AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
A Reload lazasága és profizmusa nekem nagyon bejött.Meg azért is jó, mert a benzinkútnál a bkutasok már tudják, hogy mit akarok...(bocs.)
A feketét viszont kipróbálom.
Szerintem kocsiban a legjobb hallgatnivaló a Queen Bohemian Rhapsody-ja... Nincs is jobb annál, amikor jön a fejrázós rész, és mindenki sík hülyének néz az úton...
hehh, koszi
de igen, lesz benne tofi, csak nem fert ki a boritora, tul hosszu lett volna, meg lesz benne stonehenge is meg trottel, meg mi is? ja, bomber, meg aurora es banfalvi akos is.
A Rockinformban mi lesz, azt nem tudja valaki? :-)
Faff: ne is hallgass a Wanted előfizetőkre, kutya baja a borítónak. Nem látom viszont a címlapon a Töfi feliratot, akkor nem is lesz benne?
Twilightból meg a Roxex izgat, de nagyon. Piercingelt mellek meg kemény puncik? Vagy nem így írta Cselő? :-)
Majd én is hozok júliusi tartalmat, hogy teljes legyen a körkép, csak még előbb teleszórom a lapot monumentális és megadallamos jelzőkkel, nem elfeledkezve persze a brutális riffek tolásáról :-)
Ha érdekel valakit külföldi újságok Strong Deformity kritikája, most megtaláljátok a strong honlapján www.extra.hu/strongdeformity a "hírek" alatt.
Írhattok a kritikákkal kapcsolatban a vendégkönyvbe is vagy itt az index-en a strong topic-ba vagy bárhova.
telleg, definiald mar, mi a sznobdizajn, es mi nem az, csak ugy kivancsisagbol kerdem, en tudom persze, mert ami nekem tetszik, az az, de szeretnem tudni, te hogy latod ezt.
masok is beleszolhatnak persze.
most mondd, tehetek en rola, h nekem van egyedul jo izlesem az egesz vilagon? a wantedos sznobdizajnon kivul meg sok mas sznobdizajnert is lelkesedem egyebkent.
mosolygok magamban, az igaz, de ez elegedett mosoly, nem cinikus egy cseppet sem, kulonben is, tudod jol, en kizarolag a szokvanyos dolgokat utalom, de nagyon, a nadragod egyebkent tipikus sznobdizajn, ha nem tudtad volna, ezert tetszik.
jovan, csak neked nem tetszett eddig, de ize monddmameg a wantedos sznobdizajnon kivul neked mi a jo?
es tudom h a nadragomon is mosolyogsz magadban, masok el sem rejtettek a mosolyt, hat igen, elter a megszokottol ugye es az mosolyognivalo vagy mi
ne csinald ezt velem, minden rabeszelo-kepessegemet bevetettem, h meggyozzem az ellenkezojerol, hiaba, erre most meg te is... tul sok ez nekem... (zokogzokogzokog)
hizelgessel nalam nem mesz semmire (nna jo, max kenyerre lehet kenni, de ez minden, kiraj a bahias batikolt nadragod egyebkent :-)), az uj boritoban tovabbra sem hiszek, a belso laptervet meg majd delutan lefikazom, ha vegre mar lattam is belole valamit...
Led Zep és Doors lemezek. És az új Anathema.
A tempósabb dolgokkal az a baj, hogy az enber nem bírja ki, hogy a lábával ne üsse a tempót. Márpedig az vezetésnél elég gáz...
A Shock! ezzel a borítóval tényleg mutatós.
A kocsiban pedig a Megadeth meg a fekete Metallica viszi a prímet nálam. Meg az új Pantera. Meg az új Maiden. Meg az ...
csak hergellek titeket, sokk telleg tordeles alatt, pont most fel oraja beszeltem meg utolso simitasokat kulsore vonatkozolag, hat szerintem szebb lesz, mint eddigiek, borito meg vasarnap keszult, tegnap csak atkonvertalgattam, de nem is tegnap hanem ma ejjel, hajnalban, szoval sokat alszom megint, de mindegy
wice meg amugy is fintorog mindenre, de premizalom, multkor is megdicsertem az uj kockas inget, es a deszkas nadragja is szimpatikus meg mindig (de miert irok ekezet nelkul, mikor mar itthon vagyok?) de oruljetek, rasozok mar mindenfelet, kacagjatok, oruljetek, atformalunk most mar mindent
autoba meg satriani valo es fear factory is igen, de a krupps sem rossz, de hat ilyen oromokben ritkan vagyon reszem, marmint autokazasban