AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
De bizony ám, hogy ritka... Kérdeztem mindenhol, és semmi... A durva az, hogy Párizsban, Dublinban, hatalmas lemezbolt-monstrumokban is csak néztek mint a hülyére.
Már csak a kettes Pink Cream 69 kellene... "I'm Living My Life For You..."
Emberek!
Hallgassátok az új Stuck Mojo-t mer' megéri. Szerintem náluk tényleg érvényes a már lerágott klissé, miszerint: a súlyos részek még súlyosabbak lettek a dallamosak pedig dallamosabbak. Vagy valami ilyesmi.
Ehinnye mostan megyek már, de várom a reakciókat
HÉT év keresés után végre megtaláltam a TNT Intuition lemezét (5620 forintért!!!!), és a kedvesem megajándékozott vele (látván szívinfarktussal egybekötött agyvérzésemet, mikor kezembe fogtam a cd-t).
vazz, beszarás milyen jó az új stampin' ground. vén fejjel nem átallottam headbangelni rá. meg ahogy azok a lábdobok szólnak... szívet melengető teljesen. na itt van még egy jó csapat akiket eddig sem ismert itthon a kutya sem, és ezután sem fognak sokan. pedig...
Na, azt már nem. Majd ki-besétálgatunk, mint a moziban, mi?
Ha szépen veszel egy új beugrót, talán, esetleg bejöhetsz ismét. Egyébként egy nagy fityiszt :-)
Amúgy karszalagot kap mindenki a bejáratnál, azzal lehet kipattanni meg vissza.
Hát igen... én Mezőtúron a színpad széléről nézhettem az Apocalypticát... nagyon király volt! Játszották a South Of Heavent is, meg egy Grieg darabot, jó csomó saját számot... de azért a klasszikus Metallicák sem maradtak ki, ahogy a Sepultura Refuse Resistje, és Inquisition Symphony-ja sem. Ja, és Eicca szokás szerint förtelmes akcentussal konferált...:-)))))))
Nem is aludtam el, te hülye, csak vártak a haverok a szokásos esti gyilkolászópartyra...
(Egyébiránt, kedves Molotov; bárki is vagy! Ezért az egy hozzászólásért ugyan kár volt új nicket regisztráltatni... Ennyire nem mered magad vállalni? Üdv: V.G.K.)