Keresés

Részletes keresés

wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2450
na varj csak, hejj, mikor 7i+4j-nek irod, koordinatarendszerben, akkor az i es a j egymasra meroleges vektorok, komplex szamokhoz nulla kozuk van. vannak viszont a quaterniok, ha mar itt tartunk, a negydimenzios komplex szamok, alakjuk: a+bi+cj+dk, az i, j, es k ertekek kozotti szorzasok szabalyai viszont olyan bonyolultak, h inkabb nem mennek bele. ezt csak azert mondtam, h felvagjak, persze.

no, egeszen kulturrovat jelleget oltott ez a zsirmetalnak indult topik... ;-)

Előzmény: adamskij (2448)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2449
nem, nem, nem a tormentor lemezen hallottam, regebbi az ugy. varj, segitek.
lazits, koncentralj egy pontra a monitoron, igen, almosodsz, szemeid leragadnak, az ora mutatoi visszafele forognak, nyolc eves vagy, este van, nezed a tevet, mindjart kezdodik az esti mese, de meg elotte... mondd el, mit latsz, illetve hallasz.
Előzmény: Fafara (2446)
adamskij Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2448
koordinátarendszerben való ábrázoláskor igen. amúgy 7+4j, vagy 7+4i, ki ahogy szereti.
Előzmény: Espé (2427)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2447
nem mindegy, ugy am, bar valszleg ahany videk, annyifelekeppen monnyak. a kapanyanyi egyebkent mintha a "kapanyélnyi" szo nep ajkan torzult formaja lenne, ha jol remlik, vmi gyerekokosito tvmusorban hallottam, monnyuk erdemes elgondolkozni rajta, mije lehetett kapanyelnyi annak a monyoknak. (vö: kis ember nagy bottal jar, kozkedvelt nepi mondas)

na, ugy erzem, kinepmuveltem magam, szoljatok batran, ha vmit meg nem tudtok.

Előzmény: supertzar (2443)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2446
szerintem csihar a gyereketol plagizalt vmi jo kis halandzsat, a kicsik csodakra kepesek, en mondom!
Előzmény: wice (2445)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2445
ettol meg nem lettunk okosabbak, mi az a "szűny", h mast ne mondjak? a koponyanyi pedig indokolt felrehallas, gyerekkorban mindenkepp, jelentheti pl, h az egesz monyok olyan pici, mint egy koponya, persze eleg fura mertekrendszer, dehat istenem.

es arra ki jon ra, h ez mi volt (sajatkezu felrehallas, ha szabad igy mondanom):
"boszkása hüpkec berismarihű,
ismiteleste ismitaladú"

Előzmény: Fafara (2442)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2444
az elet nagy es fontos kerdesei, hejjj
Előzmény: supertzar (2443)
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2443
Na, döntsük már el melyik a helyes :-)
Zombie szerint a Tormentor is rosszul írta, nem?
Akkor a Zombie változatot fogadjuk el hivatalosnak? Nem mind1 :-)
Előzmény: Fafara (2442)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2442
most jol megneztem a boriton

igy irjak helyesen:

A Hétszűnyű Kaponyányi Monyók

koponyányi csak valami gyerekkori emlékből maradt bennem

:)

Előzmény: Zombie (2438)
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2441
Kedves Berenke!

Értem a célzást, köszönöm, de neked is meg kell értened, hogy a Music Box nem áll az irányításunk alatt /sajnos :-)/. Az adástelefon nem működését azért írtam, mert az tényleg apróság ahhoz képest, hogy a friss klipeket a műszaki eszközeik - remélhetőleg csak átmenetileg - leharcolt állapota (málnahiány) miatt nem tudták átírni a saját rendszerükbe. Erről nem mi tehetünk, nem Yeti akarata hiányzott.

De azért hajrá Stonehenge! :-)

Előzmény: Berenke (2440)
Berenke Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2440
Dear Last Dragon!

Tudod, kik miatt érdemes folytatni?
Azok miatt, akik annyira várják az új klipet, nótákat, koncerteket, esetleg lemezt (ideje lenne ebben a posványos állóvízben, amit hazai zenepiacnak is neveznek), miegymás... Én is ezek közé tartozom azóta, amióta az első Stonehenge nóták beúsztak a fülembe (ezt már úgyis tudod...:). És hidd el, megéri. Enélkül (mármint a Zene nélkül) már régen egy párnázott falú, kényelmes szobája lenne mindkettőnknek valahol egy sárgára mázolt, rácsosfalú házban...

Viszont szerintem egy videokazetta lejátszásához nem kell adástelefon, málna, satöbbi, csak szándék...

Beren, a Stonehenge Rajongói Klub egyik alapítója
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2439
:-)))
Előzmény: Zombie (2438)
Zombie Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2438
Nem akarok szőrszálhasogatni, de egyszerűen eszembe jutott (mit tegyek van ilyen). Szóval kedves Tormentor/MHH, a mesebeli szörnyedelem helyesen leírva legjobb tudásom szerint (nem ahogy ti írtátok):

Hétszünyű kapanyányi monyók.

Bocs ha offtopik lettem volna :))))

The Evil Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2437
Wisey, szerintem a Mekk Mester már így is eléggé rockos! :) Komolyan mondom, azt már csak elrontani lehet.

Dtheater szavai elgondolkodtatóak.

Előzmény: Wisey (2436)
Wisey Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2436
Én nem ismerem a Tormentort, és lehet, hogy irreálisnak tűnik egyeseknek az arra adott 0 pont.

De én most marhára kiváncsi lettem, hogy szólhat a Mekk mester vagy a Frakk black-metalban :-)))))))

BreZol Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2435
thanx
Előzmény: SZ.I. (2434)
SZ.I. Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2434
ITT esetleg nezz korul, a rock resznel, egesz jo szerintem...
Előzmény: BreZol (2433)
BreZol Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2433
Nem tud valaki esetleg egy olyan címet mondani, ahol londoni rockoncertek dátum/helyszínei megtalálhatóak. Mondjuk valami PestEst féleség.
Kösz a segítséget.
Fafara Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2432
nem hiszem, hogy egy DT elkerulne rajongok figyelmet, unokhugom mondta mcd-ben mar csak szaz jegy van pl.
es meg en sem vettem meg a jegyet... :)
Előzmény: DTheater (2430)
DTheater Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2431
Az első cikk iróját bizonyos szinten ismerem, úgyhogy tudom, hogy meglehetősen elfogult az Ektomorffal kapcsolatban (bár ezt meg is irja a cikkben), ezért vannak ezek a szerintem túlzó "év albuma" felkiáltások. Szerintem ez a cigánykodás ötlet egyértelmű Max Cavalera - nyúlás, és ezért nem túl szimpatikus. Nekem az új lemezről egyébként a zúzósabb számok nagyon bejönnek (Higyj mindig magadban, Szabadon...), de a többi nem túl eredeti, és nem tetszik túlzottan.
Előzmény: Fafara (2426)
DTheater Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2430
Na, áttanulmányoztam az új Hammert. Rengeteg érdekes dolog volt benne, szokás szerint, nagyon örültem a Vanden Plas, Rhapsody, Slipknot cikkeknek például, a Metallica cikk és a hozzá kapcsolódó kép pedig - szintén újabb szokás szerint - felháboritott. De ezt hagyjuk, inkább azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a közelgő Dream Theater koncertről egy szó nem esik az egész újságban. Hiszen a Summer Rocks-os bandáknál minden megmozdulásuk végén ki nem maradhat, hogy bizony, ők is fel fognap lépni, és ezt értem is, hogy reklámozzátok. De pl a Bad Religion cikk végén is ott van, pedig azért az nem hazabeszélés, úgyhogy ilyen alapon a hirrovatos DT-cikknél meg lehetett volna jegyezni. Vagy akár az előszóban sem kellett volna rögtön külföldre küldeni azokat, akiknek nem elég a SR, hanem még egy apró lehetőséget emlithettetek volna. Gondolom, mindez azért van, mert nem akartok konkurenciát a Summer Rocks-nak, de azért nem hiszem, hogy ez gondot okozott volna, nincs olyan nagy átfedés a Marduk és a DT rajongótábor között. Az az egyetlen fizetett hirdetés is, még az előző számban, a Mayhem-interjúnál direkt jól volt elhelyezve, hiszen azt a legtöbb potenciális DT koncertlátogató átlapozza. (Én nem, mert mindent elolvasok.) Persze ez csak apróság, csak azért kár, hogy emiatt sok érdeklődő lehet, hogy nem is fog tudni a koncertről.
wice Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2429
nekem tetszenek, foleg a masodik :-)
Előzmény: Fafara (2426)
Levike Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2428
Erre csak annyit tudok mondani, hogy a Ektomorf-os Zotya leszophat, jol...

Levi

Előzmény: BreZol (2425)
Espé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2427
Nem 7i+4j ?
Előzmény: adamskij (2421)
Fafara Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2426
olvassatok el az ektomorf kritika/kat/ itt: www.extra.hu/shock
aztan varom a velemenyeteket
BreZol Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2425
"És ami nem: Iron Maiden vagy Helloween feldolgozás, ugyanis ezek a bandák a frontember Zotya szerint nevetségessé tették a metált és kiszorították a médiából"

Ezek a sorok az utolsó Hammer Summer Rocks müsorfüzetében olvashatóak az Ektomorf bemutatásánál. Ez egy kicsit nekem is durva, igaz egyik említett bandának sem vagyok a híve.
Ezek szerint az Ektomorf mindennap szerepelne a kereskedelmi TV-kben és rádiókban, csak az a két zenekar ne lett volna... :))

SOWHAT Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2424
Kiváncsi vagyok mikor sikerül késziteni egy Paksi,Kalapács,Dimaio nélküli hammert ?!
adamskij Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2423
:))
Előzmény: Fafara (2422)
Fafara Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2422
koszi :)
Előzmény: adamskij (2421)
adamskij Creative Commons License 2000.07.04 0 0 2421
supertzar, azt nem mondhatod, hogy wice-nak ne lenne véleménye és
pontszáma a lemezről, max. annyit, hogy ez az MHH hangpróbán
édeskevés lenne.

Amúgy Faff, a komplex szám fogalmának megértéséhez végy magad
elé egy kockás (azaz négyzethálós) füzetet. Húzd meg a koordináta-
rendszer két tengelyét. Ezután a vízszintes tengelyen haladj előre
pozitív irányba (jobbra) hét egységet. Majd fölfelé négy egységet haladj,
párhuzamosan a függőleges tengellyel. Na, ott van a 7+4j koordinátájú
pont, arra gondolt wice. Ehhez képest az origó a két tengely metszéspontja,
kicsit máshol helyezkedik el.

Előzmény: Fafara (2419)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!