AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szerintem nem yo a hasonlat.
Inkább ha odamegyek autót venni és azt mondom hogy én nem 2.0-est akarok venni hanem csak egy 1.3-ast, mert arra van pénzem mit mondanak? :)
(warning! szandekoltan extrem pelda) szerinted ha elmesz venni egy autot, es monnyuk eloallsz azzal, h neked nincs ketmilliod ra, ugyhogy vagjak kette, es adjak oda az egyik felet egymillioert, mit fognak mondani?
júniusban, vagyis jelen hónapban, csak a hónap közepén szántam el magam a metal hammer h újság megvételére. ki is mentem a ... térre a legközelebbi újságárushoz és közöltem vásárlási szándékomat. ő azonban tájékoztatott, hogy már csak a "kazettás" van. mivel én - személyes okok miatt - egy kazetta nélküli verziót szerettem volna, átmentem a tér másik oldalán - a metró területén - lévő újságoshoz. ott ugyanezzel a problémával találtam szembe magam. kezdvén egyre idegesebb lenni, megpróbáltam meggyőzni az illetékes urat, hogy ez egy választható dolog (elvileg), és talán szedje szét az egyik csomagot a méternyi stócból és adja ide nekem az újságot. ő azonban hajthatatlanul kitartott eredeti álláspontja mellett, mely szerint vagy kazettával, vagy sehogy! nem maradt tehát más választásom és reményem, mint a téren a harmadik és egyben utolsó - a hév területén található - újságosbódé. hihetetlen szerencsémre itt még volt néhány kazetta nélküli példány, így sikerült hosszas, kitartó, kalandos, küzdelmes utam során megszereznem a hőn áhított tárgyat!
ebből az lenne a tanulság, hogy vegyem meg hó elején?
Ja... és az újságárusok nagy része még el is zavarná a búsba, hogy mifenét akar ottan ezekkel a csúnya hosszúhajú képekkel teli szennylappal...:-)))))))
Nekem volt olyan is, hogy valamikor tizedikén kértem egy Hammert az újságostól.. az meg elém lökött egy múlt havit. MOndom, nekem a friss kéne, mire elküldött vissza az anyukámba oda, hogy mi a jóbüdöst akarok még a hó elején?
Pedig asszem tavaly nyáron volt, és nyáron nincs is hó.
És az utcai újságosok miért nem tartoznak a normális (na jó, legyen, jobb) helyek közé. Mert én meresztgettem ma a szemem és mégsem láttam egyetlen icipicike új MHH-t sem:((((((((
De remélem, majd holnap:))))))
Ehh, tapcica... szombaton veszem meg!
Ha minden igaz hoznak nekem egyet, de csak ha minden igaz, mert ha nem igaz semmi se, akkor nem, de akkor nincs igazság, csak a halál fekete angyala suhogtatja a szárnyát nekije.
Zerobácsi, ha meghívsz egy Traubisodára, akkor átveszem neked, mert ha minden igaz, szombaton végre cool lesz, mert ebben a szaksz MCD-ben egyet se találtam, vanyek.
Amúgymeg sztónerfanok figyelem!
Hallotta már valamelyiktek a Firebird nevű bandát, amelyben az ex-Carcass-os Bill Steer gitárzik, meg énekel, a Spiritual Beggars dobos Ludwig Witt dobzik, és a Cathedral-os Leo Smee orgonázik meg basszik? Július 31-én jelenik meg, ma kaptam egy promocédét.
Multkor itt ezerrel szidtatok az MHH-sokat , amiert folyton felsofoku
jelzoket hasznalnak a zeneszekre, meg halalra dicsernek mindenkit .
Mindezt en sem kedvelem , de szerintem sokkal visszataszitobbak
azok a modern szavak, amit a laza gyerekek hasznalnak ezen a mocskos interneten
rendszeresen ,vazzeg, cool , rulez, vanyeg meg meg a fene tudja meg mik .
Ha vannak itt szegediek:
a Török utcában felfedeztem egy metal lemezboltot, egy pince, nem tudom milyen a választék mert csak kívülről láttam, de a tény mindenesetre örvendetes.
Asszem ma felderítem.
Saturn ellopja az élvezetem, de csak beírom újfent, ami bár ismétlés, de az meg a tudás öreg, tisztes édesanyja ugyebár.
A lényeg.
A COC a Sanctuary managementhez szerződött, terjesztő a BMG, nagyon major label, kiemelten fognak velük foglalkozni, lóvé, turné stb. De nem ez a lényeg. 40 új szám közül válogatnak, a producer ismét a remek John Custer ( aki kihozta Pepper hangjából a maximumnál is sokkal többet pl.) lesz, a megjelenés Szept 25., ez szerintem tuti csúszni fog, de ezzel együtt is ISZONYÚAN ÖRÜLÖK, HOGY LESZ ÚJ COC LEMEZ HAMAROSAN!!! és persze ennyit arról a szamárságról, hogy a Corrosion "nem kell" a kiadóknak.
Az A Perfect Circle pedig tényleg zseniális. Az egyébként érdekes, hogy ha Európa köröket ver úgy általában kulturálisan Amerikára, akkor az ún. "populáris" zenében miért fordul meg gyakran a helyzet? Nos, lenne rá magyarázatom, de most ki nem fejtem.
Örüljetek a COC-hírnek, és gyertek Júl 1 Gödöllőre Convoy koncertre.
Sowhat tud valamit.
Ja tényleg ping-pongoztam - készülök a VB-re.
Figyu - akkor 1-én jössz.
És ez mindenkinek szól Júl. 1-én koncert Gödöllő Trafóban, és ez állítólag nem marad el, ez a különlegessége.
A grunge meg kb annyira "Alive" mint a Classic Metal, csak nem 6 láb mélyről szól.
Na megyek mert kapok ezért.
Megint egy hónapra letiltanak majd az Indexről.
Új COC (BMG-nél) - szept. 25. - habár ez Albatross dolga, hogy beírja.