Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2714
:-)))
Szerintem arra csak felkerülni lehet...
Előzmény: Zero (2713)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2713
te láttad már azt a listát?
mint a viccben: nem lehetne kihúzni?" :-)
Előzmény: supertzar (2712)
supertzar Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2712
Na Brezolkám, most megszívtad! Ezzel a mondatoddal te is felkerülsz Zotya hírhedt halállistájára! Neked mostantól annyi :-)
Előzmény: BreZol (2710)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2711
tudom, de akkor is gáz szerintem, fôleg hogy szembe nem mondott semmit, pedig lett volna bôven alkalma rá. Zeneileg az ô szintjüket már régen túllépett (a tartalomról inkább ne beszéljünk, mert szerintem a romok alatt volt még a "legértelmesebb" szövegű ektomorf anyag") bandákat fikáz le egy szar hiphop-bulit istenítve.
Előzmény: BreZol (2710)
BreZol Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2710
Ha Max Cavalera holnaptól elkezdene Enrikó Igléciászt játszani, akkor Zotyáék egy hónap múlva már azt istenítenék. Ennyi...
Előzmény: Zero (2709)
Zero Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2709
Farkas Zotya mostanában sajnos mindenbe belerúg, nem csak a trúmetálba. Neki a hip-hop többet ér, mint egy metal koncert. lásd az elôzô VOL 10. 'zine-s interjút. de errôl néhány hónapja már esett szó ezen a topicon.

amúgy történt némi update a (n e g a t i v e a r t h o m e) oldalain, felkerültek koncertdátumok is...

Előzmény: Maceszzabáló (2707)
cornelius Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2708
Popmjúzik... mondjuk mindegy, csak olyan funkok ne legyenek rajta, mint a Blindon meg a Wisebloodon... így már abszoluLt értheto a Foo Fighters... de mé nem jönnek ide például? én biztos elmennék, melyk vajon a fozenekar? nem kérdés persze (FooF)
Előzmény: Albatross (2700)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.18 0 0 2707
Csak azért,mert úgy vettem észre,hogy te sem veted meg a lehetőséget,ha bele lehet rúgni egy trú metal zenekarba...de ha nem így van,akkor elnézést kívánok.
Előzmény: Törölt nick (2706)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2706
Dehogynem, együtt oriztük a libákat Mezokovácsházán, miért?
Előzmény: Maceszzabáló (2705)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2705
Neked a Farkas Zotya nem haverod véletlenül???
Előzmény: Törölt nick (2699)
iLane Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2704
...en enekesnoket is akarok! :)
Előzmény: Chaosmönger (2703)
Chaosmönger Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2703
Érdekes, hogy most jön ez a hír, nekem eddig kimaradt ez a jó kis banda pont pár napja jutott el hozzám a Wiseblood c. lemez és azóta alig bírok mást hallgatni. Nagyon finom ! Csak valami olyasmire emlékszem egy régi topicból, hogy a fanok szerint ez már nem az igazi COC. Nekem nagyon bejön de tényleg más mint az előzőek?
Azért próbálkozhatom azokkal is?
Az Over Me most jön lefele.

Más.
A www.antimtv.com-on 2 számot meg lehet hallgatni az új Soulflyról. Hát elsőre elég unalmasnak tűnik, de lehet, hogy veszettül művészi.

Ugyanitt van 3 Halford szám is. Lehet, hogy nem hiteles de lenyomhatja a Jugulatort mert meg van csinálva rendesen. Vicces lenne egy olyan sztori, hogy 1-2 sikeres Halford szólócucc (a sikertelenek után) majd reunion.... hol is történt már ilyen? :))) Bár ha olyan minőség jönne ki belőle mint a Szép Új Világ akkor hajrá !

Közben meglódult a fantáziám: mi lenne ha a Maiden gitárosok mintájára a reunion után megmaradna a mostani énekes is? Mert ez a Ripper öcsi egész jó. Priest 2 vokállal !!:-)))))

Locus star Creative Commons License 2000.08.17 0 0 2702
Én nem ssírok vissza semmit, egyszeruen a Blind volt "A" COC lemez számomra,láttam is azt a felállást, úgyhogy van mihez viszonyítani. Kíváncsi vagyok az új lemezre...
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2701
Fly on, Albatross...!
:)))
Albatross Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2700
Sziasztok!

Hasznos és élvezetes infóként osztom meg veletek, kedves indexes gyerekek, hogy az új COC lemez Október 10-én jön kifele America'S Volume Dealer címmel, amely elég jópofa cím egy szíószí lemeznek. A COC honlapjáról (www.corrosivecabaal.com) letölthető már egy új szám, az Over Me. Ez alapján elmondható, hogy szerncsére Pepper Keenan nem hülyült meg és nem kezdett heavy metalt pengetni, marad a nagyon király COC-rock, érzelemgazdag, ellenben tök slágeres, meg minden, nekem nagyon-nagyon tetszik, ezt fogom fütyürészni mától. Aki hallotta, írja be ide a véleményét, please. Azt sejtem, hogy Locus Gabinak nem fog tetszeni, de szerintem meg a tíz évvel ezelőtti dolgok visszasírásának sincs sok értelme. Szóval, hallgassátok!
Amúgy Szept. 2-án nyomnak 1 bulit Amszterdamban a Foo Fightersszal, amolyan lemezfelvételt megünneplendő.

Ennyi, pá

Albatross, nomen est omen

Előzmény: Törölt nick (2699)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2699
És hiteles, persze, oszintén és keményen.
Előzmény: Maceszzabáló (2698)
Maceszzabáló Creative Commons License 2000.08.16 0 0 2698
Emberek,hallottam az új Halford lemezt.
A Painkilleres Judas Priest rajongóinak csak annyit tanácsolnék,hogy ezt nem nagyon kéne kihagyni.NAGYON ÁLLAT!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2697
backyard volt benne!
Fafara Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2696
nekem a backyard rémlik, mintha vmelyik nap pont azt a számot kaptam ki mikor khm, mentem olvasgatni :)
Előzmény: wice (2695)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2695
ez a hozzaallas megengedhetetlen :-)
nem fordult meg elo soha, h egy szerinted nagyon jo csapatot csak belepreseltel vmelyik szämba?
telleg, hellacopters volt mar? v backyard babies?

ja, & a turbonegrot ismered? :-)

(elnezest a voivodos ekezetekert, magyar billentyuzet lemäszott a gepemrol, & nem hajlando visszamäszni)

Előzmény: supertzar (2694)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2694
És tudod hány és hány csapat nem szerepelt még soha a lapban 1989 óta... Sajnos, be kell érni a tökéletlenséggel :-)

Ha a Refused-ot nem láttam volna a Dynamón vmikor, talán meg sem ismertem volna őket.

Előzmény: wice (2693)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2693
khm, a metal hammer h hany eve is van a piacon? ;-)
egyebkent meg tudom, h feloszlott, ezert is mondtam cikket, nem interjut...
Előzmény: supertzar (2689)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2692
...a madarak csiripelnek papa, azt kihagytad.
Előzmény: wice (2688)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2691
Nem a Burning Heartnál? Az Epitaph elméletileg HMK itthon, de mindenre ráalszanak, mert kicsi a piac, nem éri meg bajlódni. Rancid sincs még...
Amikor vagyunk úgy százan egy Earth Crisison, ráadásul 3K-ért megveheted a CD-t a helyszínen, akkor a terjesztő inkább a pörgősebb cuccokra koncentrál: dance, trance, satöbbi, szerintem HMK-nál az a fő vonal...
Előzmény: SOWHAT (2690)
SOWHAT Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2690
A INC lemeze az epitaphnal jott ki.Az epitaphnak nincs hivatalos magyar kiadoja ?! nem lehet itthon kapni pl az uj madballt... Azert a Refused sokkal jobb volt.
Előzmény: supertzar (2689)
supertzar Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2689
Refusednak sajna már két éve annyi, úgyhogy egyhamar nem lesz interjú. Nem is akarnak interjúzni Refused témában, lezárták ezt a sztorit. Viszont Dennis Lyxzénnek (ő az énekes volt) van egy új csapata, a The (International) Noise Conspiracy.
Már van is albumuk, a Survival Sickness, amit viszont még én nem bírtam megszerezni.

wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2688
ja, es az eg kek, a fu zold, a noknek titkaik vannak
Előzmény: Törölt nick (2687)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2687
a refused jó zene
Előzmény: wice (2686)
wice Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2686
supertzar szornyen unatkoztam ma, ugyhogy jobb hijan lehappoltam a netrol nehany refused felvetelt, es hat vazz! refused cikket a hammerba, de minnya'!
ja, es monnyuk az accusedrol is lehetne vmi megemlekezes, nekem eddig mindossze egy cikket sikerult roluk olvasnom, vmi kurvaregi rattle i.n.c.-ben, es a cikk mar akkor is kurvaregi volt.
meg esetleg a regi finn hc/punk szinterrol is jolesne latni vmi feltaro jellegu munkat, tudod, terveet ka:det, riistetyt, poikkeystila (ezt ziher, h rosszul irtam), ilyenek.

es, legy szives, szolj, ha cd-n beszerezheto barmelyiknek barmilyen lemeze rajtatok keresztul, de privatban, ha lehet... :-)

Törölt nick Creative Commons License 2000.08.15 0 0 2685
idefigyejjé, lepraszájú Espé...
a Bedlam az egyik legkirályabb, legeloremutatóbb, legegyénibb magyar banda volt...
bármire rá tudod tenni a mancsod, azonnal tedd meg, csalódás kizárva

Elso Bedlam demóért(Reality Of Present), lehetoleg CD-re írva, adnék három kiadatlan Bedlam felvételt (Space Fuck két verziója, Tomorrow), szintén CD-n!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!