AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Na, ha már megérkezett a borító, írok teljes tartalmat is. Szóval, ez a júl-aug. szám, megjelenés jövő hét végén, és lesz mellé egy 16 oldalas Summer Rocks fesztivál műsorfüzet is.
A címlapot már mindenki látta, a Maiden/Korn posztert is, a HP-t az új Maiden nyerte meg, fordítva viszont a Tormentor :-)
Interjúk:
Gamma Ray
Deftones
Borknagar
Nightwish
Rhapsody
Metallica
Metalium
Slipknot
Kalapács
Vanden Plas
Emperor
A Perfect Circle
Macskanadrág
Marduk
Bad Religion
Junkies
Stainless Steel
Körkérdés:
Kinek milyen hosszú itt a rőzséje? :))
Enyém 2cm kb a divat miatt mer én ilyen divatos vagyok SOWHAT rőzséje is kb ilyen de az övé hormonzavar miatt. Szegény :(
Te, Vinc, ha m.illiont most a Reload után rácsanttantod a Meshuggahra, abból tudod, mi lesz? "Kanyarban a korlát szinte mit sem ér..." (Rotor jöööööööööaaaaaaahh)
Én pont fordítva éltem meg ezt. A Load elsőre jobban tetszett, mint a Reload, aztán az utóbbira nagyon rákaptam.
De a csúcs nálam a Justice for all. Nem ismersz/tek olyan együttest, amelyik ilyen stílusban játszik?
Nem tudom... a Reload konkrétan nem tetszik két-három nótától eltekintve... a Loadot is nagyon utáltam egy ideig, aztán bejött... pedig még anyázó levelet is írtam a Hammernak, hogy milyen szar! :-))
A Reload lazasága és profizmusa nekem nagyon bejött.Meg azért is jó, mert a benzinkútnál a bkutasok már tudják, hogy mit akarok...(bocs.)
A feketét viszont kipróbálom.
Szerintem kocsiban a legjobb hallgatnivaló a Queen Bohemian Rhapsody-ja... Nincs is jobb annál, amikor jön a fejrázós rész, és mindenki sík hülyének néz az úton...
hehh, koszi
de igen, lesz benne tofi, csak nem fert ki a boritora, tul hosszu lett volna, meg lesz benne stonehenge is meg trottel, meg mi is? ja, bomber, meg aurora es banfalvi akos is.
A Rockinformban mi lesz, azt nem tudja valaki? :-)
Faff: ne is hallgass a Wanted előfizetőkre, kutya baja a borítónak. Nem látom viszont a címlapon a Töfi feliratot, akkor nem is lesz benne?
Twilightból meg a Roxex izgat, de nagyon. Piercingelt mellek meg kemény puncik? Vagy nem így írta Cselő? :-)
Majd én is hozok júliusi tartalmat, hogy teljes legyen a körkép, csak még előbb teleszórom a lapot monumentális és megadallamos jelzőkkel, nem elfeledkezve persze a brutális riffek tolásáról :-)