AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
A Night Of The Vampire az fekete-fehér? Nekem úgy rémlik, mintha színes lenne, de olyan régies hatású, nem? Arra gondolsz, amiben hógolyóznak, meg ilyesmi, ugye?
Legállatabb klip: Meshuggah:Transfixion! :-)))) Nézzétek meg egyszer...:-)
Nem konkretan, de nyomjatok az ötletet... de ez a Hush is bizonyitja nem kell sok pénz kb 1 dollar volt : a kazetta ára :) csak eredeti jó ötlet kell, aztan jöhetnek a Cunningham szintüek. Mhead:Davidian
ez most komoly? vmi konkret zenekarnak? mert az azert sokat szamit, h milyen a zene.
nekem egyebkent a fekete-feher 8mm-es filmre forgatott klipek nagyon bejonnek, pl Entombed: The Night Of The Vampire. meg az olyan megoldasok, mikor vki faklyaval v lampaval mahinal vmit, lasd Voivod: Tribal Convictions, a vegen, mikor Snake reflektorral a kezeben lassan a kamera fele fordul, v Machine Head: nemtommelyik, ahol vki a plafonrol fejjel lefele lelogatva forog korbe, ket kezeben egy-egy faklyaval.
mert csak ez a tool és perfect circle érdekelne, de ha nem *.mpg, már nem is annyira. ('cause nincs videónk, csak szgép), de majd eccer vhogy beszerzem, info elraktározva.
videon. zaklass nyugodtan. h milyen eredmennyel, az mas kerdes, kerdezd meg SOWHATot, idestova fel eve logok neki 240 percnyi klip atvetelevel, es azota egyetlen hetvegen se volt annyi idom, h el tudjam kezdeni...
nem tuodm, melyik topikon, levélben, vagy más kommunikációs csatornán jelezte, hogy érdekelne: neked ezek a videók vmi másolható formában vagynak-é mög? mert ha igen, majd zaklatlak.
en se mondtam, hogy. egyebkent csak miheztartas vegett away (a voivod dobosa es multimediamuvesze) marylin manson floria sigismundi altal rendezett klipjei mellett a tool-klipeket jelolte meg kedvenceikent.
monnyuk az en kedvencem toluk pont a 'hush' (az elso klip, fekete-feher, a zenekar tagjai puceran, egy szal 'parental advisory - explicit parts' feliratu agyekkotoben, beragasztott szajjal allnak egy ures, feherfalu teremben), de persze nekem mindig a kozizlessel szemben kell menni, maskepp nem ereznem jol magam.
lassan? mikor adott el a tool az elso heten annyi lemezt, amennyit? jo, az telleg ertelmisegibb zene vmivel, bar a perfect circle se az a konnyen emesztheto cucc, jomagam legalabb haromszor megneztem a klipet, mire kezdett ugy-ahogy bejonni. most persze mar imadom, monnyuk sokat segitett a megkedvelesben az a jelenet, mikor a kiallasnal a basszusgitaros lany szajaba kapja a pengetot, egy pillanat alatt feltekeri a hajat kontyba, majd ugyanazzal a mozdulattal pengetot szajbol kikap, es epp idoben lep be. meg ahogy a mikrofonzsinor tekeredik lefele. meg ahogy maynard a falnak enekel. ez a klip telleg annyira ott van, hogy.
Bár kissé kihalt ez a topic, azért beírom. Szombaton Csüggedő Fesztivál Ráckevén (Bp-től 30 km). Ingyenes bula, fellép: Strong, Neck, Árnyak, Hollyvoodoo, more info: www.musicpage.csuggedo.hu. Hév már hajnaltól, de van pár sokáig kitartó korcsma is Rock 'n Roll Forever!!! Edzés Szigetre???
Sziasztok, bocsi hogy eltérek a témától de meg akarom kérdezni nem tudtok-e olyan oldalakat ahonnan Megadeth Mp3-akat tudok letölteni!
extrán vagy valamilyen magyar szerveren...
A napsternak annyi lassan Lars elérte amit akart úgyhogy tanácstalan vagyok!
Köszi
Tök jó ez a Bizarre festival :) Nem elég hogy a Gathering, a másik nap meg a Suicidal Tendencies lesz a nagyszinpadon fözenekar :) 800-1000 embernek jatszanak kis klubbokba most meg 50000nek fözenekarként ien jó dolguk még talán nem is volt :)
At Vance: No Escape
Kick: Born Again
The Black League: Blood Of The Gods
Virgin Steele: The Raven Song
Black Sabbath: Paranoid
Paradise Lost: Forever Failure
Jag Panzer: Bloody Crime
Gathering: Rollercoster
Gathering: Analog Park
Silent Force: Live For The Day
Sinergy: The Bitch Is Back
Theatre Of Tragedy: Venus
Hypocrisy: Legions Descend
Hypocrisy:Blinded
In Flames: Bullet Ride
In Flames: Clayman
Sentenced: Fragile
Blind Guardian: Time What Is Time (live)
Poverty`s No Crime: My Favourite Delusion
Dio:Holy Diver