AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ráleltem egy érdekességre. Szerintem nem halott róla senki. Az itten van rája irva, hogy aszongya: L.A. Blues Authory
Csak néhány név a szereplőgárdából a teljesség igénye nélkül :
Zakk Wylde
Steve Lukather
Glenn Hughes
George Lynch
Jeff Pilson
Paul Gilbert
Billy Sheenan
Greg Bisonette
Phil Soussan
James Lomenzo
Ritchie Kotzen
Tony MacAlpine
James Kottak
Szerintem ez egy nő alulnézetben, akinek lángoló öléből épp megszületik a boldogság fekete madara, a piros korong meg nem korong hanem gömb ugyanis közben rágót fúj...
Az első két L.A.Guns elős zokott fordulni itt-ott. Egy darabig renceresen láttam az MCD-ben de mostanában nem. Mindenesetre szerintem nem beszerezhetetlen.
Akinek tecett annak idején annak yo hír, hogy a House Of Lords ismét stúdióba vonul. :))
Ha már itt szóba kerültek a ritkaságok, megkérdezném: be lehet-e szerezni Mo.-n a Vain elsö lemezét (asszem No Respect a cime)? Vagy ne is álmodjak róla? Esetleg MP3-ban valakinek?
Ja, a fentiek vonatkoznak az elsö két L. A. Guns-ra is.
Aki tud, segiccsen!
De bizony ám, hogy ritka... Kérdeztem mindenhol, és semmi... A durva az, hogy Párizsban, Dublinban, hatalmas lemezbolt-monstrumokban is csak néztek mint a hülyére.
Már csak a kettes Pink Cream 69 kellene... "I'm Living My Life For You..."
Emberek!
Hallgassátok az új Stuck Mojo-t mer' megéri. Szerintem náluk tényleg érvényes a már lerágott klissé, miszerint: a súlyos részek még súlyosabbak lettek a dallamosak pedig dallamosabbak. Vagy valami ilyesmi.
Ehinnye mostan megyek már, de várom a reakciókat