AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szeretném megkérdezni, mikor kerülhet be a videoklipünk (Stonehenge: Between Two Worlds) a Z+ illetve a MetalBox adásába. A BETA szalag egy ideje nálatok van, és úgy érzem, elég sok idő és energia lett a klip elkészítésébe fektetve ahhoz, hogy ne csak mi nézzük.
Bennetek van minden reményünk!
Sztárfotónál inkább a hasraütés megy, néha az aktualitás is (júliusban pl. lesz egy szülinaposunk), a leveleknél - bár asszem erről már többször is volt szó - nem nagyon van alkalmunk sokat válogatni, mert az úgymond kifejtősebb levelek szinte mind bekerülnek a lapba. Kivéve persze, ha alaptalanul gyűlölködnek. Arra itt az index :-)
Tudom, Espé, csak már olyan régen nem vitatkoztam senkivel sem...:-)))
Egyébként m.illion is te vagy, vagy mi? Érdemes elolvasni a korabeli Contradictions kritikákat, jó párban olvastam az utalást az And justice... re, de tényleg, bár a Metallicáék a büdös életben nem lesznek olyan zenészek, mint a Meshuggah-ék, az a helyzet... és azért proggresszivitásban is ott vannak Haake-ék. Dallamos punk, glam, és true metálbandák után kajtatóknak nem szoktam őket ajánlgatni... na jó, csak néha...:-))))))
wice: én pedig a múltkor, a wigwamban találtam egy kerály napszemit, ami vagy húsz rugót ér, napszemüvegbuzi hugocskám szerint... lehet írok a Wiadukt Face-nak, hogy odaadom nekik jutányos áron...:-)
Faff!
A terjedelem nem gond, a dizajn viszont nagyon: hasznalj neha entert is legy szives, elvegre azert van. A hozzaszolasod kozepenel mar majdnem kifolyt a szemem, alig birtam kovetni a sorokat.
wice is olvassa am a topicot, hello, es nem hagy nyugton, mig vissza nem kapja a kazettat, meg se nezte meg, csak kapta ki reggel a videobol, h te a monstrosity enekes friss suttetu frufrujaban gyonyorkodhess azonmod, viszont ha megkersz, atveszek neked rola amit csak akarsz, a felmeztelen voros metalistent is, egye fene.
Ne legyen már üldözési mániád. Nem azért mondtam, csak ha progresszívről van szó, ha Metallica-ról, ha bármiről, Meshuggah az első :)). Ez nem gáz, egyébként is ott volt a ":)".
Egyébként most éppen nekem ajánlottad, hahahaha.
ja, igen, megvan a to die for, nekem spec jobban tetszik mint a him, bar ez a tetszes is olyan, hogy hatterzene amire nem kell figyelni
a sandra feldolgozas sziven utott, legkozelebb modern talkingot vagy bad boys blue-t varok a zenekaroktol, tehat, hajra! bar egy divine meg nem is lenne rossz megfejtes, "i'm so beautiful"... ha meg emlekszik erre vki, bar ti akkor meg ovodaba jartatok :)
Ya télleg nem vészes az új JOVI csak épp távolról sincs köze nagy vehemenciával beharangozott Slippery/Jersey vonalhoz. Szerintem tök olyan mint a legutóbbi Jovi szóló. Azt meg ugye lehet stúdiózenészekkel is ;)
mi az hogy nem is olyan vészes az új bon jovi?
nagyon is állat az új bon jovi! mekkora riff van már benne? a legutóbbi panterán nincs ekkora téma! hogy dzsi-dzsizik már a gitár? ez már-már crowbar, emberek! a klipje kicsit rossz, de a zene...
Jól van... legyen neked igazad, pici vagy és nyamvadt... azt hittem, a nagyformátumú jelzővel segítek megtalálni az elveszett önbizalmadat, de lám nem sikerült... tudod mit, tanítsd meg légy szíves a vazzegkritizálok-ot lecsót főzni... talán ő még menthető.