AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
HÉT év keresés után végre megtaláltam a TNT Intuition lemezét (5620 forintért!!!!), és a kedvesem megajándékozott vele (látván szívinfarktussal egybekötött agyvérzésemet, mikor kezembe fogtam a cd-t).
vazz, beszarás milyen jó az új stampin' ground. vén fejjel nem átallottam headbangelni rá. meg ahogy azok a lábdobok szólnak... szívet melengető teljesen. na itt van még egy jó csapat akiket eddig sem ismert itthon a kutya sem, és ezután sem fognak sokan. pedig...
Na, azt már nem. Majd ki-besétálgatunk, mint a moziban, mi?
Ha szépen veszel egy új beugrót, talán, esetleg bejöhetsz ismét. Egyébként egy nagy fityiszt :-)
Amúgy karszalagot kap mindenki a bejáratnál, azzal lehet kipattanni meg vissza.
Hát igen... én Mezőtúron a színpad széléről nézhettem az Apocalypticát... nagyon király volt! Játszották a South Of Heavent is, meg egy Grieg darabot, jó csomó saját számot... de azért a klasszikus Metallicák sem maradtak ki, ahogy a Sepultura Refuse Resistje, és Inquisition Symphony-ja sem. Ja, és Eicca szokás szerint förtelmes akcentussal konferált...:-)))))))
Nem is aludtam el, te hülye, csak vártak a haverok a szokásos esti gyilkolászópartyra...
(Egyébiránt, kedves Molotov; bárki is vagy! Ezért az egy hozzászólásért ugyan kár volt új nicket regisztráltatni... Ennyire nem mered magad vállalni? Üdv: V.G.K.)
Ok azok, akik kepesek arra, hogy elmeletileg kommerszebb zene nyomnak (noi enek stb), de minden egyes lemezukkel feljebb es feljebb teszik azt a bizonyos lecet.
Az buli , ha a Gathering főzenekar és a Limp előttük kap húszas perchosszt.
Ám az még nagyobb buli lenne, ha az "Európában" Hétfőn megjelent lemezt itthon is kapni lehetne. De nem.
És akkor egy Jeff Buckley koncertlemezről nem is sírok (kábé 1 hónapja jelent meg, Sony), de az is sehol. Ilyenkor sírónevetőgörcs, igazán keleti érzés.
Írják ki a Web oldalon, meg mindenütt, a Hammer és egyéb hírekben, hogy pl. megjelenés július 7., magyar megjelenés Augusztus 19. Kábé.