AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Pulitzer-díjas mondat : "kemény mellekre meg piercingelt puncikra gerjedhet a rocker!" - és ezt Cselőtei írta, az általam legértelmesebbnek, legfelnőttebnek, legkomolyabbnak tartott MHH-s.
"Aki erre nem ugrál, az hülye"-jellegű dolgokat nagyon szoktam szeretni, meg Yetitől a "Denemadár" szlogent... ehhhe.
Ja, "szinkronizált barázdabillegetés van", meg KBP-től az olyanok, hogy "konci", meghogy "ilyen koncikból szívesen tolnék még párat" meghogy "rábuktak a hangszerekre" "rávetették magukat a hangszerekre", továbbisvan, mongyammég?
:-)))
"soreny", "rozse", "virga", "monumentalis", "bombasztikus", "a zeneszek ket kezzel szortak a darat a csipegeto elso sor ele", "mintha az elete mulna rajta", "ott van a szeren", "benne van a suly", "modern, extrem, brutalis", "huzos, vastag riffek", ki folytatja?
Ehh... én meg az "X csapat jófajta heavy metalt nyomott" mondatoktól kapok rángógörcsöt, de a legjobb egy régi, Cselőtei Laci féle koncertbeszámoló, amiben valami hasonló duma volt, hogy: "... a lóhajú, izmos és jóképű power rockerek látványos mozgással kötötték le a muzsikától ittasult közönség figyelmét...", na, tiszta Bravo-vaker ez a lóhaj, megminden, nem cink, csak megállapítás.
Ha nekem a Deftones tetszik legjobban, akkor hadd legyek mar elfogult, koszi:)
Szoval Deftones.
atus69
Szerintem a DM-esek sokat fejlodtek amiota kijott ez az album, ugyhogy, meg az is lehet, hogy tudjak, mi a Deftones, vannak meg csodak, es tessek nevelni!
Supertzarnak írtam egy pár ironikus sort a Maiden koncert után a Maiden topikba, de úgy látszik, nem jutott el hozzá : szóval, az MHH-s szakterminológia görbe tükrét állítottam fel, mert kiütést kapok a POWER BALLADA/POWER LÍRAI, MEGADALLAMOS MEGANÓTA, ÜBERMUZSIKUS, OBERGITÁROS stb. ( Fórumosok, írjatok még hasonlókat ! ) kifejezésektől. Magyartalan, fület bántó szavak ezek és feleslegesen patetikusak. Néha egy kicsit vegyetek vissza az ajnározó hangvételből, mert szerintem ez hiteltelennek hat, pedig többnyire egyteértek ezekkel a véleményekkel.
Ja... Vörös úrék meg feldolgozták az Insane In The Braint spanyolul, na és király.
Nemtom, valami olyast olvastam a hammerban, hogy izé, tök nem súlyos zene a Superbutt, na a fenét nem. Lehet súlyosabb egy kicsit, mint a régi Fabrik.
A Cypress Hillben nem az a tuti, hogy most rockosodnak, hanem az, hogy olyan csapatokat (is) kaserolnak, mint a Kyuss, meg a Spirit Caravan. Na ja. I Love You Mary Jane, ugye. Tudják mit kell alatta hallgatni.
Meg persze mindig is jó ízléssel válogattak a rock mezőnyből: kollaborálás a Sonic Y. - vel stb.
Amúgy én az új Deftones klipet láttam: az a nóta baromi jó. RIP-en is jók voltak az új tételek. Amúgy ott a koncik között vagy az új Deft. vagy az új Maiden-klip ment.
Tehát szerintem az új Iron klipet én láttam az egyik legtöbbször, mindig a refrént fütyürésztem lefekvéskor, pedig nem akartam. Amúgy okés a nóta, a szám végi ÓÓÓÓÓÓÓ-zást leszámítva. Maga a klip meg...az jó, ahogyan a zenekart felvették, a vágás rém profi, de a "sztori", meg az eddiezés ront a dolgon.
Mindegy, kit érdekel errefelé , hogy én mit gondolok a Maidenről.
Igaz is.
SUPERTZAR ! Kérdés : A héten jelent meg az Usaba a Nativity in Black 2. Itt mikor lehet kapni ????
www.cdnow.com-nal belehallgattam eleg jó lett :) Busta Rhymes-Ozzy :)
Rap: A cypress Hill után a RUN DMC is berockosodott,csinaltak egy szamot valami pankracios cdhez: ezek meg mindig jobbak mint Kid Rock meg limp bizkit..
Deftonesba telleg nincs spooky.
Skate: ez az egesz gördeszkásdi akkora klisé lett mint a true metal :) lords of the boards :) kapitalisták beszállnak egy kis pénzzel és elbasznak mindent, divat lesz minden, utoljara a possessed to skate tájékan volt cool a skatelni :)
...mi az a "spuki"?????
....a Coal Chamber-re mondják ezt nem????
A Deftones szerintem abszolút nem spúkikór!!!!
Ők a "legdurvábbak" ezen csapatok között!!!!!
Má'mint a leggitárcentrikusabbak!
hali!
itthon mikor jelenik meg az új Deftones??????
...ez az "egyetlen" modern,extrém,brutkó csapat amit "szeretek".....bár a Slipknot-nak is vannak egész jó kis dalaik.....
A múlthéten láttam/hallottam életem első(és remélem utolsó)Limp Bizkit számát.....kurva gagyi!
ez má1 télleg nem sorolható a METAL bármelyik "fiókjába".....tök hiphop az egész...az a kis gitár meg elvesz a "sűrűben".....
A Slipknot is sokkal jobb lehetne,ha a szkerccsert meg a samplerest kidobnák a francba....meg a gitárokra adnának némi kakaót!!!!
Kiváncsi vagyok,hogy betartják-e az ígéretüket,miszerint feldolgoznak egy TERRORIZER nótát.....a múltkori cikkben a dobos nagyon bizonygatta,hogy mennyi black/death zenét hallgatnak(ami abszolút nem baj!!)...de ez nekem nem jön át a zenéjükön....bár asszem minden számukat ismerem...de szerintem(!!)így is jobbak a Korn-tól.....de ez csak az én véleményem.
...hallottam a Deftones-tól egy számot...valami "sofőr" vagy mi a címe.....mit tudtok róla???
...ez valami Duran Duran szám????
mindenesetre Chino hangját nem igazán ismertem fel....amúgy tök jó!!!!