AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
maximálisan érdemes rá beruházni, az egyik legjobb magyar zenei kiadvány! klasszikus! ritkaság éppen, de tudom, hogy vannak boltok, amik már csakazértis jól betáraztak belőle (pl. headbanger)
the bedlam reuniont követelek!
(tényleg, rendszeresen találkozom újvári petyával számítógépnagykerekben, valamilyen ilyesmi vállalkozása lehet. fodiék meg ugye találkoztak isten bácsival...)
Ha ismered/szereted a csapatot, akkor feltétlenül szerezd be! Nekem megvan a Dreamland In Misery és General Rejection demójuk, illetve az elso is (Peace Sells feldogozás, miegymás...). Az Inside Ash szerintem nem olyan húzós, mint a GR demo, de mindenképp érdemes belefülelni. Igen, ritkaság ma már.
or a band rumored to have broken up, Coal Chamber is mighty busy these
days. Despite Internet rumors of the group's demise, Coal Chamber is in
fact plowing ahead on its third album. A spokesperson for the band's
record label, Roadrunner Records, reports that the band's three Los
Angeles-based members (frontman Dez Fafara, guitarist Meegs Rascon, and
drummer Mike Cox) recently teamed up with their Atlanta-based bassist
Rayna Foss-Rose in L.A. to write and record new material. The band
managed to record demos of several new songs and plans to reconvene in
the studio after a brief rest.
Coal Chamber was to have spent its summer with Slipknot, Slayer,
Sevendust, and the rest of the Tattoo The Earth tour, but pulled out of
the tour last month to work on new material (see "Coal Chamber Drops
Off 'Tattoo' Tour"). The move sparked rumors of the band's breakup
online, but Roadrunner flatly denies a split and cites the progress on
the new album as evidence. Apparently, Fafara has been piling on the
work. The vocalist recently manned the boards as the producer on the
debut album for Texas up-and-comers Dirt. Dez hooked up with the band
at Houston's AMG Studios for his first non-Coal Chamber stab at
producing. Dirt is currently mixing its debut with Barry Conley (Red Hot
Chili Peppers, L7, Sugar Ray), and is talking to several record companies
about a deal.
Hat istenem, a teny maga tenyleg nem vicces, de , hogy mi lesz a MHbol igy ha mindeki kirepul... az mosolygos. Rap-trio? Pop-duo?: )Bar, szo-szo... lehet, hogy inkabb sirni fogunk?
Mondjuk meg mindig az egyik legjobbak!!!
Én mondjuk voltam TOTO-n és tetszett, de most a Machine Head miatt jövök, ahonnan Dave McClain dobos kiszállt.
Állítólag összerúgta a port Flynnékkel, aztán átment egy major kiadós új csapathoz (Systematic), majd pár nap múlva onnan is eljött.
Most vagy visszamegy a MH-be vagy megy Loganhez a Medicationbe (vagy mi is ezen a héten a nevük :-).
Kontos már biztos pörgeti a dobverőit...
Nagyjából, amit írtam. Mi is úgy gondoltuk, hogy ennél többen lesznek, de hát minden kicsiben indul. Az 1986-os Dynamo is, a Wacken meg mondjuk hat-hét keserves év után indult be igazán. Nem mintha ilyesmi fesztekkel versenyre lehetne kelni Mo-n, ahogy Faff is kifejtette valamikor korábban. Kicsi az ország, kevés a pénz, stb, stb.
Milyen vélemény? Konkrétan mire vagy kiváncsi?
Nyilván lehetett volna szebb idő, lehettek volna többen is, de a visszajelzések alapján nagyjából jól érezte magát, aki eljött. A Summer Rocks nevet meghagyhatjuk 2001-re is, nem kell új nevet kitalálnunk :-)
Hangzással, zenekarok zömével elégedett voltam, jövőre majd lesz jobb is.
Szerintem amit mondani akartunk a feszttel, azt elmondtuk. A magyar bandák is tudnak jól szólni, ha nem egy szarul hangosított putt sátorban kell fellépniük (még a beugró Dying Wish is nagyon szólt), és el lehet hívni magyar bulira olyan kinti csapatokat is, akiket esetleg nem látsz a Viván. Első lépésnek megfelelt...