Keresés

Részletes keresés

VORTEX Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2473
Aki esetleg menne szombaton NIN-re Wiesenbe és gépjárművel rendelkezik az dobjon meg egy levéllel!
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2472
kerdes, h azt a kijelentestuket, h komolyan gondoltak a lemezt, komolyan gondoltak-e...
Előzmény: Fafara (2470)
holdkölyök Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2471
ebben reménykedtem
Előzmény: Fafara (2470)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2470
teljesen hivatalos es friss info, a tormentor teljes mertekben komolyan gondolta az egesz lemezt.
planar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2469
Persze, biztos van ilyen is.
Mondom, nálam a top. Előbb bejött, mint a Ten anno. Pedig aztán arra mindenki azt mondta, hogy hű... A Binauralon minden szám ott van a szeren. Irtózatos profizmusról árulkodik az egészanyag, és nem tudom kivenni a cd-t a lejátszóból :)
Előzmény: holdkölyök (2468)
holdkölyök Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2468
én is voltam már így lemezekkel (nin - downward spiral!!!!!)

de az új p.j. kapcsán csak azt tudom mondani, hogy p.j. fanatikus ismerőseim mondták, hogy csak azért van meg nekik, mert "kötelező", de szerintük is az eddigi leggyengébb album

Előzmény: planar (2467)
planar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2467
Na ja, a pontozás.
Olyan jó lenne azt írni, hogy mennyire kell, meg mennyire fontos, és hogy mindig ez alapján veszek meg albumokat, de nem megy. Sajnálom. Nem akarom itt cinkelni az MHH tagokat, és nem is fogom. Szubijektív az egész. Értem én. De nem fér a fejembe ez az elfogultság. Most mire uccsó a Tormentor? Mondjuk nem is ez a fontos. Miért, ó miért kapott oly gyenge számokat a Pearl Jam?
Véleményem szerint eddig az év albuma. Biztos sokan nekem szaladnának ezért a mondatért, de ez van. Pedig nem vagyok az a "cipőbámulós" emberke. Nem csak a Jam. Ááááhhhh. Nyitott embernek tartom magam. Eddig a Borknagar új albumát tartottam az év anyagának, mostmár nem. Télleg nem csak az alter-malterért rajongok. Szeretek én sok mindent: Tiamat, Iced Earth, Stormwitch, Alice in Chains, My Dying Bride, Oldfield, Voivod..., de egyszerűen a Binauralon nem tudom túltenni magam. Tökéletes, és csak néztem a pontszámokat elkerekedett szemekkel, hogy most mi van...
Bár igazán az lepett volna meg, ha az első 10-ben végez a banda. No mainstream az biztos, még a metal-rock újságban sem. Remélem lesz olyan emberke, aki az általatok adott pontszámok ellenére megveszi az albumot, és ad neki még egy lehetőséget.
Uff,
planar
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2466
kozbevetnem, h a szolid cinkeles egy altalam tokeletesen ismeretlen magazinnak szolt, ennek az egy kritikanak az alapjan mindennemu kiserletezes ellensegeinek tuntek, bar, h ismerik a szeki kurvat, azt a javukra kell irnom.
egyebkent meg a legexperimentalisabb noise kedveloi is kepesek konzervativ pozokat olteni, ha vmi nem ugy experimentalis, ahogy ok megszoktak. a zene megitelese nem egzakt tudomany, en probalom a kiserletezosebb iranyokba tologatni a kozizlest, mas meg masfele, nincs ezzel semmi baj.
Előzmény: supertzar (2462)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2465
jolvanna, jolvan, miert kell minden kicsinysegen fennakadni, vegulis nyolcat adtam ra, az "adok ra egy tizest" bizonyos feltetelek mellett igaz csak, ha jobban megnezed... :-)
Előzmény: Fafara (2460)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2464
pontozas: tenyleg az olvasokert, regen a sokkban sem pontoztunk, aztan jo paran szova tettek miert nem, meg kellene, meg ize bigyo, aztan gondoltuk akkor legyen, vegul is nem faj nekunk. sem.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2463
no értem, ha mindent az olvasókért, akkor lesz (legalább decemberben) "mit hallgatnak az újság munkatársai X hónap elteltével az akkor megjelent albumok közül?" táblázat is? (persze az éves kedvencek mellett, amiben ha nem rakod be a Wishmastert, fölvágom az ereim, meg minden :))

Rh-

Előzmény: supertzar (2462)
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2462
:-)))) (ha-ha-ha-sadt személyiség...)

Rhad: a pontszámokra igazából nem neked, az egyéniségnek van szükséged, hanem a lenézett tömegnek, az olvasók szürke masszájának :-)
A Metallica Hungaricában annak idején mi sem pontoztunk, mert nem tartottuk lényegesnek. El kell olvasni a kritikát és abból kiderül a vélemény - mondtuk mi - nem mindegy, hogy 8 vagy 9 a pont?
De egy csomó levelet kaptunk, hogy vazzeg a német Hammer (akkoriban ez volt az etalon) pontozza az albumokat, miért nem csináljátok úgy, meg különben is legyen táblázat is. Így aztán a magyar Hammer indulásakor már volt tábla, de eltelt vagy egy év szerintem, mire kialakult mindenkinél, hogyan is pontozzon.
Amúgy ez a tendencia most is érvényes, nagyobb európai lapoknál szerintem mindenütt van HP tábla. Éveken át a wice által szolidan megcinkelt, de szerintem épp hogy nem konzervatív, hanem inkább sokfelé kitekintő (experimentális noise, industrial, dark, ambient stb) Terrorizer magazinnál nem volt HP tábla, de olvasói igények alapján pár szám óta már náluk is van. Tudod, mindent az olvasókért :-)

Előzmény: Fafara (2460)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2461
tevetorna! tevetorna! leng a szakallas ficko a nejevel a csillaron, de jo...
Előzmény: wice (2456)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2460
"adok ra egy tizest"
ez hol nyolcas????
Előzmény: wice (2455)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2459
wice, supertzar na azért egy "kaponyányi" véleményem van: 6 (szvsz ez volt a "hivatalos" Benedek-féle átirart, imádok nyelvészkedni! :)) Amúgy ha már így szóba jött a pontozás, szerintetek van ennek úgy egyáltalán véleménye? Szerintem sokkal jelentéstelibb volna, ha azt írnák meg az újságírók, hogy milyen, legalább egy éves albumokat hallgatnak. Ennek ugyan no reklámértéke, de valamivel objektívabb, mint a HP pontok. Amúgy én a lemezleírásokra meg az itteni véleményekre inkább hajlok, mint arra, hogy az új In Flames 9,xx vagy 8,yy pontot kapott-e (na húzok is megvenni eme lemezt).

Rh-

Előzmény: wice (2455)
clisHe Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2458
tévétorna???
Előzmény: wice (2456)
Chaosmönger Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2457
Megvan:
mozgásra 5 perc nem is nagy idő
és minden este ismételhető

azér a segítség kellett

Előzmény: wice (2445)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2456
modszeremmel semmi hiba nincs, ott vagy a mesenel, de most probalj elszakadni tole, es visszamenni meg ot percet az idoben, milyen musor is volt mindig a mese elott, amitol mind olyan idegesek voltunk, egy orokkevalosagnak hatott...
ha vkinek mar megvan, kozbeszolhat.
Előzmény: Fafara (2452)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2455
egy 8-ast adtam a kritikaban, de mintha a fogamat huztak volna, ez a pontszam egyszeruen semmit nem fejez ki, de legyen ennyi, mondtam, annyi talan latszik belole, h tetszik a lemez, de vannak ketsegeim.

rhad-ot ne zaklasd, o csak harom szamot hallott a lemezrol, sampleztam neki, csak h tuggya, mirol van szo.

Előzmény: supertzar (2451)
SOWHAT Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2454
metal box: nagyon gáz,ennyire amatör müsort rég láttam, ok egyrészt technikai háttér nulla, profi müsorvezetö kell, az illusztris vendégek meg ne ásitsanak és ne vakarják a hasukat :) Azok a sex hirdetések meg elég izléstelenek közbe nem ? Legalább is nem oda valók..
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2453
sowhat írta (csak eddig nem vettem észre, bocs):
"Kíváncsi vagyok, mikor sikerül készíteni egy Paksi, Kalapács, DeMaio nélküli Hammert?!"

Majd, ha a Szigetre évről-évre visszahívják a Manowart, az Iced Earth-öt vagy az In Flamest :-)

Előzmény: SOWHAT (2424)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2452
mar almosodom... ulok a kisszobaban a teve elott, meg fekete-feher, akkor nem volt szines tv, vagyis volt csak horribilis osszegert... mindjart jon a mese, elotte biztos nem volt reklam, a teve maci megy fogat mosni, meg a regi maci, ami sokkal aranyosabb volt szerintem mint az utana kovetkezo szines maci, koncentralok... asszem mazsola lehetett akkor vagy talan futrinka utca, bobe babaval, ot-tiz perc mese utan megyek aludni, nemtom, masra nem emlekszem, valami mas hipnozis talan segitene...
Előzmény: wice (2449)
supertzar Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2451
És akkor wice, mi is a végleges Tormentor számod az MHH pöttyrendszere alapján?
Valamint Rhadtól is várnék egy pontszámot :-)
Előzmény: wice (2450)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2450
na varj csak, hejj, mikor 7i+4j-nek irod, koordinatarendszerben, akkor az i es a j egymasra meroleges vektorok, komplex szamokhoz nulla kozuk van. vannak viszont a quaterniok, ha mar itt tartunk, a negydimenzios komplex szamok, alakjuk: a+bi+cj+dk, az i, j, es k ertekek kozotti szorzasok szabalyai viszont olyan bonyolultak, h inkabb nem mennek bele. ezt csak azert mondtam, h felvagjak, persze.

no, egeszen kulturrovat jelleget oltott ez a zsirmetalnak indult topik... ;-)

Előzmény: adamskij (2448)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2449
nem, nem, nem a tormentor lemezen hallottam, regebbi az ugy. varj, segitek.
lazits, koncentralj egy pontra a monitoron, igen, almosodsz, szemeid leragadnak, az ora mutatoi visszafele forognak, nyolc eves vagy, este van, nezed a tevet, mindjart kezdodik az esti mese, de meg elotte... mondd el, mit latsz, illetve hallasz.
Előzmény: Fafara (2446)
adamskij Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2448
koordinátarendszerben való ábrázoláskor igen. amúgy 7+4j, vagy 7+4i, ki ahogy szereti.
Előzmény: Espé (2427)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2447
nem mindegy, ugy am, bar valszleg ahany videk, annyifelekeppen monnyak. a kapanyanyi egyebkent mintha a "kapanyélnyi" szo nep ajkan torzult formaja lenne, ha jol remlik, vmi gyerekokosito tvmusorban hallottam, monnyuk erdemes elgondolkozni rajta, mije lehetett kapanyelnyi annak a monyoknak. (vö: kis ember nagy bottal jar, kozkedvelt nepi mondas)

na, ugy erzem, kinepmuveltem magam, szoljatok batran, ha vmit meg nem tudtok.

Előzmény: supertzar (2443)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2446
szerintem csihar a gyereketol plagizalt vmi jo kis halandzsat, a kicsik csodakra kepesek, en mondom!
Előzmény: wice (2445)
wice Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2445
ettol meg nem lettunk okosabbak, mi az a "szűny", h mast ne mondjak? a koponyanyi pedig indokolt felrehallas, gyerekkorban mindenkepp, jelentheti pl, h az egesz monyok olyan pici, mint egy koponya, persze eleg fura mertekrendszer, dehat istenem.

es arra ki jon ra, h ez mi volt (sajatkezu felrehallas, ha szabad igy mondanom):
"boszkása hüpkec berismarihű,
ismiteleste ismitaladú"

Előzmény: Fafara (2442)
Fafara Creative Commons License 2000.07.05 0 0 2444
az elet nagy es fontos kerdesei, hejjj
Előzmény: supertzar (2443)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!