Keresés

Részletes keresés

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1165

A fiatalok miért nem kapnak több lehetőséget? Mai napon nem lettek volna rosszabbak, mint a kezdők főleg triplában. Én sem értem Lake 10 perc, akkor minek? ÁKOS rejtély, kellett volna az 5-ik légiós 

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1164

Többen is írjátok az akarat hiányt.

Ez az ami megengedhetetlen, lehet rosszul játszani, de akarat nélkül nem.

hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1163

Teljesen ezek az én gondolataim is!!

Most az akarat is hiányzott!!

Mindenki nagyon gyenge volt önmagához képest is.Talán Barac az egyetlen kivétel nálam és nem a 27 pontja miatt..

Perl,Váradi és Benke is nagyon rossz volt!

Loránt és Keller között zongorázni lehet a különbséget...Én szívesen Láttnám nálunk Englisfeldet is ,mert egy csupa szív jó játékos!

Ennek a Keller légiós cserének úgy ,hogy nem hoztunk légióst az értelme számomra nulla volt..

Anderson meg olyan messze van az Nb1 legjobb légiósa címtől,mint én az első osztályú kosárlabda játéktól(nagyon-nagyon  messze vagyok ..)!!

Még Kovács Ákost se tudta levédekezni..(és nem nem érdekel,hogy sérülésből jött vissza)

A második helyről kellene nyerni ,de a mai játék nagyon elkeserítő volt és nekem az egész szezon nem meggyőző!

Mindegy..

Örökké Hajrá Falco!

Előzmény: Real013 (1156)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1162

Agyatlan , nem bajnoki címre méltó játék volt ez! Centerben nullák vagyunk (ha Lake nem kell Gaspernek , akkor minek tartottuk meg, és nem cseréltük le januárban?), és alig van olyan játékos (nálam négy, Baracot még mindig nem tudom megítélni, bár ma nagyon jó volt), aki megüti a bajnoki cím minőségét. Azt sem értem, hogy egy Bundesligában 40%-kal triplázó játékos a magyar bajnokságban miért nem tud meccsenként kettő-három távolit beverni?

Most legalább már nem kell számolgatni, a második helyet kell kitűzni célként az alapszakaszban (és ugye még ezért is tenni kell), aztán majd kiderül mennyire tudja Gasper összekapni ezt a csapatot a a legfontosabb szakaszra. Csak arra vigyázzunk, hogy élesen menjünk a playoff-ba, mert ha ellazsáljuk az utolsó meccseket, akkor aztán elfelejthetjük azt a mondást, hogy a rájátszásban indul a bajnokság.

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -5 5 1161

Ja, és gratulálok a SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZNAK, igen így nagybetűvel  a bajnoki és kupagyőzelemhez.

Senki más nem érdemli meg ezt idén csakis ők!

Minden meccshez úgy állnak, hozzá, ahogy egy sportolónak kell!

A mi csapatunk meg szarik bele az egészbe, a város pénzén ne lógjanak ilyen pénzéhes tinglitangli szarháziak!

Takarodjatok az anyátokba innen!

falco Man Creative Commons License 2021.03.03 -4 0 1160

Sajnos ma kijött a csapaton a fásultság és az óriási terhelés, rengeteg rossz döntést hoztunk, a Paks pedig az elején talált egy jó ritmust, amit meg is fogott elég sokáig, amikor pedig föléjük tudtunk volna kerekedni, akkor nagyokat hibáztunk.

Két éve is sokan temették a csapatot ilyenkor, követelték Bruinsma, Reddic, Gasper sőt mindenki fejét, szóval még nem kell kongatni a vészharangokat. A Szolnok eddig az egyik legszerencsésebb csapat a sérülések szempontjából, többet tudtak együtt készülni a szünetben, bármi történhet még. Személy szerint nyugodt vagyok, de a konzekvenciákat le kell vonni.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1159

Azért 16%-os tripla mutatóval elég nehéz bárki ellen is nyerni, főleg ha az ellenfél 50%-al dobja. Barac jól nyomta ma csak a tripla hiányzott, de az csapatszinten fős volt 

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1158

Keller sajnos egyértelműen visszalépés.

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 0 3 1157

Megvettem tavalyi szezonra a bérletet.

Megvettem az idei szezonra a bérletet.

De aki megveszi szeptemberben erre a fosra a bérletet az k..a nagylúzer b+.

Real013 Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1156

Ha ott lettünk volna ezen a meccsen, elgondolkoztam volna a fütyülésen. Pedig utálom.

De ez a lelketlen szar, akaratgyenge, semmilyen hozzáállás megérdemelte volna. Edző, játékos, mindenki szégyellje magát!

Hajrá Falco!

Ryland Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1155

Ez a mai több sebből vérzik...

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1154

Ez elment sztem, az Ase egész szezonban nem játszott 1x sem így, de hihetetlen butaságokat csinálunk. 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1153

Erőltetjük a triplát ami nem megy, illetve pár pontos hátránynál csinálunk valami faszságot kihagyjuk a ziccert, eladjuk a labdát stb... 

Real013 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1152

Oké, hogy nem megy a játék, de hol marad az akarat?

Rohadt nagyot kéne hajrázni az utolsó öt percben, hogy ez meglegyen.

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1151

Ez gyalázat!

hali79 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1150

Nem semmi egyébként ,ahogy az Ase dobja a hármasokat..mondjuk az sem semmi ahogy mi tesszük ezt..vagyis de..egy nagy SEMMI!!

Withoutshadow Creative Commons License 2021.03.03 -2 1 1149

Szolnok bivalyerősen hozza mindenhol a papírformát, míg mi szenvedünk csiribiri csapatok ellen.

Ha bukjuk a bajnoki címet, akkor valszeg Szolnok nyeri.

A BL-re kit tudnak igazolni?

Vojvoda Perl Keller kizárva.

Allent valszeg nem fogják tudni hazaráncigálni mert a japók agyontömik lóvéval.

Golomán belgáknál jól teljesít neki lesznek komoly ajánlatai, szerintem szintén felejtős.

Kapaszkodhatnak 5 faszájos légiósba, de BL-re meg a bajnokságra ölég karcsú.

Plusz Juhos meg Pongó.

Körmendről esetleg Mócsán.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 0 2 1148

Nem sokat csinál, de ezt a mait nem rá kell kihegyezni.

Mindennél többet elmond, hogy a második negyedben úgy kaptunk 26 pontot, hogy mindösszesen kettő (!) faultot ütöttünk be. Vagyis nem csak nem tud ma védekezni a csapat, de nem is igazán akarnak. Az utolsó paksi támadásnál is hagytuk őket dobni, még véletlenül sem ütöttünk egy faultot.

Mivel a Szolnok simán nyert Fehérváron , így az alapszakasz nagy eséllyel el is dőlt (ráadásul ma nem érzem a csapatunkon azt, hogy fordítani fognak). Nézők nélkül mondjuk nem akkora hátrány, de most úgy néz ki mégis csak idegenben kell megnyerni a bajnoki címet.

Előzmény: Törölt nick (1145)
Yelloman Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1147

Sajnos ma senki sem védekezik nálunk ( legalábbis az első félidőben).

Remélem Okorn a félidőben fejmosást rendez  az öltözőben !

Falcoboy Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1146

Eddig borzalom a védekezés, de van még egy félidő.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.03 -1 1 1145

Ezért erdemes volt varni Andersonra.

Kap egy kis védekezést meghal a gyerek, és vedekezninse tud.

zizou0005 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 1144

Köszi Moldi!

Előzmény: moldi56 (1142)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.03.03 -1 4 1143

Ritka sportszerű hozzászólás. Köszönjük. 

Előzmény: moldi56 (1142)
moldi56 Creative Commons License 2021.03.03 -2 9 1142

Elismerem nagyon rossz ha egy csapatnál a kulcsemberek kidőlnek sérülés miatt.Nálunk az Olajnál a 2019-es rájátszásra dőlt ki 4 alapember.Egyik éppen Benke volt.Azért minden jót kívánok nektek,gyógyuljonak meg a sérültek.Nem jó ha egy csapat ezért tartalékos.

Előzmény: indulabusz (1137)
Ryland Creative Commons License 2021.03.02 0 4 1141

Az idei kommunikációs stratégiánk szerint nem fog kiderülni, hogy Bruinsma sérülése mennyire komoly és hogy hány mérkőzést hagy ki. Majd észrevesszük, ha visszatér...

Amúgy Barac Pakson nagyot ment, a bajnokság legbutább légióssora ellen bízom benn, hogy most is előre fog lépni... Így, hiányzókkal nem lesz könnyű, de minden hazait hozni kell! Remélem a DEAC ellen legalább egyik hiányzónk (de inkább mindkettő) visszatér!

Pick and Roll Creative Commons License 2021.03.02 0 2 1140

Miből gondolod, hogy kiderül? :)

Előzmény: yellowforever (1139)
yellowforever Creative Commons License 2021.03.02 0 0 1139

Jövő évi csapatról addig kár beszélni míg nem tudjuk meg az új büdzsé számait.idei szezont húzzuk be aztán lehet beszélni róla hogy ki jöjjön.magyarokra gondoltam

Fals hírekkel ne terheljük egymást.engem most a bruisma sérülése per pillanat jobban aggaszt.kiesése nagy érvágás lenne.most jönnek a meccsek ami nagyon fontos.napokba kiderül mi baja reméljük nem komoly.

Savaria9700 Creative Commons License 2021.03.02 0 3 1138

Teljesen egyértelmű, hogy lett volna az 5. légiós igazolásának létjogosultsága...

Előzmény: indulabusz (1137)
indulabusz Creative Commons License 2021.03.02 0 3 1137

"Benkének és Bruinsmának sérülés miatt ki kell hagynia a mérkőzést."

Azért nagyon remélem, lesz még olyan meccs ebben a szezonban, amikor teljes kerettel fogunk kiállni…

Godemperor Creative Commons License 2021.03.02 0 1 1136

Elvileg ha van normális kamerás felvétel, át tudja venni a mindigo kommentátorral együtt. Ezt már többször is kommunikálták, ha jól emlékszem az MKOSZ-től Bodnár Péter. Úgyhogy itt könnyen elképzelhető, hogy a klub csinálja "maszekban", és nem adják oda a mindigonak. A miértre én nem tudom a választ, de már nem is keresem.

Előzmény: Gatei (1135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!