Szerintem se kellene senkit se szidni egy ilyen sima győzelem után az alapszakasz győztes ellen. Anderson a Pécs ellen pedig kifejezetten jól játszott és a második legtöbb pontot és VAL-t is ő szerezte.
Grat a Csapatnak!Nagyon jól megoldották az egész meccset!
Nem mondom ,hogy nem lehet olyan meccs amit Anderson dönt el,de már egyre kevesebb esély van rá (a kevesebb meccs miatt)..de azért a mai 20 pontos győzelemnél is +/- mutató -10..hát..nálam nem talány..játszon minél jobban a szezonban ,mert ez a Falco érdeke és legyen Kupagyőztes és Bajnok!!
Szezon végén meg ne ragaszkodjunk hozzá!
..és akárki akár mit mond Váradi Beni cipője nyomába sem ér!!
Gratulálok a Falcónak,osztálykülönbséggel nyertek.Kb.ennyi a különbség a két csapat között,ha nincs sérült,mindenki rendelkezésre állt.Nálunk sok volt a gyenge teljesítmény,de különösen Warner és Juhos nagyon kilógott negatív értelemben.
Nyilván fog változni, pont emiatt kellene félretenni az ellenségeskedést és örülni, hogy 2 ilyen csapat van a megyében. Ennek rohadt egyszerű módja az, hogy Ti elengeditek azt, hogy nélkületek nem lenne Szombathelyen kosárlabda hiszen ez nem igaz, de nyilván nagy segítség volt hogy azokat a játékosokat akikre nem volt szüksége a Körmendnek idejöttek, de nem volt köztük egy játékos sem akit a Körmend szeretetből kölcsönadott és visszavitt később.
A kistesó felnőtt és mostanában odaver szépen. Fog ez változni, cserébe talán mi is elengedjük a Háló kérdést...
Ja és a Cinegét meg engedje el mindenki mert az kurva gáz
A zrikálás meg menjen normál keretek között örökké, mert az kell :)
Szerintem ahogy a bajnoki címeitekhez, úgy az első kupagyőzelmetekhez is a Körmenden keresztül fog vezetni az út. Van ebben valami sorsszerűség, úgy tűnik. Persze, mindenki mást is megverne a Falco, annyira kiemelkedik a mezőnyből, de valahogy mindig a Körmendnek kell ehhez asszisztálnia. Ez van. Változik majd ez is egyszer.
Nagyon remélem, hogy holnap megverjük végre a Szolnokot, aztán a döntőben a Körmendet. Ha ez így lesz, akkor a sors valamit vissza ad a múlt szezon miatt, amikor valamelyik sorozatot biztosan behúztuk volna (szerintem mind a kettőt).
Ha pedig mégsem nyerünk a héten kupát, akkor meg azt kell mondani ami a déli szomszédaink kifogása, hogy nagy sportértéke idén úgy sincs az egésznek ... :)