AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Nagyjából, amit írtam. Mi is úgy gondoltuk, hogy ennél többen lesznek, de hát minden kicsiben indul. Az 1986-os Dynamo is, a Wacken meg mondjuk hat-hét keserves év után indult be igazán. Nem mintha ilyesmi fesztekkel versenyre lehetne kelni Mo-n, ahogy Faff is kifejtette valamikor korábban. Kicsi az ország, kevés a pénz, stb, stb.
Milyen vélemény? Konkrétan mire vagy kiváncsi?
Nyilván lehetett volna szebb idő, lehettek volna többen is, de a visszajelzések alapján nagyjából jól érezte magát, aki eljött. A Summer Rocks nevet meghagyhatjuk 2001-re is, nem kell új nevet kitalálnunk :-)
Hangzással, zenekarok zömével elégedett voltam, jövőre majd lesz jobb is.
Szerintem amit mondani akartunk a feszttel, azt elmondtuk. A magyar bandák is tudnak jól szólni, ha nem egy szarul hangosított putt sátorban kell fellépniük (még a beugró Dying Wish is nagyon szólt), és el lehet hívni magyar bulira olyan kinti csapatokat is, akiket esetleg nem látsz a Viván. Első lépésnek megfelelt...
látom wice, kiakadtál, mondjuk érthető, ezt mondtam ma, hogy nem kiismerhetetlen és már úgy látom nem is bonyolult.
a borknagaros kiválásnak meg én sem örülök, mélységesen csalódtam simenben, de tényleg, itt látszik k.ra leszarják a zenélést még kint is és még feltörekvőben is. ehhh... hallgatok inkább chemical brost, elment a kedvem a metalkodástól, megtérek, mától kezdve csak töc-töc ütemre vagyok hajlandó bólogatni.
en se vagyok oda egyikert se, de szerencsere mar kinovoben vagyok az agressziv kismalac imidzsbol, amit te meg csak epp most kezdesz epitgetni, ha jol veszem eszre.
egyebkent ha lattad volna, mennyire meg volt zuhanva faff a hirtol, amit meg nem mondok el, mert hatha vkit erdekel, es ennyi szadista hajlam azert maradt meg bennem, szal, akkor ertened, mirol van szo, marmint ha nem volnal az a kezdo agressziv kismalac, aki vagy.
a borknagarral ugyanez a helyzet, rengeteg kivalo baratomat erinti fajdalmasan simen kivalasa, ugyhogy osztozom gyaszukban, habar nem hallottam egyetlen lemezuket se, a koncertet pedig ugy untam, mint meg nagyjabol soha semmit.
helyes a definíció
coal chamber meg oszoljon fel, mert kurva szarok
de a borknagar az utóbbi évek egyik legtehetségtelenebb pszeudosátánmetálsikongatóshajrázósgeci zenekara, szóval nem kár a simenért sem, földet rájuk ízibe
Jaj basszátok meg... Simen elment, és kész. Marha sok szempontja van ám annak, hogyha valaki bandát vált, és ezek közül csak egy az, hogy melyik a kultikusabb, meg fasztuggyamibb...
Akkor már tudom, miért volt a szarabb hangulat a Sumer Rockson. Faszom!!!!!!!!! AAAARRRRRGGGGGHHHHHH!!!!! Nem hiszem el! Egyhónapja még megy az interjúban az ajnározás, hogy ez Simen igazi bandája stb., erre... most nem tudom, mit gondoljak...
Remélem, a Bork talál egy jó énekest (bár ilyet nem fognak, az fix).
Hősies viking dallamokat akarok!!!!!!
más: supertzar, örülök, hogy még életben vagy, úgyhogy netalántán kicsit megkésve valamit megerszthetnél a SR2k-ról (engem még mindig érdekelne a véleményed, bár már elég rég volt...)
Na ezt fájt!Mé' kell elmennie ennek az énekesgéniusznak ebből a kiemelkedő bandából?
Kurva anyád DIMMU!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig is szarok voltak....rohadjanak meg!
Mé' csak olyan későn jelenik meg a HAMMER????
Má' így is rongyosra olvastam a régieket......remélem több lesz,mint 80 oldal!
És lehetne benne több black/death cikk!Ha pedig megint MAIDEN/Mettalica lesz a címlapon,akkor ......!!!!