Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2353
Ma nem kaptam Metal Hammert vidéken.
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2352
aha, egyetértek, bár az angel duston van a fnm szerintem legrosszabb száma, a be aggressive.
de vannak olyan zenekarok is, akik nem tudnak dolgozni, ha fesz van
Előzmény: atus69 (2351)
atus69 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2351
Amugy meg egy zenekaron beluli iszonyatos feszultsegek valamikor iszonyatosan jo
lemezket eredmenyeznek, nem?
Ld. FNM Angel Dust, amikor a tobbiek mar kurvara utaltak J Martin fejet, o meg kesobb
panaszkodott, hogy tul keves lett agitar a lemezen, legjobb otleteit kidobtak stb. Aztan
megis ugy zsenialis az egesz, ahogy van, es ezekbol a zenei (emberi)
nezetkulonbsegekbol szuletett.
Előzmény: supertzar (2345)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2350
szerintem kellemes
nekem ugyan olyan, mint a korn: issues, abból a szempontból, hogy jól esik hallgatni, kellemes, jó számokat írtak, bár a fur-t nem ismerem, csak az elsőt
Előzmény: atus69 (2349)
atus69 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2349
Tenyleg nektek hogy jon be a White Pony?

Nem sok lemezzel voltam meg igy, 5-6 hallgatas utan mar tul vagyok
es meg mindig semmi... marmint, meg mindig nem tudom eldonteni,
van-e olyan zsenialis, mint a Fur..

nagyon mely. . .

Előzmény: supertzar (2345)
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2348
pedig ott volt egy komolynak tünő interjú is...

Supertzar és a többi régi motorosnak kérdés : Arra volnék kiváncsi régen 80as években voltak a balhék a koncertek után ablak törés zuzás ilyesmi, azért most nyugotabb szivvel el lehetett menni egy Iron Maiden koncertre pl. nem ? Sokat változott a helyzet már nem veszélyes a rock ??? rendörök is eltüntek nem ?

Előzmény: supertzar (2347)
supertzar Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2347
The Deftones publicist wrote:
"This is for all you smart guys out there who couldn't be fooled into thinking that the Deftones were really breaking up... here's the scoop. This silly story "Deftones Calling It Quits..." is not only NOT TRUE, not only a HOAX, but it's not even a genuine SonicNet story! Whoever tried to pull this fast one ripped off a REAL SonicNet piece that ran on May 23 about the Smashing Pumpkins breaking up and tried to turn it into a Deftones story.
Chino, Stef, Abe, Chi, and Frank are out on the road kicking butt, and have NO INTENTION of breaking up!"

Ennyit a Deftones feloszlásról...

Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2346
Buenos días, Amigos!

Csak most fedeztem fel a topicot, de nagyon örülök, hogy létezik. Olvasgattam a kazettás problémáról is, és meg kell mondanom, röhejes, hogy - biztos véletlenül - csak a kazettás verzióhoz lehet Debrecenben is hozzájutni. Amatőr húzás, de nagyon.
Más: már csak 14-et kell aludni és itt van korunk egyik legszenzációsabb dallamos hard rock csapata, a Pink Cream 69!!! Egyik nagy álmom válik valóra. David Readman az univerzum legcsodásabb orgánumával rendelkezik és bízom benne, hogy a srácok a legjobb formájukat mutatják itt is. Az már csak hab a tortán (illetve plusz desszert), hogy a Vanden Plas is itt lesz. És akkor még a 19-i Dream Theaterről nem is beszéltünk...

Rock The World!!!

supertzar Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2345
Szerintem már a White Pony is iszonyatos belső feszültségek árán jött csak össze, de azért megérte, nem?
Ha van egy kis eszük, nem fognak feloszlani.
Nem lehet, hogy a Coal Chambernél nagyobb esély van erre?
A rockbandáknál az első két hét eladása mindig jó, mert a rajongók akkor veszik meg a lemezt, utána már csak valami húzós turné vagy egy klipes/rádiós sláger tud változtatni a csökkenő eredményeken.

Előzmény: SOWHAT (2342)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2344
a nin: fragile meg a 2. helyről indult, aztán gyorsan le is került onnan
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2343
na most akkor kik oszlanak fel?
SOWHAT Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2342
A Deftones új lemeze 3. helyen debutált az amerikai nagylemezlistán, tehát elöbb mint pl az utolsó Pantera, egy friss nyilatkozat szerint az augusztusi turné után feloszlanak.
wice Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2341
roppant mokas lesz igy a topik, de mindegy, ha harc, legyen.
szal, a juzer szempontjabol persze, hogy.
az ujsagos szamara viszont az ujsagtol kulonvalasztott es nyakan maradt kazi zero ertekkel bir, onmagaban nem tudja eladni.
hat ennyi. elnezest a korabbi metaforakert.
Előzmény: kenobi (2340)
kenobi Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2340
Deepfreeze hasonlata jó.

Azt mondja: Ő egy XXX márkájú autót akar venni 2 millióért, bár XXX márkájú autó van 2,5 millióért is, nagyobb motorral, légkondival, ABS-szel, rézfánfütyülővel.

Az elfűrészelés azért nem jó példa, mert egy félbevágott autó használhatatlan az eredit rendeltetésének megfelelő használatra, a kazetta nélküli Metal Hammer viszont pontosan ugyanolyan jól olvasható, mint amelyik mellé csomagoltak kazettát is. (Egy autó légkondi nélkül ugyanúgy képes mozogni, szállítani, mint a légkondis verzió, a félbevágottról ezt már nem mondhatjuk el.)

Na, nem akartam a nullát köbözni, de azért megtettem. Bocs.

Deepfreeze Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2339
hát én konkrétan a motor ürméretére gondoltam :)
tudod igy szokták jelölni ;)
wice Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2338
szerintem tok jo a hasonlat, de persze az enyem, tehat persze hogy.
masreszt, autoilag abszolut analfabeta vagyok, de amennyiben a 2.0-bol (barmi legyen is az) 1.3 redukalhato ugy, h monnyuk lefureszelik a kocsi tetejet, valszleg nem fognak belemenni.
Előzmény: Deepfreeze (2337)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2337
Szerintem nem yo a hasonlat.
Inkább ha odamegyek autót venni és azt mondom hogy én nem 2.0-est akarok venni hanem csak egy 1.3-ast, mert arra van pénzem mit mondanak? :)
wice Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2336
igen.
most meglepodtel, ugye?

(warning! szandekoltan extrem pelda) szerinted ha elmesz venni egy autot, es monnyuk eloallsz azzal, h neked nincs ketmilliod ra, ugyhogy vagjak kette, es adjak oda az egyik felet egymillioert, mit fognak mondani?

Előzmény: holdkölyök (2335)
holdkölyök Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2335
elmondok egy történetet:

júniusban, vagyis jelen hónapban, csak a hónap közepén szántam el magam a metal hammer h újság megvételére. ki is mentem a ... térre a legközelebbi újságárushoz és közöltem vásárlási szándékomat. ő azonban tájékoztatott, hogy már csak a "kazettás" van. mivel én - személyes okok miatt - egy kazetta nélküli verziót szerettem volna, átmentem a tér másik oldalán - a metró területén - lévő újságoshoz. ott ugyanezzel a problémával találtam szembe magam. kezdvén egyre idegesebb lenni, megpróbáltam meggyőzni az illetékes urat, hogy ez egy választható dolog (elvileg), és talán szedje szét az egyik csomagot a méternyi stócból és adja ide nekem az újságot. ő azonban hajthatatlanul kitartott eredeti álláspontja mellett, mely szerint vagy kazettával, vagy sehogy! nem maradt tehát más választásom és reményem, mint a téren a harmadik és egyben utolsó - a hév területén található - újságosbódé. hihetetlen szerencsémre itt még volt néhány kazetta nélküli példány, így sikerült hosszas, kitartó, kalandos, küzdelmes utam során megszereznem a hőn áhított tárgyat!

ebből az lenne a tanulság, hogy vegyem meg hó elején?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2334
Szívesegg. Te meg elárasztol engemet Traubisodával, okkancs? Mellesleg miheregolyót csinálsz még ilyenkor ébren? :-)
Előzmény: Zero (2333)
Zero Creative Commons License 2000.06.30 0 0 2333
VGK: vedd át és hozd el RECSEGFALVÁRA, vagy MEZŐ-TRUE-ra. Köszönet.
Előzmény: Törölt nick (2325)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2332
Ja... és az újságárusok nagy része még el is zavarná a búsba, hogy mifenét akar ottan ezekkel a csúnya hosszúhajú képekkel teli szennylappal...:-)))))))
Előzmény: wice (2331)
wice Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2331
gondolom eleg vicces lenne, ha uzseka norbi szemelyesen vinne ki a cuccot minden utcai ujsagarusnak, ahogy a lemezboltokba szokta...
Előzmény: taptarap (2328)
wice Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2330
akkor tudod, mi a dolgod, illetve ha nem, kontaktalj rhad-dal sample-szerver ugyben :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2329
Nekem volt olyan is, hogy valamikor tizedikén kértem egy Hammert az újságostól.. az meg elém lökött egy múlt havit. MOndom, nekem a friss kéne, mire elküldött vissza az anyukámba oda, hogy mi a jóbüdöst akarok még a hó elején?
Pedig asszem tavaly nyáron volt, és nyáron nincs is hó.
Előzmény: taptarap (2328)
taptarap Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2328
És az utcai újságosok miért nem tartoznak a normális (na jó, legyen, jobb) helyek közé. Mert én meresztgettem ma a szemem és mégsem láttam egyetlen icipicike új MHH-t sem:((((((((
De remélem, majd holnap:))))))

Taptarap, az optimista

Előzmény: taptarap (2326)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2327
Ehh, tapcica... szombaton veszem meg!
Ha minden igaz hoznak nekem egyet, de csak ha minden igaz, mert ha nem igaz semmi se, akkor nem, de akkor nincs igazság, csak a halál fekete angyala suhogtatja a szárnyát nekije.
Előzmény: taptarap (2326)
taptarap Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2326
Szóval megvetted és nekem nem is mondtad.
Nem vártam tőled VGK.
Na mindegy, igy múlik el a világ...
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2325
Zerobácsi, ha meghívsz egy Traubisodára, akkor átveszem neked, mert ha minden igaz, szombaton végre cool lesz, mert ebben a szaksz MCD-ben egyet se találtam, vanyek.

Amúgymeg sztónerfanok figyelem!

Hallotta már valamelyiktek a Firebird nevű bandát, amelyben az ex-Carcass-os Bill Steer gitárzik, meg énekel, a Spiritual Beggars dobos Ludwig Witt dobzik, és a Cathedral-os Leo Smee orgonázik meg basszik? Július 31-én jelenik meg, ma kaptam egy promocédét.

Ha valaki hallotta már, mi a véleménye?

Előzmény: Zero (2322)
Benjoo_d Creative Commons License 2000.06.29 0 0 2324
Emberek!

Nehogy mán nem ismeri senki az általam alábbiakban nyomozott Carn-t.
Segítsetek

Bendzsoo

UI: Na jó, ha nem lesz reagálás akkor békét hagyok Nektek és átszokok mondjuk Ámokfutókra :-) azaz :-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!