Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2246
nem is vagyok nagyformátumú
pici vagyok és nyamvatt
Előzmény: Törölt nick (2245)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2245
Mindenesetre nagyon kereken, kifejezően és érthetően fogalmaztad meg mondanivalódat, és én igenis büszke vagyok, hogy ilyen nagyformátumú embereket ismerhetek, mint te vagy, komolyan.
Előzmény: Fafara (2244)
Fafara Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2244
nem igaz, néha raktam pontokat, csak lusta voltam NAGY betűvel kezdeni a mondatokat, viszont vesszőket szinte csak találomra, meg néha nem is, sebaj, én értem mit akartam. azt viszont kifelejtettem, hogy elég kínos egy bika megszólalású klip után betenni egy igen gyenge magyar felvételt, pl. a bomber feltűnően szarul szólt, meg némelyik snake heart is mintha szokol rádióból...
ja, és utáljatok, az új bon jovi sem annyira vészes imho, bár populáris, meg rádiós, meg ilyesmi, de mittomén.
Előzmény: Törölt nick (2243)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2243
Enyje-bejnye ,megint körmondatot mondtál... egyébként Monstrosity, de gratulálok.
Előzmény: Fafara (2241)
Libertine Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2242
A Demonlord volt a Zúzdában is (Search c. szám), hát leginkább tragikomikusnak nevezném, amit csinálnak (zene, szöveg, kiejtés). Ráadásul fantasztikusan "egyéni" az egész...mintha már párszázszor hallottam volna. Azt meg végképp nem értem, hogx lehet erre az MHH-ban 10 pontot adni!? A jövő nagy ígérete? Ha-ha! A Nevergreen vagy a Mood hozzájuk képest maga a tökély!

a libertine

Előzmény: Fafara (2241)
Fafara Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2241
Na végre, láttam egy metalboxot (köszi wice!), bár sikerült kifognom egy bondzsovis műsort, hát nem lehet minden tökéletes. a műsor gördületlenségét most nem ragoznám, viszont yeti megjavította a hajhátrasimítás/perc rekordot, gratulálok, ez még egy lánynak is becsületére válna, nemhogy. a kérdéseknél nem értettem miért erősíti meg magát, hogy „szerintem ezt meg azt kellene”, ez biztos pszichés vagy talán megerősítést vár önmagától, mindenesetre a bizonytalansági faktort igencsak növelte. (kéretik nem megsértődni, építő jellegűnek szántam vagy mi). aztán felderültem, igen, volt MESHUGGAH klip, bár ez alapján nem biztos, hogy potenciális rajongókat gyűjtenek, hacsak nem hibbant minden metalboxnéző, merthogy hibbant kliphez hibbant néző dukál. kellemes meglepetés volt a mass hysteria, akiknek meg sem kellett szólalniuk, a vastag szemöldökükről rögtön sejtettem, hogy franciák, igen, ők jártak itt vmikor, jófajta mozognivaló zene, mondjuk nem túl időtálló, de sebaj, most is kell szórakozni vmire. (vazz, most értem az iced earth-höz, de jó, most szünetelek, félmeztelen vörös hajzuhatag, metalistennek egyszerűen tökéletes, hmmm.... na már én is dalra fakadtam, this is what I’ll die for....) aztán a without face klipben nem értettem miért napszemüvegben gitározik a gitáros, mintha a mayhem pálmafás rövidnadrágban koncertezne, ez annyira illett a zenéhez és a kliphez... az ossian lírán majdnem elsírtam magam, de tényleg, csak azért nem, mert kiszáradt a szemem az egész napi monitorbámulástól...
viszont a strato klip bájos az amerikai telefon és laptop reklámot vegyítsünk egy igazán hősies és klisés esőben ázó zenekarral kép világával, ahol az énekes jól megtanulta a ferde és vadító beállást, igen, vessetek meg, de tetszett, a maga kaotizmusával és összeférhetetlenségével kedves.
demonlordnak sürgősen küldenék egy frontembert aki rendesen tud énekelni, de legalább a mostanit beíratnám egy angol nyelvtanfolyamra, ritkán hallani ennyire magyaros angolt, talán csak a shockwave körözte le. a legpózőrebb címkét meg a him énekesének adományoztam, csücsöri szájával biztos megvadítja a 11 éves kiscsajokat, ám ezzel a pubertáskort épp elérő külsővel talán nem kellene elhinnie magáról, hogy szexisten, néha inkább lánynak néztem, kaktuszba kellene ültetni inkább, talán magához térne, ja és az esőt innen sem felejtették ki, éljen. viszont a színek és fények szépek voltak, az is valami. a fírfektörit nem lehet elrontani, még klippel sem, koncertet ide nekem azonnal! a samael klip elbűvölt teljesen, igen vmi ilyesmit képzeltem el ehhez a zenéhez, ez gyönyörű, gyönyörű, űr és űr és végtelen és jajmármegintmuszájleszscifitolvasnomsokat. azt hiszem majd elfelejtem visszaadni a kazettát wicének, már csak ezért megéri én mondom. a symmetry-re ráférne egy rendes klip most már...
a tonnányi ősi maiden koncert helyett elnéztem volna mást is, mondjuk az új stonehenge-t. a tiamat matador a dömper ellen akciója is mosolyognivaló, hiába, nem minden a név és a külföldi kiadó... viszont a második montrosityre (remélem jól írom) meshuggah-t írni szentségtörés, te jó ég, na most elzokogtam magam, zsepit elő, remélem ezen aludt már mindenki, az énekes frizurája pedig megért egy harsány kacajt, vastag frufru besütve, szigorúan homlok felé bodorítva, hihetetlen, mintha egy 70-es évekbeli barbie babáról szedték volna le a parókát, ja, de barnára színezve, kinyomozom a fodrásza címét ha addig élek is. és nem hiszem el, eclipce klip is volt!! ráadásul az egyik kedvenc számomra.
nohát ennyi zanzásítva, ilyet is láttam. kicsit terjengtem, bocs.
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2240
Petikém... hallgasd már meg az And Justice For All-t, meg a Contradictionst, légyszíves... tudatlanság ellen a legjobb ellenszer, hogyha belehallgatsz, miért ajánlom neki azt, érted...
Előzmény: Espé (2237)
Zero Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2239
huhh, az a borító tényleg veszélyes lett :-)

Van egy (negatív) hírem. A nagykanizsai ZOOM Pub szervezési problémái miatt sajnos elmarad a júni. 23-ra tervezett EvenSong koncertet. Pótlás az őszi turnén.

adamskij Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2238
ennyire eklektikusak a srácok a pokolból? :))
Előzmény: supertzar (2227)
Espé Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2237
Vinc: van egy olyan érzésem, hogy te mindenkinek, minden helyett a Meshuggah-t ajánlod. :)
Előzmény: Törölt nick (2219)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2236
ja, éértem!
meg valamikor el kell bulizni a nyereséget is, nem?:)
Előzmény: supertzar (2235)
supertzar Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2235
Gürizünk, gürizünk, de akkor biznic ez, hogy akkor járunk a legjobban, ha minél kevesebb számot adunk ki :-)
Előzmény: holdkölyök (2234)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2234
de mér'? dolgozzatok! ne nyaralgassatok, meg semmi ilyesmi! a mhh a legfontosabb! :))
Előzmény: supertzar (2232)
Mocika Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2233
"isteni" ez a boritó :))))
Előzmény: Wágner úr (2225)
supertzar Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2232
Hol élsz te, a Holdon? :-)
Már jó ideje júl-aug-i összevont számunk van, vmint dec-jan-i összevont, vagyis évente csak 10 alkalommal tudjuk felforgatni wice mester gyomrát :-)
Előzmény: holdkölyök (2230)
iLane Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2231
Hat ez nagyon ronda lett! Illetve olyan, mint szokott, csak a Gamma Ray kep borzalmas... :)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2230
milyen "júl-aug. szám"?
szép lassan 2havi lappá válik a mhh?
:))
Előzmény: supertzar (2227)
wice Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2229
hat, supertzar, ezek utan visszavonok mindent, amit az uj shock boritojaval kapcsolatban mondtam.
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2228
Ez a boritó olyan mint egy szentkép az angyali fények hátúl, végülis metál istenek...
supertzar Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2227
Na, ha már megérkezett a borító, írok teljes tartalmat is. Szóval, ez a júl-aug. szám, megjelenés jövő hét végén, és lesz mellé egy 16 oldalas Summer Rocks fesztivál műsorfüzet is.

A címlapot már mindenki látta, a Maiden/Korn posztert is, a HP-t az új Maiden nyerte meg, fordítva viszont a Tormentor :-)

Interjúk:
Gamma Ray
Deftones
Borknagar
Nightwish
Rhapsody
Metallica
Metalium
Slipknot
Kalapács
Vanden Plas
Emperor
A Perfect Circle
Macskanadrág
Marduk
Bad Religion
Junkies
Stainless Steel

SOWHAT Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2226
Teccik az uj boritoterv :))

:)) Igen inkabb roncsderbire való, de piros lámpánál hatásos :)

This speed is what I need to help me kill some time
Accelerate
Accelerate
Accelerate
I'm the driver
I've lost controll HÁHÁ

Előzmény: holdkölyök (2223)
Wágner úr Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2225
ET loves LSD Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2224
Körkérdés:
Kinek milyen hosszú itt a rőzséje? :))
Enyém 2cm kb a divat miatt mer én ilyen divatos vagyok SOWHAT rőzséje is kb ilyen de az övé hormonzavar miatt. Szegény :(
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2223
ne, csináld! :))
én egyszer próbáltam a psalm69-et kocsiban...
kurva jó - az első rendőrig!
Előzmény: SOWHAT (2221)
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2222
Ja meg a Times are changin ...mert ki lehet mutogatni az autobol :)))
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2221
Legjobb autos ultimate blow your speakers lemez még mindig a Psalm 69, Jesus built my hot rod :)-It's a love affair :)))))
kenobi Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2220
Te, Vinc, ha m.illiont most a Reload után rácsanttantod a Meshuggahra, abból tudod, mi lesz? "Kanyarban a korlát szinte mit sem ér..." (Rotor jöööööööööaaaaaaahh)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2219
Hááááát, hellyel-közzel a Meshuggah-tól a Contradictions Collapse anyagot tudom mondani... bár az azért sokkal durvább és komplexebb. Próbáld ki!
Előzmény: m.illion (2218)
m.illion Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2218
Én pont fordítva éltem meg ezt. A Load elsőre jobban tetszett, mint a Reload, aztán az utóbbira nagyon rákaptam.
De a csúcs nálam a Justice for all. Nem ismersz/tek olyan együttest, amelyik ilyen stílusban játszik?
Előzmény: Törölt nick (2217)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2217
Nem tudom... a Reload konkrétan nem tetszik két-három nótától eltekintve... a Loadot is nagyon utáltam egy ideig, aztán bejött... pedig még anyázó levelet is írtam a Hammernak, hogy milyen szar! :-))
Előzmény: m.illion (2216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!