Ott van az egész ámokfutásod abban a topikban, amiben anno az USA elnökválasztást tárgyaltuk és vártuk az eredményeket. Akkor most nem is említem a kedvedért a rengeteg választási csalásról írt hozzászólásodat.
Hát igen, ki mit nyit meg. Ki milyen buborékban leledzik. Valaki a twitterről nyit meg szörnyülködni valót, miközben köztudott, hogy akár egy 10 éves kis kocka 3 perc alatt képes manipulálni egy kis twitter videó szösszenetet.
Tényleg, ezt Mondtam volna? Mondjuk lehet hogy valamikor ugy állt a helyzet, és az is igaz hogy megprobálok a saját fejemmel kikombinálni valamit, nem Csak morzsákat összeszedegetni mindenféle oldalakról és ideönteni.
( Felelősségem teljes tudatában, ez úton is kijelentem, mint már sok alkalommal, hogy Izraelt galád és felháborító terrortámadás érte 2023. október 7-én. )
Mondjuk példaként ott kezdődhetne az izraeli - palesztin megbélkélés hogy a független Izrael fennállása óta először ismerje el jogilag kötelező erővel bíró nemzetközi szerződésben, hogy Palesztina független állam.
Ez akkor fog megtörténni, amikor a palesztinok elismerik Izrael jogát a létez ésre.