Korn:Mike Bordin helyetesitett :) Mit mondjak ? korrekt, kötelezö slágerek
1 slayer feldolgozás (!) :) végén a blind volt a legjobb
Rage against the machine: tuttam hogy közel kell menni a szinpadhoz RATMhez kell
a hangerö, és sikerült benyomulnom a metallica féle snakepitbe a szinpad
elé ragelni :) élöbe nem tudnak hibázni itt is best of Ratm kaptunk érdekes
a közönség nem volt tul vad, és még singalong se volt igazan, francér nem lehet
eccer a szigetre hozni öket ? :(
Kis szinpad:
Spriritual beggars: kiraly volt kar hogy az elözö lemezüket kifelé hallottam elöször a kocsiba
QOTSA: nem tom kurva fáradt voltam nekem tul zajos volt :) de azér jo volt ha Albatross és SA.nak is teccet :)
Vasarnap:
Nagyszinpad
The Tea party: A kandaiaktol jobbat vártam ...
Bush: mtvs slagerek, semmi különös
Live-ot elaludtam viszont jókor ébredtem mert a kis szinpadon
Good Riddance: kaliforniai punk hcs beütésekkel nekem teccet nagyon, tavalyi bizarre feszivalos koncertjüket
lattam tvbe, itt is 10 pontosak voltak.
Crazt Town: tucat szar rap metal pozörök hollywoodbol,h-blockx szintü szar
Snapcase: a festival egyetlen Hc zenekara, az egyik legjobb koncertet adtak
10 pontos ! fél ora után el ment az erösités, a Good Riddance tagokkal hülyéskedtek,
dobszolora nagy circlepitet :)) csinaltak, aztan még 2 szamra volt idejük: be kell szerezni a lemezeiket
Nagyszipad:
Pearl Jam: Nekem nem jött be az even flowra is csak max. bologatni tudtam
a kis satort már a nagy tömeg miatt nem lehetett megközelitenia security és a rendörök meg elzárták
az utatat kénytelen voltam bemászni a keritésen mert a
Mighty mighty bosstones -t nem lehet kihagyni ! legendas ska punk istenek Bostonbol, oriási "feelingje" volt
pedig a számok felét nem is ismertem, kiraly befejezése az idei RIP festnek
Bár csak fele ennyi jo zenekart hivnanak meg a pepsi szigetre, ja Oasis meg kurva unalmas volt, vetitön láttam egy
részet a koncertjükböl: francnak kell szaros milliomos rockstar bullshit a szigetre :(
Irjatok ti is koncert beszamlot. Slayeren volt valaki most hétvégén pl ?