Szia bhz, dehogy vagy te majom...Freddy, nincs buszos képed? Jó nagybusz, de nem túl nagy képen...
Amúgy van már árokásó kép, meg a BCS kasza is ment már vagy két percig...de most az asszony új laptopját próbálgatom (nincs itthon...), úgyhogy most nem küldök képet.
Meszizs, gyere csak! Nincs vastagmenetes gyertyád (18-as) elfekvőben? Ha nem jó, akkor lenne még jobb, mert csak perselynek kéne a BéCsébe...
Ááááhhh... nemeladó...majd talán a Vő halála után...nem baj, udvardísznek egész jó.
A BéCsé sajnos félhalott most is, de úgy nő a fű, hogy nincs mit tenni, jön a "töltés háromszáz!...félre!..." (ha nézed a vészhelyzetet). Erős kis talicska az, még egy szezont ki kell bírjon...
Árokásót eladni... Most hogy nincs már meg a másik Csepel, az árokásóban ülve ábrándozok (amikor azt szeretnék)
Rendetetted a BCS motorját? Vagy mivel már öregszem elfelejtettem valamit? Az árokásót adjad el! Szomszéd traktorja még Nálatok parkol? Mi az ára megtudtad már? Én kérdeztem a hölgyeményt, de Ő továbbadta az utat a Vő-nek. Beszéltél már a Lacival az árról? Nehogy 3ft-ért menjen el ez a masina!
Asszem ez lesz az első mekkmunka, aminek így tervszinten se örülök...
Kínomban már emtézé munkahengert tervezek feltenni a hasítóra, hogy valami mégis legyen már, erre hallok egy egész jó paraméterű henger szíííjjeflexezéséről...
Annyira utánaolvastam ma ennek az UNHZ-nak, hogy este szembe jött egy 750es, persze nem egyedül, hanem ballagott egy kisfülkés 82es MTZ után. Ezer éve nem láttam ilyet. És lám kakát rakott :)
Ne hü...szóval azért tíz tonna kissé erős túlzás. Tíztonnás billencs pótoknak az alváza is felnőttméret, nemcsak a munkahengere.... Ne rontsd el azt a nagy hengert... az RS- é páros is, és alacsonyépítésű is. Három egybeágyazott taggal mégis nagy kinyúlású, és párosan megemel elég goromba súlyt is...
Nekem van 1 hasonló ! De sajnos elfogom vágni ! (És nem tudsz róla lebeszélni)Mert így hosszú.Meg karmantyúzom, befenekelem,pár trükk még, és azt fogom beépíteni az utánfutómba,mert meg akarom csinálni billenősre. Már minden meg van hozzá(Csak még kedvem nincs)
Én most aztán ki nem megyek...dicsekedni meg eddíg nem akartam a csúnyaságával. Amúgy tud hátramenni, csak klaffog a foghiánynál. Meg bármikor várom, hogy befeszül egy felkapott fogdarab a még épségesek közé, és hegeszthetek öntvényt is.
Holnap minden hibáját dokumentálom, és szem elé tárom.