Keresés

Részletes keresés

Legion Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2761
Az EKTOMORF: KALYI JAG szerepelt a német Hammer hangpróbáján, és az elokelo 24. helyet szerezte meg (asszem 25-bol). Mondjuk, én nem sokat adok ezeknek a fasziknak a véleményére, az új HYPOCRISY 22. lett náluk.

Ja, és Bécsben láttam a Virgin Megastore-ban a Kalyi Jag-ot, pitiáner 280 schillingért (a többi CD 200-250 volt). Kiváncsi lennék, mennyi fogyott belole.

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2760
Nem a kiadó beszél belőled?
Előzmény: supertzar (2759)
supertzar Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2759
albi: semmi gond, csak a narancsos újságíró bújt ki belőled megint :-)
"Szerencsére Pepper nem hülyült meg, nem kezdett heavy metalt pengetni..."
Azért az jó pont, hogy legalább nem á-val írod a metalt :-)

prowler: most komolyan, számít, hogy mit írnak x hónappal a lemezek megjelenése után?
Amúgy nekem nem tűnt fel, amíg a Rockworldben nem szóltak, hogy miket írtak a Kalapács lemezről.
Megnéztem, aztán fel is hívtam Bánfalvit, hogy gratuláljak, amiért végre határozott véleménye van vmiről :-)

Azt mondjuk érdemes megnézned, hogy mit írt ugyanez az arc három hónappal korábban egy régi metal banda, a TT Quick 1985-ös albumának ÚJRAkiadásáról:
"visszarepülhetünk a 80-as évekbe, rázhatjuk a rőzséinket (felkopaszodott homlokunkon) ezekre a fémes indulókra, melyek hol az Acceptet idézik..."
"szövegeik bár közhelyszerűek, nem kell kinevetnünk őket, annak idején mi is hittünk bennük..."

Ehhez képest Kalapács a korábban ki NEM adott dalokkal "a régi hírnevét lovagolja, erőlteti a langyos nótáit, a buta rímeket, amiken csak jókat mosolyogni lehet..."

Ennyit erről szerintem.
A lemez nekem is nagyon tetszik amúgy.

Kalapács koncert lesz Pesten, méghozzá vmikor novemberben egy nagyobb szabású bulin. További részletek hamarosan. Úgy néz ki, hogy a győri Halloween Nighton is Kalácsék lépnek majd fel a Demonlord és más HM csapatok társaságában.

Albatross Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2758
Sowhat:

Csak annyi, hogy én a Viva2 műsorán reggelente (9-10 körül) rendszeresena QOTSA klipbe (The Lost Art Of Keeping a Secret) botlok, úgyhogy adják azt, csak el kell csípni.

A.

Előzmény: SOWHAT (2755)
Albatross Creative Commons License 2000.08.20 0 0 2757
Supertzar:

Köszi szépen az infót. Amúgy lehet, hogy én vagyok fáradt, de nem értem most miért így pirítasz rám: én meghallgattam azt az új COC-dalt, és ez alapján írtam, hogy, nem metal, hanem rock. Ennyi. Most akkor a (Venom) pólótól lesz valakinek a zenéje metal? Vagy attól, hogy a Metallicával játszik? Vagy szerinted ez a dal heavy metal? Szóval most nem kötekedek, csak nem értem. Azt sem, hogy hogyan jön a Fugazi a Pearl Jamhez.
Amúgy az milyen, hogy az NME azt írja a Queensről, hogy a legnagyobb szenzáció from America a Nirvana óta. Ez amolyan tipikus brit music-mag szöveg, szamárság persze. Viszont amit hallottam a Rated R-ről az tetszett, jó volt. Azt se bánom, ha most majd jó sikeresek lesznek, mert feltehetően az lesz. Legalább el lehet hívni jövőre a Szigetre, mint headliner mondjuk. Még megérjük, hogy kedvenc kult zenészeink sztárokká válnak, hüpp, hüpp. Ha meg nem, hát nem.
Szóval kezdjük el csapatosan nyaggatni az Universalt, hátha. Vagy irány a Wave, vagy az IndieGo, ott csak lesz.

Üdv:

Al, but ross

Előzmény: supertzar (2754)
prowler Creative Commons License 2000.08.19 0 0 2756
Ha már a metal cinkelése szóba került, lenne egy kérdésem a Hammer stábhoz. Olvastátok az új Rockinformban a Kalapács kritikát?
Mit szóltok hozzá? "Ez tényleg egy merénylet!"
A Szigetre nem szívesen teszem be a lábam, de szívesen megnézném Kalácsékat, mert nekem nagyon tetszik a lemez, pedig nem vagyok "rockmatuzsálem".
Mikor lesz Pesten koncertjük?
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.19 0 0 2755
Multkor volt QOTSA reklam a viva2n es klip reszlet is ment alatta, de a klippet soha nem adjak le :(
supertzar Creative Commons License 2000.08.19 0 0 2754
Albi, szívesen válaszolgatok, főleg, ha el tudsz végre szakadni a heavy metal cinkelésektől. Ha Pepper mondjuk nem Venom pólóban nyomulna folyton, hanem teszem azt Fugaziban, és nem a Metallicával játszana állandóan a COC, hanem a Pearl Jammel, akkor még megérteném a fikáidat, de így minek van erre szükség?
Amúgy az Interscope itthon Universal, de a QOTSA lemezt még nem bírták ideadni minden próbálkozásom ellenére sem, úgyhogy nem hiszem, hogy túl sokat akarnának erőlködni vele. Ráadásul, nyáron eleve meglassul minden a cégeknél.
Lehet, hogy importban megrendelhető, de nincs az a hazai kereskedő, aki az amúgy is aranyárban mért Uni-CD-k mellett még felárat is fizetne egy ilyen nem igazán keresett cuccért. Max. ha biztos vevőjük van rá.
Előzmény: Albatross (2752)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2753
Cool Head Clan suxx...
Szegedi Andráska mesélte, hogy volt hangpróbán, a legutóbbin, és hogy milyen ez a végbeles duma...:)))
fogadok emiatt fognak befutni! :))
Albatross Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2752
Cső!

SOWHAT!!! A Gatheringet mindenképp vedd fel please, a többit gondolom noszogatás nélkül is rögzítenéd. Majd érdekelne, a szigetes punk-bulival együtt (milyen lett?).

Supertzartól pedig azt kérdezem, ha netán tudja, szóval, hogy az Interscope-os Queens OTSA lemeznek van/volt/lesz itthon terjesztése? (Meg úgy egyáltalán az Interscope-nak...nem Universal véletlenül? De biztos keverem valamivel) Lusta vagyok utánaérdeklődni.

Köszi előre is

csaó

Alb.atrosz.

Előzmény: Fafara (2751)
Fafara Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2751
erre a chc-ra mosmán én is kíváncsi vagyok. molics ezek szerint nem a megtérős korszakában leledz. aranyos lehet amint átéléssel ordítja ezen sorokat :))
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2750
Fene a bélésüket.
na mindegy, szerintem én oda is kimegyek acédécét nézni.
Előzmény: SOWHAT (2749)
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2749
Ticketexpressek megin szivatnak nov 21 az Becs
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2748
na, én lassan elindulok két emelettel lentebbre, mert jó kis dark/wave klub lesz a rockktárban. szoktak nyomni jó kis zúzós zenéket is, de alapban egész ok a buli...

jó íccakát

Előzmény: Törölt nick (2747)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2747
AC/DC rulz! :)
Előzmény: SOWHAT (2745)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2746
hitgyüli csarnok az állítólag nagy, a sok buta ember pénzébôl, nagyra tellett :)
Előzmény: SOWHAT (2745)
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2745
Jaaa ! November 21 Ac/dc koncert lesz ?? Ticketexpressnel hirdetes pepsti estbe volt. Csak az a kerdes hol mer leegett a Bs, telen meg nincs nagy csarnokunk ahova befernek. Legnagyobb a Korcsarnok ?
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2744
Westdeutsche Rundfunk, nem fernsehe
lesz azért jó is azon a fesztiválon
Előzmény: SOWHAT (2743)
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2743
WDR: west deutche fernsehe. Muldvevosoknek Astran megy Kabelesek meg koveteljetek a kabel tv tarsasagtol :) Nem a Blinkre gondoltam kultura gyanant, de a tobbi az kulturalis esemeny :) Ja +Limp bizkit is lesz szombaton de az megin nem kultura :)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2742
Csakis a Summer Rocksról.
Előzmény: Zero (2741)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2741
hát igen, itt nem illik a szigetrôl beszélni :-)
Előzmény: taptarap (2739)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2740
tefigya, na most szerinted hiteles amit a Halford muvel? Nem fura, hogy az úgymond metal revival eljövetelekor békült ki Dickinson is a Maidennel, és kezdett Halford is újból metált játszani?
Előzmény: Maceszzabáló (2707)
taptarap Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2739
khm, khm, nem vagyunk kicsit offok?
Na mindegy, akkor szóljatok és bocs. Lemezen még nem hallottam EvenSongot, de ott a bulin kicsit nagyon nem jött be.
Replikán nem voltam Szigeten, biztos valahol máshol voltam, de Bcsabán jó volt, még sosem láttam őket előtte
Előzmény: Zero (2738)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2738
az ok, hogy zeneileg más szinten vannak, csak nekem van ilyen korcs értékrendem. én csak a saját élményeim alapján tartom a galerit és a bandi bácsit is viccesnek.

nem tetszik az új EvenSong? lemezen sem?

ja emlékszem, a Dying Wish-rôl és a replikáról lelkendeztél. B-Outék viszont tényleg elkeserítôen gyengét produkáltak, viszont mezô-true-n ôk is jók voltak. Milyen volt a szigetes replika? Akkor én éppen húgomat kisértem el az ismerôseihez, miután kiélvezkedte magát a HIMitátorok koncertjén. amúgy zeneileg az sem volt olyan gáz.

Előzmény: taptarap (2737)
taptarap Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2737
azért akkor is kicsit erős Paksit és a CHC-t hasonlitgatni
Amúgy meg konkrétan a Junkies zenéjét szeretem, nem pedig egyes tagokat, az, hogyan néznek ki, az ő dolguk.
Amúgy EvenSongra pont nem zúztam:)), de arról meg nem tehetek, max. mérgeskedek, ha egy nap lép fel különböző helyen több olyan zenekar, akiket szeretek. Az élet kegyetlen:)), válogatni kell:)
és Bcsaba király buli volt
Előzmény: Zero (2732)
atus69 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2736
Kill all the WDR people!!!!
Then we'll be free...

:-)))

Előzmény: Zero (2735)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2735
romoljon meg az összes wdr-es befôttje, hogy nem tudom ôket nézni. Gatheringet, Therapy?-t akarok, meg a Deftones is ok lehet.
Előzmény: SOWHAT (2730)
holdkölyök Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2734
nekem sincs! :((
supertzar Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2733
Először is, ha már idézünk, idézzünk pontosan. Vagyis, nem nőjjön, hanem nőljön! :-)

Másrészt mi az a WDR? Nekem olyan nincs is...
És nehogy már Blink 182-t nézegessek kultúra gyanánt. Majd ha adnak egy kis Virgin Steele-t, Halfordot, vagy Cool Head Clant...

Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2732
a Paksi - CHC párhuzam onnan jött, hogy van néhány metalhero, akik nagy vigadalmat tudnak kiváltani belôlem. És e két művész, illetve igazi vész nálam ebbe a kategóriába tartozik. nem akrom senkinek az ízlését sértegetni, így a tiedet sem, szeresd csak Riki Pöcs-öt és barátait. hallgatsz azért te épp elég jót is :-)

CHC-t lehet az ablakból is hallgatni, nem kell hozzá album, elég, hogy a Pecsa sörkert felôl fújjon a szél. asszem ott szokott lenni valami ilyesmi klub. Azt tudtad amúgy, hogy amikor máj.20-án Csabán zúztál EvenSong-ra és a többire, éppen Junkiesék is a mi kis városunkban prüntyögtek?

Előzmény: taptarap (2729)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!