AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
A Night Of The Vampire az fekete-fehér? Nekem úgy rémlik, mintha színes lenne, de olyan régies hatású, nem? Arra gondolsz, amiben hógolyóznak, meg ilyesmi, ugye?
Legállatabb klip: Meshuggah:Transfixion! :-)))) Nézzétek meg egyszer...:-)
Nem konkretan, de nyomjatok az ötletet... de ez a Hush is bizonyitja nem kell sok pénz kb 1 dollar volt : a kazetta ára :) csak eredeti jó ötlet kell, aztan jöhetnek a Cunningham szintüek. Mhead:Davidian
ez most komoly? vmi konkret zenekarnak? mert az azert sokat szamit, h milyen a zene.
nekem egyebkent a fekete-feher 8mm-es filmre forgatott klipek nagyon bejonnek, pl Entombed: The Night Of The Vampire. meg az olyan megoldasok, mikor vki faklyaval v lampaval mahinal vmit, lasd Voivod: Tribal Convictions, a vegen, mikor Snake reflektorral a kezeben lassan a kamera fele fordul, v Machine Head: nemtommelyik, ahol vki a plafonrol fejjel lefele lelogatva forog korbe, ket kezeben egy-egy faklyaval.
mert csak ez a tool és perfect circle érdekelne, de ha nem *.mpg, már nem is annyira. ('cause nincs videónk, csak szgép), de majd eccer vhogy beszerzem, info elraktározva.
videon. zaklass nyugodtan. h milyen eredmennyel, az mas kerdes, kerdezd meg SOWHATot, idestova fel eve logok neki 240 percnyi klip atvetelevel, es azota egyetlen hetvegen se volt annyi idom, h el tudjam kezdeni...
nem tuodm, melyik topikon, levélben, vagy más kommunikációs csatornán jelezte, hogy érdekelne: neked ezek a videók vmi másolható formában vagynak-é mög? mert ha igen, majd zaklatlak.
en se mondtam, hogy. egyebkent csak miheztartas vegett away (a voivod dobosa es multimediamuvesze) marylin manson floria sigismundi altal rendezett klipjei mellett a tool-klipeket jelolte meg kedvenceikent.
monnyuk az en kedvencem toluk pont a 'hush' (az elso klip, fekete-feher, a zenekar tagjai puceran, egy szal 'parental advisory - explicit parts' feliratu agyekkotoben, beragasztott szajjal allnak egy ures, feherfalu teremben), de persze nekem mindig a kozizlessel szemben kell menni, maskepp nem ereznem jol magam.
lassan? mikor adott el a tool az elso heten annyi lemezt, amennyit? jo, az telleg ertelmisegibb zene vmivel, bar a perfect circle se az a konnyen emesztheto cucc, jomagam legalabb haromszor megneztem a klipet, mire kezdett ugy-ahogy bejonni. most persze mar imadom, monnyuk sokat segitett a megkedvelesben az a jelenet, mikor a kiallasnal a basszusgitaros lany szajaba kapja a pengetot, egy pillanat alatt feltekeri a hajat kontyba, majd ugyanazzal a mozdulattal pengetot szajbol kikap, es epp idoben lep be. meg ahogy a mikrofonzsinor tekeredik lefele. meg ahogy maynard a falnak enekel. ez a klip telleg annyira ott van, hogy.
Bár kissé kihalt ez a topic, azért beírom. Szombaton Csüggedő Fesztivál Ráckevén (Bp-től 30 km). Ingyenes bula, fellép: Strong, Neck, Árnyak, Hollyvoodoo, more info: www.musicpage.csuggedo.hu. Hév már hajnaltól, de van pár sokáig kitartó korcsma is Rock 'n Roll Forever!!! Edzés Szigetre???
Sziasztok, bocsi hogy eltérek a témától de meg akarom kérdezni nem tudtok-e olyan oldalakat ahonnan Megadeth Mp3-akat tudok letölteni!
extrán vagy valamilyen magyar szerveren...
A napsternak annyi lassan Lars elérte amit akart úgyhogy tanácstalan vagyok!
Köszi
Tök jó ez a Bizarre festival :) Nem elég hogy a Gathering, a másik nap meg a Suicidal Tendencies lesz a nagyszinpadon fözenekar :) 800-1000 embernek jatszanak kis klubbokba most meg 50000nek fözenekarként ien jó dolguk még talán nem is volt :)
At Vance: No Escape
Kick: Born Again
The Black League: Blood Of The Gods
Virgin Steele: The Raven Song
Black Sabbath: Paranoid
Paradise Lost: Forever Failure
Jag Panzer: Bloody Crime
Gathering: Rollercoster
Gathering: Analog Park
Silent Force: Live For The Day
Sinergy: The Bitch Is Back
Theatre Of Tragedy: Venus
Hypocrisy: Legions Descend
Hypocrisy:Blinded
In Flames: Bullet Ride
In Flames: Clayman
Sentenced: Fragile
Blind Guardian: Time What Is Time (live)
Poverty`s No Crime: My Favourite Delusion
Dio:Holy Diver
Még azt is írják, hogy the Cardigans used to cover Black Sabbath songs and they rocked far harder than these impotent hollerings, az impotent hollering impotens kajabálást jelent, megnéztem szótárban, nem tudja valaki, mik vannak rajta?