AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
wice, supertzar na azért egy "kaponyányi" véleményem van: 6 (szvsz ez volt a "hivatalos" Benedek-féle átirart, imádok nyelvészkedni! :)) Amúgy ha már így szóba jött a pontozás, szerintetek van ennek úgy egyáltalán véleménye? Szerintem sokkal jelentéstelibb volna, ha azt írnák meg az újságírók, hogy milyen, legalább egy éves albumokat hallgatnak. Ennek ugyan no reklámértéke, de valamivel objektívabb, mint a HP pontok. Amúgy én a lemezleírásokra meg az itteni véleményekre inkább hajlok, mint arra, hogy az új In Flames 9,xx vagy 8,yy pontot kapott-e (na húzok is megvenni eme lemezt).
modszeremmel semmi hiba nincs, ott vagy a mesenel, de most probalj elszakadni tole, es visszamenni meg ot percet az idoben, milyen musor is volt mindig a mese elott, amitol mind olyan idegesek voltunk, egy orokkevalosagnak hatott...
ha vkinek mar megvan, kozbeszolhat.
egy 8-ast adtam a kritikaban, de mintha a fogamat huztak volna, ez a pontszam egyszeruen semmit nem fejez ki, de legyen ennyi, mondtam, annyi talan latszik belole, h tetszik a lemez, de vannak ketsegeim.
rhad-ot ne zaklasd, o csak harom szamot hallott a lemezrol, sampleztam neki, csak h tuggya, mirol van szo.
metal box: nagyon gáz,ennyire amatör müsort rég láttam, ok egyrészt technikai háttér nulla, profi müsorvezetö kell, az illusztris vendégek meg ne ásitsanak és ne vakarják a hasukat :) Azok a sex hirdetések meg elég izléstelenek közbe nem ? Legalább is nem oda valók..
mar almosodom... ulok a kisszobaban a teve elott, meg fekete-feher, akkor nem volt szines tv, vagyis volt csak horribilis osszegert... mindjart jon a mese, elotte biztos nem volt reklam, a teve maci megy fogat mosni, meg a regi maci, ami sokkal aranyosabb volt szerintem mint az utana kovetkezo szines maci, koncentralok... asszem mazsola lehetett akkor vagy talan futrinka utca, bobe babaval, ot-tiz perc mese utan megyek aludni, nemtom, masra nem emlekszem, valami mas hipnozis talan segitene...
na varj csak, hejj, mikor 7i+4j-nek irod, koordinatarendszerben, akkor az i es a j egymasra meroleges vektorok, komplex szamokhoz nulla kozuk van. vannak viszont a quaterniok, ha mar itt tartunk, a negydimenzios komplex szamok, alakjuk: a+bi+cj+dk, az i, j, es k ertekek kozotti szorzasok szabalyai viszont olyan bonyolultak, h inkabb nem mennek bele. ezt csak azert mondtam, h felvagjak, persze.
no, egeszen kulturrovat jelleget oltott ez a zsirmetalnak indult topik... ;-)
nem, nem, nem a tormentor lemezen hallottam, regebbi az ugy. varj, segitek.
lazits, koncentralj egy pontra a monitoron, igen, almosodsz, szemeid leragadnak, az ora mutatoi visszafele forognak, nyolc eves vagy, este van, nezed a tevet, mindjart kezdodik az esti mese, de meg elotte... mondd el, mit latsz, illetve hallasz.
nem mindegy, ugy am, bar valszleg ahany videk, annyifelekeppen monnyak. a kapanyanyi egyebkent mintha a "kapanyélnyi" szo nep ajkan torzult formaja lenne, ha jol remlik, vmi gyerekokosito tvmusorban hallottam, monnyuk erdemes elgondolkozni rajta, mije lehetett kapanyelnyi annak a monyoknak. (vö: kis ember nagy bottal jar, kozkedvelt nepi mondas)
na, ugy erzem, kinepmuveltem magam, szoljatok batran, ha vmit meg nem tudtok.
ettol meg nem lettunk okosabbak, mi az a "szűny", h mast ne mondjak? a koponyanyi pedig indokolt felrehallas, gyerekkorban mindenkepp, jelentheti pl, h az egesz monyok olyan pici, mint egy koponya, persze eleg fura mertekrendszer, dehat istenem.
es arra ki jon ra, h ez mi volt (sajatkezu felrehallas, ha szabad igy mondanom):
"boszkása hüpkec berismarihű,
ismiteleste ismitaladú"
Na, döntsük már el melyik a helyes :-)
Zombie szerint a Tormentor is rosszul írta, nem?
Akkor a Zombie változatot fogadjuk el hivatalosnak? Nem mind1 :-)
Értem a célzást, köszönöm, de neked is meg kell értened, hogy a Music Box nem áll az irányításunk alatt /sajnos :-)/. Az adástelefon nem működését azért írtam, mert az tényleg apróság ahhoz képest, hogy a friss klipeket a műszaki eszközeik - remélhetőleg csak átmenetileg - leharcolt állapota (málnahiány) miatt nem tudták átírni a saját rendszerükbe. Erről nem mi tehetünk, nem Yeti akarata hiányzott.
Tudod, kik miatt érdemes folytatni? Azok miatt, akik annyira várják az új klipet, nótákat, koncerteket, esetleg lemezt (ideje lenne ebben a posványos állóvízben, amit hazai zenepiacnak is neveznek), miegymás... Én is ezek közé tartozom azóta, amióta az első Stonehenge nóták beúsztak a fülembe (ezt már úgyis tudod...:). És hidd el, megéri. Enélkül (mármint a Zene nélkül) már régen egy párnázott falú, kényelmes szobája lenne mindkettőnknek valahol egy sárgára mázolt, rácsosfalú házban...
Viszont szerintem egy videokazetta lejátszásához nem kell adástelefon, málna, satöbbi, csak szándék...
Nem akarok szőrszálhasogatni, de egyszerűen eszembe jutott (mit tegyek van ilyen). Szóval kedves Tormentor/MHH, a mesebeli szörnyedelem helyesen leírva legjobb tudásom szerint (nem ahogy ti írtátok):
Nem tud valaki esetleg egy olyan címet mondani, ahol londoni rockoncertek dátum/helyszínei megtalálhatóak. Mondjuk valami PestEst féleség.
Kösz a segítséget.