Keresés

Részletes keresés

fekete só Creative Commons License 2021.03.07 0 0 1300

Miért leszünk előrébb ha már nem lesz fiatal szabály? 

Előzmény: falco Man (1298)
hali79 Creative Commons License 2021.03.07 -3 2 1299

Én is Zizouval egyetértek abban ,hogy nem kellene ködösíteni és akkor nem lennének találgatások vagy pletykák.

Nem mondok semmi kétértelműt vagy ha elkezdek valamit az befejezem.

..de visszatérve a csapathoz:

Akár még ,ha minden meccst tudnánk hozni elsők is lehetnénk(ha Szolnokon 5 ponttnál többel nyerünk,de ha sikerülne győzni az 5 pont+ is benne lehet).

Nagyon jó lenne a Szolnoki meccsig nem kikapni,hogy ki -ki meccst tudjunk velük játszani..természetesen ha ott kikapunk első hely szempontjából nincsen több kérdés..

Viszont a tegnapi és szerdai meccset látva ott a másik lehetőség is..

A tegnapi vereséggel és főleg azzal hogy az egymás ellenink is rosszabb lett..nagyon nehéz helyzetbe sódortuk magunkat..

Elvileg a Deac a két hátralévőt behúzza(talán a Kaposvárba bízhatunk egy kicsit még ,hogy otthon megverik a Deacot..de a  Pécs elleni hazaiúk elég simának tűnik)..induljunk ki ebből..

Nekünk a hátralévő hat meccsünkből max kettőt bukhatunk akkor el(három esetén az egymás elleni miatt jobb a Deac)..

Sorolom a meccseinket:Kte(i);Mte(i);majd Sopron(o)..jön a Szolnoki rangadó(i)..Alba(i)..majd Mte (o).

Minden ellenfelünknek kell a győzelem talán a Kte kivétel egyedül(nekik a nyolc is elment már)..a többiek a nyolcért és a jobb pozikért küzdenek..

A két Mte elleni meccs mindig kétesélyes..a Sopron egyre jobb formában van..az Albának sok múlhat azon honnan kezd a rájátszásba..a Szolnok meg most a legjobb csapat jelenleg..

Szóval a kettőnél több vereség simán benne van..és akkor a rájátszásban kétszer pályahátrány..a harmadik helyről meg az első körben valószinűleg az Albával kezdenénk a négy közé jutásért..ami minimum nem három meccsnek igérkezne,ha egyáltalán megnyernénk..

Szerintem nagyon hülye helyzetbe hoztuk magunkat...és még a tegnapi Deac elleni vereség is belefért volna akár ,ha nem betlizünk egy megyert meccset Sopronba és egyet Kaposváron...

Mondtam akkor hogy ez sokba fog kerülni.

Remélem mindenki emlékszik!

Az utolsó hat fordulóban tegyünk csodát és legyen 6/6!!

Hajrá Falco!

falco Man Creative Commons License 2021.03.07 -1 1 1298

Az a baj, hogyha nem javul Keller, akkor jövőre nagy pénzért van egy gyenge centered es ezen nem igazán tudsz változtatni, mert nem opciós szerződése van, ha jól tudom. Azt láthatjuk eddig Szolnokon, hogy komoly magyar mag nélkül is lehet bajnok esélyes csapatot építeni. Akkor látnám ertelmet ennek, ha jövőre biztosan távozik Benke es Gasper, így probaljunk a következő edzőnek segíteni, de ehhez meg Nagyon kora van.

Egyebkent meg mindig tartom azt, hogy mi vagyunk a legesélyesebbék a bajnoki címre, a PO-ban nem lesz fiatal szabály és a kupában sem, addig reméljük mindenki felépül és formába lendül. Akkor lenne baj szerintem, ha tényleg kiderülne, hogy Okorn nem akarta Kellert, mert akkor szerintem lenne feszültség az öltözőben, amiből nem jönnénk ki jól.

_Espada Creative Commons License 2021.03.07 -1 5 1297

Én Zizouval értek egyet.

BB1-en is valaki írta Tóth Kálmánt.

És Gasper 'sejtelmes' nyilatkozatai Keller leigazolása után kezdődtek.

Keller jó lehet/lesz, de jövőre. Én ebben a csapatban nem látom a helyét, BL-ben is azért voltunk jobbak, és jöttek itthon is a győzelmek, mert Gasper állította össze a csapatunk.

Ő rakja ki minden évben a kirakóst a saját puzzle darabkáiból, ha felülről odadobnak egyet neki,ami nem illik bele a megfejtésbe, akkor mit tud tenni?

zizou0005 Creative Commons License 2021.03.07 0 4 1296

A szakmai személyzet feladata összerakni a csapatot.

Csak mert az előbb egyes szám harmadik személyben írtál erről, mint ha ez a mi feladatunk lenne. 

Az lenne a legnagyobb baj és gond, ha bármilyen szurkolói pletyka zavarná a srácok felkészülését.

Nem kellene ködösíteni, aztán akkor nem lennének találgatások sem.

Ha megszólal mondja végig, vagy ne szólaljon meg.

Előzmény: splity24 (1295)
splity24 Creative Commons License 2021.03.07 -3 1 1295

Gondolom ez nekem szolt! 

Engem Falco ugyben sosem erdekelt, hogy balos vagy jobbos az illeto. Te tudod a legjobban, hogy a legnagyobb vitaim itt pont bal oldali erzelmu emberkekkel voltak. 

Jelen pillanat viszont ugy erzem nem most van itt az ideje a pletykak elinditasanak! Nagyjabol 2-3 hetunk van arra, hogy osszerakjuk ezt a csapatot. Ha nem sikerul akkor kuka a szezon. 

Es ezek a pletykak nem csak itt a forumon vannak leirva hanem az utcan is hallani ezt azt. Valaki elkezdi es a 10. ember akihez eler mar a felturbozott verziot hallja amibol kesobb kezdodnek a szarkeveresek! 

Persze mindenki azt ir le amit akar csak nem biztos, hogy a csapaton most ez segit!

Előzmény: zizou0005 (1293)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.07 -1 4 1294

Szóval a linkem is szarkavarás.

Kérdezz körbe ismerőst,  szezon végén akár Okornt.

Meglátjuk kinek van igaza...

Előzmény: Gabriel Sousa (1290)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.07 -2 2 1293

Egyrészt annyira nem tökmindegy.

Másrészt pedig nem lennének találgatások, ha ... 1. az Okorn nem ködösítene, hanem kimondaná mire gondol.  2. normálisan menne a csapatnak.

Ez már nem Neked, hanem általánosságban ... nyilván értem, hogy most nem pletykacunamira van szükség, főleg azért mert balos emberkéről van szó ... ;)

Amúgy meg szerintem itt bármit is írunk, az nem lehet hatással a csapat életére, szóval amíg csak találgatni lehet egyes dolgokkal kapcsolatosan, addig nem csinál semmi rosszat a szurkoló ha morfondírozik ;)

Előzmény: Godemperor (1289)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.07 0 2 1292

Az a kis pökkhendi ... 

Előzmény: Törölt nick (1288)
splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -2 6 1291

nem hinnem, hogy most pletyka cunamira van szukseg a jelenlegi helyzetben. Ha ma nyertunk volna most mindenki odakat zengene, kikaptunk 2 meghatarozo jatekosunk nelkul idegenben egy Debrecennel es egybol jonnek a mendemondak. 

Evan hianya ennyit jelent egy elcsapat ellen. Szili is nagyon hianyzott. 

Kyan 2 honapot hagyott ki most probalja utolerni magat. 

Az alapszakasz elso hely mar elment es nem ma!

Par hetunk van osszerakni ezt a csapatot es talan vegre teljes letszammal oda is erhetunk. De ha most itt mindenki leirja amit ettol meg attol hallott annak sok ertelme nincs. 

Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.03.06 -2 2 1290

Ezt hívják szarkeverésnek.

Előzmény: Törölt nick (1285)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.06 -3 2 1289

Nem tökmindegy? Ezek amúgy is csak találgatások.

Előzmény: zizou0005 (1287)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 -3 3 1288

T.K.

Előzmény: zizou0005 (1287)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.06 0 4 1287

Molnár Mikiről van szó? 

Godemperor Creative Commons License 2021.03.06 0 3 1286

Keller leigazolása tuti hosszutávú terv része volt. Jövőre lehet (valószínű) már nem lesz Okorn. Szili is kétséges, Beniben azért bízom. Kellett még egy magyar. Ezzel mondjuk lehet hogy jól elbasztuk az idei évet. Lake-et meg már réges rég ki kellett volna baszni a picsába. Fejlődést vártunk tőle, meg kezdő center lesz? Jesszus! Ha a visszafele fejlődés is annak számít akkor esetleg.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 -1 2 1285

Szerinted mi változott azóta?

https://falcokc.nyugat.hu/cikk/szrecsko_szekulovics_most_jobb_ha_megyek

A VIP-szektorban azonban volt néhány magát szakértőnek gondoló egyén, aki azt hitte, mindent tud erről a játékról. Azt hiszem, az minimálisan elvárható lett volna, hogy ha én a Falco edzője vagyok, akkor ne szurkoljanak ellenem, hiszen nem vagyok ellenfél. Ezek az emberek ráadásul úgy okoskodtak, hogy egy héten egyszer látták a csapatot, amikor kijöttek a meccsre.

Nincs de ja vu érzésed? 😉 Olvasd Okornt mellé

Előzmény: Gabriel Sousa (1283)
falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -2 0 1284

Azt írtam, hogy többen is írjak itt és nekem nincs információm. Nem tudok konkrétumokat.

Előzmény: Gabriel Sousa (1283)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2021.03.06 -3 1 1283

Ezt mégis honnan veszed? Ki döntött Gasper feje felett? Ez nem Körmend, nálunk nem így mennek a dolgok. De ha többet tudsz, mint én, akkor neveket, konkrétumokat kérek.

Előzmény: falco Man (1276)
falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -1 1 1282

Úgy értem, hogy játszhat bárhogy a 4 mezőnyjátékosunk, ha ilyen gyengék maradunk centerben, akkor nagy problémáink lesznek. 

Előzmény: hali79 (1281)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 -1 1 1281

ezeket a számokat amiket leírtam még akkor hozta össze nagy részt amikor Searcy is itt volt,mert azóta nem sokat játszott,amióta Keller-Lake páros van...

és Searcy jobb center volt!

,,de mondom távozzon bajnoki és kupagyőztesként innen.

Előzmény: falco Man (1280)
falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -4 1 1280

Erre is azt tudom mondani, hogy várjunk a szezon végéig. A Bundesligában sokkal jobb százalékkal dolgozott, ami ugye jóval erősebb mint a mi bajnoksagunk. Ha ott tudott jól dobni, akkor itt is fog ha jól használjuk, ebben biztos vagyok. Ott van a BL, Zaragoza elleni meccs is, láttuk, hogy benne van egy sokkal magasabb szint.

De ez semmit sem fog számítani, ha centerben ennyire gyengek vagyunk, jatszhatnak bárhogy a mezőny játékosaink, problemaink lesznek.

Előzmény: hali79 (1279)
hali79 Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1279

én továbbra is azt mondom,ha nem tetszik neki valamilyen döntés játékos cserékkel kapcsolatban..akkor azt mondom én vagyok az edző én döntök(vállalom a felelősséget is),ha nem akkor távozom.

Megnéztem Anderson statisztikáját...a közeli dobása is 45%!! csapaton belül 55 alatt nincsen senki közelről...

a távoli 31%-ék...ami csapaton belül is a kimondottan gyenge Barac(13%-ék) és a szintén gyenge Beni triplaszázaléka(29%-ék) után a harmadik legrosszabb..

Én ezekről beszélek...ha jól dobna mondjuk 55=-ék kettes és 40 hármas nem szólnék egy szót sem,de ezt nem bírjuk el.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1278

Azért ezt nem tudhatjuk biztosra. Persze bennem is volt olyan elképzelés, hogy talán a klub úgy gondolta a hosszabb táv miatt most lehet lecsapni rá, és biztosan úgy is gondolták, hogy minőségben sem lesz rosszabb, mint Searcy. Valljuk meg, hogy mi sem gondoltunk erre, hiszen többen is írták bármennyire is nem kedvelik, de elismerik, hogy a palánk alatt így komolyan erősödünk védekezésben. Ha pedig úgy is történt volna, amit páran pedzegetnek , akkor még mindig ott lenne a kérdés, hogy miért Lake mellett döntött Gasper? Elképesztő amúgy, hogy két atletikus "ikertoronnyal" nem tudunk előnyre szert tenni a magyar bajnokságban.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 0 2 1277

Én nem vagyok igazán elégedett vele, de úgy érzem most ő a kisebbik baj. Nála nagyobb eséllyel érzek egy esetleges felfelé ívelő formát, mint a centereknél. Lake-nél ez teljesen esélytelen, Kellernél talán-talán, de ebben sem vagyok most pozitív. Védekezése nincsen, lepattanók szintén nem, egy-egy elleni centermunka sem. Ami van meccsenként 2 Alley-oop , meg jó esetben 50%-os büntetőzés. Ez így összegezve baromi kevés tőle.

Ha nem a Falcoról lenne szó, akkor azt mondanám most egy fokkal esélyesebbnek vélném a kupát, de szombathelyiként ilyet talán pofátlanság is szóba hozni.

Előzmény: falco Man (1269)
falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1276

Szuper.

Center témában viszont egyetértünk, ahogy látom többen is írják, hogy itt bizony tényleg Gasper feje felett döntöttek. Óriási hiba volt, ha igaz, Gasper letett annyit az asztalra, hogy ne szóljon bele senki a munkájába.

Előzmény: hali79 (1274)
splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1275

Kozben Szeged negyszeri!! hosszabitas volt!

hali79 Creative Commons License 2021.03.06 0 0 1274

Oké legyen így!

Bajnoki és kupaarannyal a nyakán távozzon tőlünk nyáron!!

Előzmény: falco Man (1269)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1273

Ezt lehetett hallani.

Előzmény: falco Man (1271)
splity24 Creative Commons License 2021.03.06 -2 2 1272

Ha ezt a meccset teljes kerettel veszitjuk el igy akkor azt mondom nem kicsi a gond!

Egy dolgot azert nem art figyelembe venni! Evan hianya nekunk potolhatatlan.

Szili is nagyon hianyzott es van egy 2 honap utan visszatert iranyitonk! 

Induljunk ki az elso felidobol es tekintsuk azt alapnak!

falco Man Creative Commons License 2021.03.06 -1 0 1271

Főleg, hogy mivel nyáron azt is lehetett hallani, mivel Keller nem minket választott ismét, Gasper  nem akarja a csapatában látni ennyi elutasítás után. Bár erről nincs konkrét információm.

Előzmény: _Espada (1268)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!