Keresés

Részletes keresés

BreZol Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2710
Ha Max Cavalera holnaptól elkezdene Enrikó Igléciászt játszani, akkor Zotyáék egy hónap múlva már azt istenítenék. Ennyi...
Előzmény: Zero (2709)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2709
Farkas Zotya mostanában sajnos mindenbe belerúg, nem csak a trúmetálba. Neki a hip-hop többet ér, mint egy metal koncert. lásd az elôzô VOL 10. 'zine-s interjút. de errôl néhány hónapja már esett szó ezen a topicon.

amúgy történt némi update a (n e g a t i v e a r t h o m e) oldalain, felkerültek koncertdátumok is...

Előzmény: Maceszzabáló (2707)
cornelius Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2708
Popmjúzik... mondjuk mindegy, csak olyan funkok ne legyenek rajta, mint a Blindon meg a Wisebloodon... így már abszoluLt értheto a Foo Fighters... de mé nem jönnek ide például? én biztos elmennék, melyk vajon a fozenekar? nem kérdés persze (FooF)
Előzmény: Albatross (2700)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2707
Csak azért,mert úgy vettem észre,hogy te sem veted meg a lehetőséget,ha bele lehet rúgni egy trú metal zenekarba...de ha nem így van,akkor elnézést kívánok.
Előzmény: Törölt nick (2706)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2706
Dehogynem, együtt oriztük a libákat Mezokovácsházán, miért?
Előzmény: Maceszzabáló (2705)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2705
Neked a Farkas Zotya nem haverod véletlenül???
Előzmény: Törölt nick (2699)
iLane Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2704
...en enekesnoket is akarok! :)
Előzmény: Chaosmönger (2703)
Chaosmönger Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2703
Érdekes, hogy most jön ez a hír, nekem eddig kimaradt ez a jó kis banda pont pár napja jutott el hozzám a Wiseblood c. lemez és azóta alig bírok mást hallgatni. Nagyon finom ! Csak valami olyasmire emlékszem egy régi topicból, hogy a fanok szerint ez már nem az igazi COC. Nekem nagyon bejön de tényleg más mint az előzőek?
Azért próbálkozhatom azokkal is?
Az Over Me most jön lefele.

Más.
A www.antimtv.com-on 2 számot meg lehet hallgatni az új Soulflyról. Hát elsőre elég unalmasnak tűnik, de lehet, hogy veszettül művészi.

Ugyanitt van 3 Halford szám is. Lehet, hogy nem hiteles de lenyomhatja a Jugulatort mert meg van csinálva rendesen. Vicces lenne egy olyan sztori, hogy 1-2 sikeres Halford szólócucc (a sikertelenek után) majd reunion.... hol is történt már ilyen? :))) Bár ha olyan minőség jönne ki belőle mint a Szép Új Világ akkor hajrá !

Közben meglódult a fantáziám: mi lenne ha a Maiden gitárosok mintájára a reunion után megmaradna a mostani énekes is? Mert ez a Ripper öcsi egész jó. Priest 2 vokállal !!:-)))))

Locus star Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2702
Én nem ssírok vissza semmit, egyszeruen a Blind volt "A" COC lemez számomra,láttam is azt a felállást, úgyhogy van mihez viszonyítani. Kíváncsi vagyok az új lemezre...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2701
Fly on, Albatross...!
:)))
Albatross Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2700
Sziasztok!

Hasznos és élvezetes infóként osztom meg veletek, kedves indexes gyerekek, hogy az új COC lemez Október 10-én jön kifele America'S Volume Dealer címmel, amely elég jópofa cím egy szíószí lemeznek. A COC honlapjáról (www.corrosivecabaal.com) letölthető már egy új szám, az Over Me. Ez alapján elmondható, hogy szerncsére Pepper Keenan nem hülyült meg és nem kezdett heavy metalt pengetni, marad a nagyon király COC-rock, érzelemgazdag, ellenben tök slágeres, meg minden, nekem nagyon-nagyon tetszik, ezt fogom fütyürészni mától. Aki hallotta, írja be ide a véleményét, please. Azt sejtem, hogy Locus Gabinak nem fog tetszeni, de szerintem meg a tíz évvel ezelőtti dolgok visszasírásának sincs sok értelme. Szóval, hallgassátok!
Amúgy Szept. 2-án nyomnak 1 bulit Amszterdamban a Foo Fightersszal, amolyan lemezfelvételt megünneplendő.

Ennyi, pá

Albatross, nomen est omen

Előzmény: Törölt nick (2699)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2699
És hiteles, persze, oszintén és keményen.
Előzmény: Maceszzabáló (2698)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2698
Emberek,hallottam az új Halford lemezt.
A Painkilleres Judas Priest rajongóinak csak annyit tanácsolnék,hogy ezt nem nagyon kéne kihagyni.NAGYON ÁLLAT!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2697
backyard volt benne!
Fafara Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2696
nekem a backyard rémlik, mintha vmelyik nap pont azt a számot kaptam ki mikor khm, mentem olvasgatni :)
Előzmény: wice (2695)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2695
ez a hozzaallas megengedhetetlen :-)
nem fordult meg elo soha, h egy szerinted nagyon jo csapatot csak belepreseltel vmelyik szämba?
telleg, hellacopters volt mar? v backyard babies?

ja, & a turbonegrot ismered? :-)

(elnezest a voivodos ekezetekert, magyar billentyuzet lemäszott a gepemrol, & nem hajlando visszamäszni)

Előzmény: supertzar (2694)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2694
És tudod hány és hány csapat nem szerepelt még soha a lapban 1989 óta... Sajnos, be kell érni a tökéletlenséggel :-)

Ha a Refused-ot nem láttam volna a Dynamón vmikor, talán meg sem ismertem volna őket.

Előzmény: wice (2693)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2693
khm, a metal hammer h hany eve is van a piacon? ;-)
egyebkent meg tudom, h feloszlott, ezert is mondtam cikket, nem interjut...
Előzmény: supertzar (2689)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2692
...a madarak csiripelnek papa, azt kihagytad.
Előzmény: wice (2688)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2691
Nem a Burning Heartnál? Az Epitaph elméletileg HMK itthon, de mindenre ráalszanak, mert kicsi a piac, nem éri meg bajlódni. Rancid sincs még...
Amikor vagyunk úgy százan egy Earth Crisison, ráadásul 3K-ért megveheted a CD-t a helyszínen, akkor a terjesztő inkább a pörgősebb cuccokra koncentrál: dance, trance, satöbbi, szerintem HMK-nál az a fő vonal...
Előzmény: SOWHAT (2690)
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2690
A INC lemeze az epitaphnal jott ki.Az epitaphnak nincs hivatalos magyar kiadoja ?! nem lehet itthon kapni pl az uj madballt... Azert a Refused sokkal jobb volt.
Előzmény: supertzar (2689)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2689
Refusednak sajna már két éve annyi, úgyhogy egyhamar nem lesz interjú. Nem is akarnak interjúzni Refused témában, lezárták ezt a sztorit. Viszont Dennis Lyxzénnek (ő az énekes volt) van egy új csapata, a The (International) Noise Conspiracy.
Már van is albumuk, a Survival Sickness, amit viszont még én nem bírtam megszerezni.

wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2688
ja, es az eg kek, a fu zold, a noknek titkaik vannak
Előzmény: Törölt nick (2687)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2687
a refused jó zene
Előzmény: wice (2686)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2686
supertzar szornyen unatkoztam ma, ugyhogy jobb hijan lehappoltam a netrol nehany refused felvetelt, es hat vazz! refused cikket a hammerba, de minnya'!
ja, es monnyuk az accusedrol is lehetne vmi megemlekezes, nekem eddig mindossze egy cikket sikerult roluk olvasnom, vmi kurvaregi rattle i.n.c.-ben, es a cikk mar akkor is kurvaregi volt.
meg esetleg a regi finn hc/punk szinterrol is jolesne latni vmi feltaro jellegu munkat, tudod, terveet ka:det, riistetyt, poikkeystila (ezt ziher, h rosszul irtam), ilyenek.

es, legy szives, szolj, ha cd-n beszerezheto barmelyiknek barmilyen lemeze rajtatok keresztul, de privatban, ha lehet... :-)

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2685
idefigyejjé, lepraszájú Espé...
a Bedlam az egyik legkirályabb, legeloremutatóbb, legegyénibb magyar banda volt...
bármire rá tudod tenni a mancsod, azonnal tedd meg, csalódás kizárva

Elso Bedlam demóért(Reality Of Present), lehetoleg CD-re írva, adnék három kiadatlan Bedlam felvételt (Space Fuck két verziója, Tomorrow), szintén CD-n!

Espé Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2684
Köszi mindenkinek! Vikingben lehetett még kapni, utolsó darab volt abszolút. 550 pénz, szvsz évek óta ott állhatott. De jó nekem...
:))))))
holdkölyök Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2683
maximálisan érdemes rá beruházni, az egyik legjobb magyar zenei kiadvány! klasszikus! ritkaság éppen, de tudom, hogy vannak boltok, amik már csakazértis jól betáraztak belőle (pl. headbanger)

the bedlam reuniont követelek!

(tényleg, rendszeresen találkozom újvári petyával számítógépnagykerekben, valamilyen ilyesmi vállalkozása lehet. fodiék meg ugye találkoztak isten bácsival...)

Előzmény: Espé (2680)
Mirrmurr Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2682
Ha ismered/szereted a csapatot, akkor feltétlenül szerezd be! Nekem megvan a Dreamland In Misery és General Rejection demójuk, illetve az elso is (Peace Sells feldogozás, miegymás...). Az Inside Ash szerintem nem olyan húzós, mint a GR demo, de mindenképp érdemes belefülelni. Igen, ritkaság ma már.
Előzmény: Espé (2680)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2681

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!